Hızlı yemek iyi değildir yavaş yavaş iyice çiğnerek yemek gerekiyor hızlı yenilirsek sindirim sistemine zarae veriyor ve sindirim sistemini olumsuz yönde etkiliyor ve daha olumsuz kötü yönde durumlara yol açıyor
İnsanın doyma hissi beyine geç ulaşıyor. Bu sebeple hızlı yemek demek çok yemek ayrıca hazımsızlık ve çok kilo almak demek. Yavaş yiyince daha az yeriz bilime göre kanıtlanmış bir şey. Yanlışım varsa düzeltin.
Evet aslında su içerken de yemek yerken de yavaş olmamız gerekiyor. En sağlıklısı bu ve sağlıksız bir gençlik yaşayınca haliyle daha da sağlıksız bir yaşlılığımız olur.
Evet çünkü solunan havayı da aynı anda yuttuğumuz için sindirim sistemini ciddi tehdit eden bir çok hastalığa yol açıyor. Çiğneyerek yavaş yavaş yemek en sağlıklısıdır.
İyice çiğneyerek yemek yemek her zaman bir artıdır. Çiğnemeden yenek yemek kilo sorunlarını açığa çıkarır. Kilo Problemleri ilerleyen süreçte şeker tansiyon hastalıklarını beraberinde getirir.
Yani bence olabilir zararlı olduğunu falan okumuştum ama ben yavaş yemeyi hiç beceremiyorum ya. Her sofraya oturduğum da bu sefer yavaş yicem falan diyorum sonuç yine hüsran fkdkd