Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Tehlike geçti mi sizce
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
vaka sayısı ; 4.217
ölü sayısı ; 23
tarih ; 19 Nisan
demek ki daha bitmemiş. şahsen virüs gider ayak götürdüğü o 23 ün içinde olmak istemem
olmak isteyen varsa gönül rahatlığıyla maskesini çıkartıp gezebilir
Açıkçası devam etmeli çünkü virüs hala aktif ve salgın devam ediyor vaka sayıları yüksek tamamen bitene kadar tedbirler aksine artmalı ve devam etmeli ister aşılı olsun ister aşısız olsun o maske takılmalı.
Cevap
13Cevap
Cin kafayi yiyor virusu kontrol altına alamadiklari icin ama bizdekiler pandemi bitmis gibi kararlar aliyor. Sebep, maddi yukunden kurtulmak. Ekonomiyi batirip, saglik sistemini cokertip, doktorlari kaçırıp, faturasini millete kesiyorlar. Halkin sagligiyla oynuyorlar ama bu cogu kisinin de umrunda degil. Umursamaz olanlar maskeymis tedbirmis zaten uymuyordu, Onlara degil, korunmaya calisanlara olan olacak.
Evet kaldırılmalı. Artık kimse takmıyor maskeyi. Bundan sonra kış ayları hastalık ayları kalabalıkta takarım ben kendi adıma böyle düşünüyorum
Evet kaldırılmalı.
Ya zaten en başından beri bu maske falan hikayesi boştu.
Amaç sadece bir şey yapıyor, salgını ciddiye alıyor görüntüsü vermekti
Haziran'a kadar kaldırılmayı düşünmüyorum. İşim gereği mecburen maske takıyorum ve dönem bitene kadar çıkarmayacağım.
tehlike tamamen geçmedi ama bence başka önlem almalıdır alınmalı Maske iyice sıktı insanları artık psikolojimizi bozdu resmen yani
milletin öksürüp tıksırığına sigara dumanına gereksiz konuşmalarına maruz kalmamak iyiydi. bu yasak kalksa da toplum olarak maske alışkanlığını bırakmayız umarım.
hayır ben hala takıyorum. bir kere yakalandım bu virüse allah kimsenin başına vermesin
çok saçma zaten hiçbir koruyucu özelliği yok, sırf insanlar aşı yaptırmaya zorlamaları için yapılan bir muamele.
Kaldırılmamalı. Millet umursamıyor olabilir ama pandemi hala devam ediyor.
biraz da pis ağız kokulu olanlara maruz kalacagımız için üzülüyorum
millet maske kalkınca yüzümüze öksürüyor hiç çekemem hasta olmayı
Zaten yasak yok isteğe bağlı takılıyor
yasak mı markette kimse takmıyor ki hahahahaha
Bir süre daha devam etmelidir
zaten takan kimse yok ki
Kaldırılsın artık.
Takan taksın takmak istemeyen takmasın.
Artık maske takmak zorunlu değil biliyorum
Hayır daha covid geçmedi
Sıfır vakaya kadar kaldırılmamalı
Zamanla