Hiç kalbi duran oldumu yaninizda ne yaptiniz?

Bugun acile geldim hasta olunca sonra bir bağırışlar koptu sedyede eli yüzü kan içinde 19 20 yaşlarında genç getirdiler bacağının arasında bir cihaz bir hemşire kalp masajı yapıyor diğeri hava basıyor genç ölmüş gibiydi ağır bir kaza geçirmiş arabayla 30 metreden uçmuslar genci çarşafla başka sedyeye geçirdiler sonra gömleğini kesti bir hemşire göğsüne karnına kablolar bağladılar bir diğer hemşire kemerini çıkardı kotun düğmesini açtı doktor koştu kalp masajina devam etti hadi oglum haydi yavrum pes etme nefes al diye dakikalarca uğraştı sonra adrenalin diye bağırdı gencin kalbi çalışmayınca açık kalp masajı yaptılar o anı canlı izledim neşterle göğsünü kestiler ve bir hemşire elini soktu içeri parmak uçlarıyla çok dikkat ederek yaptı ama heralde yanlış bir şey yaptı doktor bağırdı kadın doktor uğraştı biri açık kalp masajı yaptı diğeride başında bekledi bugün gece o koca hastane bu genci konuştu ölümü çok acı oldu o doktorlar bile kaç yıllık mesleğinde çok ter döktüler telaş yaptılar hatta kadın doktorlar ağladı daha çok küçük ah be oglum ah be yavrum değmedi şu an sıcacık yatağında olmak varken herkes başında hayata döndürmeye çalıştık seni dedi diğer doktora derken duydum dediki inanırmısın bir yandan kalp masajı yaparken bir yandan ani bir nefes alışını bekledim karnını içine çekmesine baktım sürekli ama kurtaramadık dedi beni çok etkiledi gözlerimle gördüm makasla gömleğini kestiler diğer hemşire kotunun düğmesini açıp kemerini çıkardı çok üzüldüm yolda kalbini çalıştırmışlar ama ambulansta giderken tekrar durmuş bidahada dönderemediler

Hiç kalbi duran oldumu yaninizda ne yaptiniz?