Sağlık Hastalığınızın sizi bakıma muhtaç hale düşüreceğini bilseniz ne yapardınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Böyle bir ihtimaliniz olsa geleceğinizi nasıl şekillendirirsiniz? Hastalığınızın sizi bakıma muhtaç hale düşüreceğini bilseniz ne yapardınız? Cevapla Bakım Soruları Hasta Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Yaşamak istemezdim. 1 0 Yorumla
Ozanca32 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Büyüklerimizin lafı vardır üç yatak dördüncü gün toprak diye Rabbim herkese sağlık sıhhat hayırlı ölüm nasip etsin... 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Amin. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. 2 kere gecıcı olarak yaşadım bu durumu bir şey yapılmıyor. Heee kalıcı olsa eziyet etmem kimseye kafama sıkarım 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Sağlık konusunda 690 cevap paylaştı. Rabbime dua eder elden ayaktan düşürmeden canımı alsın isterdim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl buna karsi kimse bi onlem alamaz Allah boyle sinamak isterse sinar 2 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Sağlık konusunda 356 cevap paylaştı. Sanırım bu benim. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hepimiz olabiliriz. Yorumla benbendeğilimartık +1 yıl Hiç kimsenin garantisi yok Yorumla
undeceuxquicherchent Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Intihar 2 1 Yorumla Ahmetinhesabi1 +1 yıl vovvv Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ötenazi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yaşamak istemezdim.
Büyüklerimizin lafı vardır üç yatak dördüncü gün toprak diye Rabbim herkese sağlık sıhhat hayırlı ölüm nasip etsin...
Amin.
2 kere gecıcı olarak yaşadım bu durumu bir şey yapılmıyor. Heee kalıcı olsa eziyet etmem kimseye kafama sıkarım
Rabbime dua eder elden ayaktan düşürmeden canımı alsın isterdim
buna karsi kimse bi onlem alamaz Allah boyle sinamak isterse sinar
Yine kimseden bi minnet beklemem ☺️
Sanırım bu benim.
Hepimiz olabiliriz.
Hiç kimsenin garantisi yok
Intihar
vovvv
Dua ve çocuk
ötenazi
Kafama sıkarım
Ötenazi