ben artık bıktım ya.. gelmesin pls :(

Canımı yolda bulmadım, tabi takarım.
Maske takmaktan bezdim, takmam.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben artık bıktım ya.. gelmesin pls :(

Kesinlikle takarım. Pandeminin başından bu yılın Mayıs ayına kadar maskeyle yaşadım. Maskeyi bu aralar sadece hastanede takıyorum. Çok yakında yine maskeye döneceğim, özellikle de kışın. İş yeri en az hastaneler kadar kalabalık ve eğitim öğretim dönemi boyunca (yaz tatili hariç) odama günde ortalama olarak 200'e yakın öğrenci, 20'ye yakın öğretim görevlisi ve 3-5 idari personel gelip çıktı alıyor. Kışın bulaşı oranının fazla olduğunu düşünüyorum. Kasım-Mayıs arası maskeli, Haziran-Ekim arası maskesiz olacağım.
Zorunluluk varken kaç kişi takıyordu ki zaten. Kimisi maske taktığını düşünür ama koca burnu dışarıda gezer, kimisi maskeyi kafasına takıp gezer kimisi koluna takar... Herşeyden önce insanın kendine saygısı olacak ama bunu da çevredeki çoğu kişiden beklemek mucize gibi bir şey
Ya gözlük takanlar için bir işkence bu maske. Gözlüksüz göremeyenlere de yazık. Hiç bizi düşünmüyorlar :D Kör değilim görebiliyorum ama doğayı bir 0 gözle görmek var bir de bozuk gözlerle. Yaşama sevinci bile kaçıyor insanın
Herkes kendi zorunluluğunu yaratmalı. Ben maske takmayı hiç bırakamdım. Covid yine çok yaygın. Sürekli çevreme pozitif çıkan birilerini duyuyorum. Maske takmak zorunlu olmasa da ben takıyorum.
Cevap
70Cevap
Uyarım. Şu an zorunlu olmadığı halde de takıyorum zaten.
Evet takardım
Hayır
Maske devri bitti, gelemez, gelmeyecek.
Bırak benim takmamı maske geri gelmeyecek.
Ula koronavirüs varken maskelerin fiyatı 50 100
Korona bitince 20 10 bunların alayı menfaat, sağlık falan düşündükleri yok
Para kazandırmayacam bunlara
Maske zorunluluğu getirilse mecbur takacağız. Ne güzel alıştık maske takmamaya şimdi taksak perişan oluruz. Zaten artacak vakalar belli
Başkalarının hayatını riske atmamak için takarım.
zorunluluğa gerek yok toplu taşımada maske takmaya başladım bir süredir zaten
takınca ağzım burnum terliyor nefes alamıyormus gibi hissediyorum. ama maske takarım cevremde koronayı agır geciren insanlar oldu , korona gecirip yogun bakımda yatan tanıdıklarım oldu kesinlikle takarım, zaten hafta sonu aşı olucam tekrar
Komple pandemi sürecinde mecburi olan yerler haricinde hiç maske takmadım çok şükür hiç de hasta olmadım. Yine aynı şekilde maske falan takmam ya nefes alamıyorum maske takınca
Keşke sayı ciddi arttı turizm diye susuyorlar bayram tatılınde memleketi koye gıdenler tuzu biberi oldu zaten pis millet saygısız onşar yuzumden hastalanmamalı kımse
Söylemiyor lar hastalik hala fazlasi ile var. farkli bir evreye girdi. ses kısıklığı ve kuru öksürük tarzinda yol değiştirdi. Maska kapali alanlarda mutlaka takmalisiniz
Maymun çiçeğini gündeme getirdiler tutmadı tekrar korona virüsü gündeme getirelim denildi. Maske takmak istemiyorum. Maskeye hapis olduk.
herkes maskeyi bırakmışken ben bırakamıyorum. herkes maskesizken ben maske takınca da kendimi vebalı gibi hissediyorum
Her şeyden önce insanın kendisinden daha çok sevdikleri var aile çocuk gibi ailem için tartışmasız maske takarım yanında tasırım hiç sorun değil...
