Bu pazartesi de diyete başlayacak mısınız? Her pazartesi başlanan diyet salı günü bozuluyor :d

Bu pazartesi de diyete başlayacak mısınız? Her pazartesi başlanan diyet salı günü bozuluyor :d

Diyet yapan arkadaşlar. Nerde hata yaptığınızı ve nasıl çözeceğinizi anlatıyorum hazır olun.
1. Duygusal yeme problemini çözün.
Duygusal hayatınız nasıl gidiyor. Sizi yoran bir şey var da yemeğe mi sarılıyorsunuz bunu çözün. Sorun çözüldüğü zaman yemek aramayacaksınız.
2. Kilo vermek hedef olmamalı, sağlıklı yaşam hedef olmalı
Genelde birileri bizi beğensin diye yapıyoruz. Ama önce bizim kendimizle barışık olmamız lazım. "Evet kilom bu ve ben kendimi böyle de seviyorum" diyebilmemiz gerekiyor. Sağlıklı yaşamaya çalışmak daha mantıklı. "Bu yediklerim zamanla beni hasta edecek ve benim vücuduma bu ağır gelecek zamanla" diye düşünmek daha mantıklı.
3. Adım adım gidin
Diyet yapan kişiler bir anda hayat düzenlerini değiştirmeye çalıştığı için diyet olumsuz sonuçlanır. Haftada 4 gün şeker tüketiyorsak 1 hafta sonra bunu üç güne indirelim. Diğer hafta çok zorlayıcı oluyorsa belki 3.5 güne indirmek gibi.
Teşekkür ederiz :D
Ben ne zaman bir şeye pazartesi günü başlamaya karar versem asla devamını getiremiyorum, bu yüzden diyete girmeyeceğim tek gün pazartesi günüdür
Cevap
8Cevap
Diyet yapıyorum sürekli
Eskiden her pazartesi diyete başlardım 😅Uzun zamandır yediklerime dikkat ediyorum. Fastfood, abur cubur gibi şeyleri yiyesim gelmiyor artık.
Süper
Ekim ayında bir aksilik olmazsa direkt tüp mide ameliyatı olucam kökten çözüm diyet falan anca verdik aldık bıktık 😄
Ben sözde her gün yatmadan önce yarın diyete başlicam diye yatıyorum. Ta ki uyanıp kahvaltı edene kadar …sjsj
2 yıldır diyetteyim , arada bozsamda devam ediyorum
Ben hayatımda hiç diyete başlamadım, aklımdan bile geçirmedim 😅
Prensip olarak diyete baslamaktan vazgeçtim.
Sjsjjssjjsjs
bu hafta abartacam biraz yağ stoklarımı dolduracam önümüzdeki hafta sağlam bi spor diyet programı uygulayacam çok kilo aldım saçmalamaya başladım spora mutlaka yeniden başlamam lazım ,
Ben valla diyet felan değilde hem çok yiyorum hemde fitness yapıyorum
Hayır baslamicam ama yürüyüşe başlayabilirim
Evet hafta sonu bozup hafta içi başlıyorum 😂😂😂
hahahah
Evet akşam olmadan tekrar yemeye başlıca ahhshshs
Bu kadar kararlı olma klsdjfkdj
Hiç başlamadım.
Hayır başlamayacağım
Aman ölcez zaten ölçülü ye diyeti boş ver jvjjvjvv
Hiç başlamadım ki
Hayatımız olmuş diyet
Diyete ihtiyacım yok