Ederimmmm. Coronaya yakalanmışken bile ilk odamı temizleyip (tabi annemde yardım ederdi) sonra duşumu alıp... En sonda saçlarımı tarayıp ojelerimi sürerdim. 1 ay karantinada kaldım kaşlarımı hiçbirşwyimi ihmal etmedim. Hayatı sevmek için ilk kendini sevmek gerekli o yüzden bakım şart 🧏🏼♀️🌈
Evet ederim corona olduğumda Allah var iki hafta boyunca makyaj bakım saç kıl hiçbişe aklıma bile gelmemişti Ölecek duruma gelince güzellik düşünemiyor insan jdjdj
Yav hastayken kendime nasıl bakayım baksam hasta hasta yakısıklı olsam nolcak ama sana güzel bir iltifat edebilirim yani hasta olsam gene sana bakardım 😂 Masallah
Neden güzel dediğim belli zaten baska kız olsa sırıtırdı sen manevi güzelsin yüzün gözünde maneviyetini yansıtıyor güzelden kastım görünüş degil genelde yanılma payım 0.001 bahsettigim gibi huyun da güzel Allah Gönlüne göre Bir hayat versin
Bu bakış açım tamamen tarafsız ve art niyetsiz yürüme koşma felan degil sen izin vermedikten sonra sana yürüyene yol bitmez bunu anlamak benim adıma kolay sadece ilk görüşteki izlenimimi söyledim