#selamgençlik 🍀🍀
Sürekli diyet yapıyor ruh hâli sürekli depresyonda ruh hâlini uyandırır mı? #tubasueda 🍀🍀

Sürekli diyet yapıyor ruh hâli sürekli depresyonda ruh hâlini uyandırır mı? #tubasueda 🍀🍀

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Uyandırmaz. Lakin dün yeni tanıdığım arkadaşım sude sürekli diyet yapmaya çalıştığı için depresyon sonucu psikolojik ilaçlar kullanıyordu. Sağlıklı yaşamak güzel olsa da abartıya gerek yok 😊
yemek yemeyi cok severim diyete hic girmedim gerci ihtiyacimda olmadı ama kilolu olsaydim kesinlikle diyet yapmazdim dünyanın en guzel seyi yemek yemek 😂
Rica ederim 😍🤗
Cevap
8Cevap
Diyete odaklanmadan saglikli beslenmek önemli. Bunu hayatin merkezi yaparsak sorun yasamayiz kacamaklar elbet olabilir önemli olan dengelemek ama devamli diyey diyey diye sayiklamak insani depresyona sokar evet
Hiç diyet yapmadım bilemiyorum fakat belirli bir raddeden sonra insanı depresyona sokabilir diye düşünüyorum.
Diyet kafasıyla yaşamıyorum nihayetinde. Sağlıklı beslendiğim takdirde stres de yaşamam.
Sonuçta sağlıklı besleniyorum yani:-)
Ben surekli diyet kafasindayim açlıktan bayilmisligim var yemem gereken öğünü bile vicdan azabından yiyemedigim için. Çok zor bişey
Şizofreniye bağlamasında, baklavacı dükkanını molotofla kundaklamak felan 🤣
Hayır sürekli kilo alıp kilo veriyorum ve diyet beni hiç zorlamıyor ve düzenli spor yaparım
sağlıklı yaşamak güzel şey :)
ancak bunu takıntı haline takmak zor olsa gerek
Karşılığını aldığı zaman fazlasıyla terapi oluyordur.
Belli bir süre sonra depresyonda hissettirir
Yıllar oldu tatlı falan yemiyorum gayet de mutluyum 😄
diyet yapıyorum dediğim anda kilo almaya başlıyorum, o yüzden canım ne kadar istersen yerim. asla kendimi kısıtlamam
O alışkanlığı alana kadar bence artık süresi insana bağlı
Bence bu depresyon değil de sahte mutluluk
Yani yemek yiyememek kötü hissetirirdi.
Hayır bence hissettirmez diyet mükemmel bir şey
Diyet mi ekmekle yenir mi? :d
Hiç yapmadım diyet
Diyet yapmıyorum, acken sinirli oluyorum.
Evet hissettirir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?