Senin bıkmanla olmuyo maske virüsü yayılmasını engelliyosa tekrar maske zorunluluğu gelmeli keşke sıfırlansa bitse virüs
qcik hava disinda takiyorum ben.. sadece korona mi var etrafta her turden hastalik var. belki baska hastaliktan koruncaz sans eseri
Turizm sezonu bitmesiyle yasaklar da çoğalacaktır. Aslında toplu yerlerde takmak her zaman için daha iyi gibi
Yıldım artık.. İnanın ki yıldım..
İnşaAllah tekrar kapatma veya yasaklar gelmez..
Maske takmak iyi bir seçenek bence, mefta olmaktansa..
Ben zorunlulukta da uzak duruyordum bundan, ruh ve gövde sağlığımız için çok kötü bu
Ben şuanda da takıyorum benim için sorun yok bence gelmesi gerekiyor.
C - ASLA. gribe yakalanmamak için maske mi takıyosunuz?
Uyarım gizlenmek iyidir şu an takamiyorum millet dalga geçer diye
Ben takarken onca insan takmadı bana da bulaştırdı. Ben aşı olurken açıklama yapıldı aşı zorunluluğu maske zorunluluğu kalktı. İnsanlar zorunluyken dahi yapmadı. Daha ben niye takayım?
Nefret ettim takmaktan rahatsızlığım var çok kötü oluyorum takınca
4 defa aşı oldum yetmez mi kanımda biontech geziyor artık
Bulaşması Önemli değil Acı çektirip Ördürmesi Önemli Ölümden de korkmadığım için takmam
Yasagi kalkmasina ragmen riskli ortamlarda halen takiyorum
Maske varken de durum aynı idi insanlar saygılı olmadıkça bu hastalıklar bitmez.
Takarım tabiki çünkü cidden artık vakalar artmaya başladı
Uymasan napcan çok bunaldık ama yapacak bişeyde yok.
Hayır uymamm gerçi maske de yakışıyordu siyah maske 🖤
Şu an zorunlu değilken takıyorum zorunluluk halinde de takarım.
takmam ya taksakda takmasakda hastalancaksak bi anda oluyor yani
Takmam diyemem takarım korona beni aşılı olmama rağmen bile mahvetti
Evet her maske 😷 eziyet gibi gelmiyor özel kumaştan yapılan maskeler iyi
Artık ne olacaksa olsun, maske takmam, ölürsek de ölürüz.
Gelmesi lazım şu an bile uyuyom 1 ölen vatandas da 1 virüs kapan vatandaş dan sorumlu sokakta her maskesiz gezen insan
Takardım ki bence bu sonbahar yine takacağız.
Maske takmak değil de karantina ya da evde kalma zorunlulukları olursa, belki bedensel olarak ayakta kalabilirim ama ruhsal olarak çökebilirim artık :D
Bugün hastanede tam arkamda covid testi isteyen biri vardı.
Zorunluluk gelirse takarız aksi halde yasalara karsı gelmiş oluruz cezası var
Ben gotümede takacam hava yoluyla bulaşıyormuş puahsjdjksks
Genç ve sağlıklıyım kolay atlatirim ama ailem ve çevrem için kesinlikle takardim
Tabiki Takarım Uyarım
Ben yakıyorum. is yerinde
Cezasını ödemeye hiç niyetim yok
Koruyuculuğuna inanmıyorum
Hayır ne yazık ki uyacağımı düşünmüyorum
Gelmez ama rahat ol
Akraba falan tanımıyor, takarım.
Kurallara uymak gerek, takarım
düt düt uyardık başka napıcaz 😂
Sıkılmıştım ama gerekirse tekrar takarım.
Takarım. Şimdi de takıyorum zaten.
Sağlık önemli uyardım
Zorunlu olunca istemesekte uyuyoruz
Ne kadar inanmasamda takarım yinede
Mecbur uyucaksin hayati onem tasiyor bu
Mecbur Takılması Gerekir
Büyük konuşmayim ama takmam yüksek ihtimalle
Gelsin, zaten vakalar arttı yine. Tedbir şart.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?