Nemlendiriciler tüylenme yapıyormuş. İçindeki a ve e vitaminleri tüylenmeye neden oluyormuş. Sizin bu konuda bir tecrübeniz var mı? Tüylenme yapmayan nemlendiriciler varsa bildiğiniz yorumlarınızı bekliyorum.tüylenme yapmayan nemlendiriciler
Yüzde tüylenme yapmayan nemlendirici biliyor musunuz?
Selam :) Nemlendiricilerin tüylenme yapması tamamen bir şehir efsanesi. Peki neden? Size açıklayayım.
Nemlendirici kremler yüzde tüylenme yapar mı?
Nemlendirici tüylenme yapar mı?
Öncelikle içerisinde hangi vitamin olursa olsun nemlendirici kremlerin kısa vadede tüylenme yaptığı kesinlikle gerçek dışı. A ve E vitaminlerinin tüy köklerini güçlendirme etkisi tabi ki var. Ancak bir kremi bir kaç hafta kullanmakla böyle bir etki oluşmaz. Sadece A ve E gibi vitaminlerin saf hallerini direkt olarak yüzünüze kullandığınızda böyle bir etki görünebilir. Vitamin içeren kremlerde böyle bir etki görmek için uzun süreli kullanmak şarttır. Ve kremin içerisinde bu vitaminlerden yüksek oranda bulunması gerekir. Bu yüzden kremlerin tüylenme yapmasıyla ilgili bir endişeniz olmasın. Ayrıca tüylerin dönem dönem artması daha çok hormonal sebeplerden kaynaklanır. Bunun için de bir uzmana başvurmak gerekir.
Tüylenme yapmayan nemlendiriciler
Tüylenme yapmayan nemlendirici
Yukarıda da anlattığım gibi nemlendirici kremlerin tüylenme yapmasıyla ilgili endişelenmenize gerek yok. Yine de tüylenme yapmayan nemlendiriciler kategorisine girecek bir nemlendirici önermek istiyorum size. Güvenerek kullanabileceğiniz Simple Vital Vitamin Gündüz Kremi SPF15. Simple Vital Vitamin Gündüz Kremi multivitamin, 3x saflaştırılmış su ve bir çok temiz içerik ile cildinize çok iyi gelecek bir nemlendirici. İçeriğindeki SPF ile cildinizi UVA ve UVB ışınlarından korur Bu yüzden günlük kullanım için ideal. Ayrıca içerisinde sert kimyasallar, paraben, alkol, parfüm, renklendirici de bulunmuyor. Tam bir cilt sotu olan bu nemlendiriciye tüm cilt tipleri açık olacak.
Nemlendirici seçerken dikkat edilmesi gerekenler
Nemlendirici seçerken dikkat edilmesi gerekenler
Aslında cildiniz için en iyi nemlendiriciyi seçerken nelere dikkat edeceğinizi bilmek oldukça işinizi kolaylaştırır. Öncelikle cilt tipinize uygun bir ürün tercih etmelisiniz. Örneğin kuru cilde sahipseniz yağ bazlı kremler, yağlı veya karma cilde sahipseniz su bazlı nemlendiriciler seçmelisiniz. SPF özelliği de nemlendirici seçerken dikkat edilmesi gereken konulardan biri. Güneşin cildimizde yaratacağı olumsuz etkileri engellemek için güneş koruyucu kullanmak şart. Ancak güneş koruyucu kullanmak yerine SPF özelliği olan nemlendiriciler kullanarak da işimizi kolaylaştırabiliriz.
Nemlendirici krem yüzden tüylenme gibi bir sorun yapmaz. Ben daha önce kaç kez kullandım hiçbir şekilde yüzümde tüy veya başka bir sorun falan olmadı. O yüzden gönül rahatlığı ile kullanabilirsin bu kremleri. İstersen nivea nemlendirici krem kullanabilirsin ya da istersen arko nem kremi kullanabilirsin. Her iki kremde oldukça etkili ve iyi.
Kremin içinde e vitamini olması lazım zaten bu vitamin cilt için önemli bir cildiye den alsan nemlendirici kremi o daha iyi bilir bende bütün bakım urunlerimi cildiye den almak istiyorum
Biz insanların sözleri boş herzaman işin ehline sormak lazım herkes kendi fikrini söyler bizde bu bilgiler ne arar bilmeyene soran da sorulanda yanlışa duser
En İyi Cevaplar