yüzümde sivilceler var bir artıyo gibi oluyo bir azalıyo gibi oluyo nasıl geçiricem hiç bilmiyorum internette şimdi baktım elma sirkesi ve maden suyu maskesi kulağıma iyi geldi bu maskeyi deneyeniniz var mı acaba? işe yarıyo mu? bir de sivilceleri içten kurutmak için ne yapılmalı elma sirkesi falan içsem cildimi içten kurutur mu ( bu arad cilt yapım yağlı ) şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim
Güncellemeler
+1 yıl
kimse mi yapmadı ya hadi?
SİVİLCELER İÇİN ELMA SİRKESİ VE MADEN SUYU MASKESİNİ DENEYEN VAR MI?
Bence sen onu bosver bu sivilcelerin nedenini ogrenmeye bak buyuk ihtimalle hormonel bisey bir endokrinoloji uzmanina görün ben cok faydasini gordum... magden suyu cilde cok iyi geliyor elma sirkesini bilemicem
0
10 Yorumla
Soran
sende sorun mu varmıştı da sivilcelerin çıkmıştı peki?
Evet hormonel oldugunu ogrendim yillarca sivilce sorunu cektim meger vucudum erkek hormonu daha cok uretiyormus o yuzden sivilcelenme oluyormus simdi tedavi altindayim arti dogum kontrol hapi kullaniyorum sukurler olsun bitti
Bak kardeşim ben elma sirkesini pamukla uyguluyorum. Sonra o en az yarım saat cildimde kalıyo. (Ben genelde 45 dk bekletiyorim) sonra cildimi maden suyuyla yıkıyorum. Çok etkili
anladım peki maden suyunun bir şişesi 200 ml falan oluyo ya geri kalanını da bir sonraki gün mü kullanıyosun? yani aynı maden suyunu kullansak olur mu?
Ben bu işlemi günde iki kere yaptığım için 1 günde bir şişe bitiyo. Gece yatmadan önce uyguluyorum yarım şişe. Bide sabah uyanınca uyguluyorum yarım şişe
dün senin yaptığın şekilde yüzüme elma sirkesi sürdüm ilk 10 dakika falan yanma oldu sonra geçti :D 45 dakika beklettim maden suyuyla sildim yüzümü gece yatarken aynada kendime baktığımda yüzümde bir parlaklık gördüm sanki ha :D çok hoşuma gitti valla :D keşke öncelerden başlasaymışım bu elma sirkesine
En İyi Cevaplar