Sağlık Ağız çalkama sularına karşı adaçayının müthiş bir alternatif olduğunu biliyor musunuz? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 #selamgençlik 🍀🍀🧚🧚Adaçayı ile ağzı çalkalamanın sıradan ağız çalkalama sularına karşı çok daha etkili ve şifalı olduğunu biliyor musunuz, denediniz mi? #tubasueda 🍀🍀🧚🧚 Ağız çalkama sularına karşı adaçayının müthiş bir alternatif olduğunu biliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Bundan sonra yapıcam sayende bu güzel bilgiyi öğrenmiş oldum teşekkür ederim 1 2 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Tavsiye ederim 😍 Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Denicem Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 962 cevap paylaştı. Biliyordum. Hatta nazara karşı adaçayını yakın derler. 1 0 Yorumla
morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bilmiyordum şahsen. Neyse sayende öğrenmiş olduk. Denerim artık 1 1 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Beğeneceğini tahmin ediyorum kesinlikle 👍🧡
SanaNeDerGibi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Ben karanfil ve limon kullanıyorum fakat ada çayını denicem 1 3 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Pişman olmazsınız deneyin bakalım 👍 Yorumla SanaNeDerGibi +1 yıl Denicem abla karanfil zaten şart aslinda. fircanin ulaşıp macunun yapamadığı görevi sabaha kadar tamamlar. Antibiyotik özelliği de var. bogaz içinde faydali. bende bunu tavsiye edim dene abla Yorumla tuba-sueda +1 yıl Teşekkürler 🙏 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Bilmiyordum ve öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim. 1 0 Yorumla
Dil28282 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Bilmiyordum, deneyeceğim. Teşekkürler 🌸 1 1 Yorumla tuba-sueda +1 yıl 🌺🌺👍👍 Yorumla
Senaaaay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bilmiyordum mutlaka denerim 1 2 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Memnun olacağını tahmin ediyorum 🙏 Yorumla Senaaaay +1 yıl Teşekkür ederim önerin için 😊 Yorumla
Hacker10101 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl Denemedim ama adaçayı pahalı mı 1 1 Yorumla tuba-sueda +1 yıl O sulardan katbekat ekonomik Yorumla
Sarı_Papatyam_benim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl denerim teşekkürler bilgi için 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar