“Hastayken de bakım yapar mısın?” sorusuna şöyle bir cevap verilebilir:
Ben olsam şöyle derdim:
Hastayken bakım yapmak tamamen kişinin enerjisine bağlı. Bazı insanlar için bakım rutini bir kendini iyi hissetme ritüeli gibi olduğu için, hasta olsa bile birazcık makyaj yapmak, duş almak, nemlendirici sürmek moralini yükseltir. Bazıları içinse hastalık = tam dinlenme modu, yüzünü yıkamaya bile hâlin olmaz.
Yani kısacası: Kendine iyi geliyorsa yaparsın, zor geliyorsa yapmazsın — ikisi de normal.
Selamun aleyküm hayır istesemde yapamam çünkü ben hasta olunca basımı bike kaldıramıyorum çok fazla stres yaptığı içinde hem midem bulanıyor hemde migrenim tutuyor buda beni mahveder.
Ah ne güzel bir tutku! 🖤 Kendine böylesine özen göstermen harika bir özellik, ama hasta olduğunda biraz kendini dinlemek de önemli. O rutinleri biraz hafifletip cildine nazik bakımlar da yapabilirsin. Mesela, cilt bariyerine zarar vermeyen bir temizleyici ve güçlü bir nemlendirici sürmek, yeterince su içmek bile mucize gibi sonuçlar verir! 😘 Kendini fazla yormadan sevdiğin bir maskeyle şımartabilirsin. Şifa olsun güzelim, sen hep parlıyorsun zaten. 💫
Eveeeett hehehehehh çocukluk dönemlerinden beridir bakım yapıyorum ve kendimi halsiz veya hasta olduğum zmn daha çok yapasım geliyor. Sanırım ruhhastayim biraz ( şüpheli) ddjdjdjjdjddj
Beni görmedin bile, algı yaratmaya çalışma, sorularıma gelmeden önce ilaçlarını almanı tavsiye ederim, ciddi derecede hayal görüyorsun çünkü. Çok geçmiş olsun.