Güncellemeler
+1 yıl
Hayır az önce sıctıö aklıma takıldı abazalar yazmasın
Güncellemeler
+1 yıl
Ya dalga geçmeyin sorum gayet mantıklı o anüs kanalından (iç taraf) 💩 gecıyo sonucta ve oraya bulaşıyordur hep iş bittikten sonra iç tarafta bulaşan boklar kuruyup kotu kokuya yol açmaz mı parmak sknca koku olurdu ama olmuyo neden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Soruya bak la😂😂 geldikçe yapıyon Zaten içerdeki bakteriler savaşıyor kötülerle probiyotik bağışıklığı koruyor kefir içmek lazım her hafta 1 bardak iş yapar
Tamam çıktığı yerin içerisini diyorum az önce sıctm dışı vok guzel temizledim ıslak mendili içe soktum temizlemek için bok oldu resmen ama normal zamanlarda bısey sokunca bok olmazdı kokmaz bile. Lavman da yapmıyorum nasıl temızlenıyor içi?
😐😐😐 içinde var çünkü daha
Yani tam sıcamadım mı? Ama gelmiyordu daha
Sonra gelir elleme popişini manyak 😂
Ya o iç taraf, vücûd kendi kendini temızlıyomu sonucta bok ordan gecıo cıkıyo ılla ki iç tarafa bulasıyodur
Yaşın kaç senin 12 filan mı bunu düşünen insan bulur cevabı eğer mantık varsa
Bulamadım soruyorum işte
Kurursa kabız oluyorsun , temizlemek için bazı besinleri tüketmelisin
Tamam çıktığı yerin içerisini diyorum az önce sıctm dışı vok guzel temizledim ıslak mendili içe soktum temizlemek için bok oldu resmen ama normal zamanlarda bısey sokunca bok olmazdı kokmaz bile. Lavman da yapmıyorum nasıl temızlenıyor içi?
Normal insan da kokmaz basur falan mısınız? Bağırsak bu nasıl tam temizlensin? İyi misiniz
Yahu kokmuyo zaten ama sıcmaktan hemen sonra temızledim dıs tarafı iç tarafina mendili soktum bok oldu onu soruyorum normal mi iç tarafı yıkıyamam korkuyorum vücûd kendi kendini temızler mi
İç tarafı zaten yıkamaman gerekiyor , enfeksiyon mu kapsın istiyorsun. Vücûd iç tarafı zaten temizlemiyor. Bağırsak bu iç tarafta kalacak zaten. Tamamen temizlenmesi ya da vücudun bunu yapması mümkün değil
Bagırsagı deniyorum anüs ile bagırsak arasında kalan bölgeyi diyorum bok bagırsaktan çıkıp ordan gecerek dısarı cıkıyo sonucta ve bok bulasır sonucta anüsün hemen iç tarafını suyla temızleyemedigimize göre nasıl temızlenıyo kalan bok artıkları kuruyup berbay kokmaz mı parmak sokunca falan koku olmuyo ama
Biraz daha kibar olabilirsin , mide gruptan ayrıldı. İyi akşamlar
Kibar oluncak bısy yok napim uf ismi oylr Türkçe kaba bir dil buna alıssanız iyi olur soruma cvp veremedin ya hemen kac. Bye
o bölgedeki kaslar sadece tek yönde hareket ettiği için bir sorun olmuyor muhteşem bir şekilde olan insan vücudu
Anlamadım o anüs kanalı kendi kendine temızleniyo mu Yani
Seni analdan sert sert pompalamak lazım hatta şart
Niye ki
Bağırsaklarını temizlemek için
İgrenc
ASDFAFAFSGAGSGSLSKDLDP
bu nasıl bir soru yaw. başka bulamadın mı?
Anal. yaomayimi düşünüyorsun?
La canım böyle sorimu olur? Sicsrkan aklına gelene bak orası ne olurmuş orası anüs. orada bir şey kalmaz ot beyinli
Anüsün üst kısmı bagirsaktir çıkardığım çıkarır gerisi bağırsakta çıkma zamanını bekle sıçtın rahatladiysam yıka popisini çık anuste bir şey kalmaz içerde kalır
Yıkadım ama denemek için mendilli g tume soktum baya bok oldu 1-2 cm içine Yani cok garip
Ben olsam çubukla. sikar temizlerdim 🙂
Sıçtıktan sonra popon yıkamıyormusun suyla😀
Yıkıyorum içini yıkamıyorum sadece
Mmm iyi ama dışını yıkarsan tek olmaz bok kalıntısı kalır sjksks😀😅
İçini nasıl yıkıyım ya sureklı sureklı of
popo deliğinden fazla bok çıkmayınca popo deliğini parmaklayıp öyle sıç sonrada suyla güzelce yıka içini kenarını daha pis kokmaz temizlenir iyice