Bugün başlasam adını anmaya ömrüm Yeter mi? yad etsem seni ömrüme vaktim yeter mi?
Sen burayı bilmezsin. Bilsen de beni görmezsin. Canımdan çok sevdiğimdin, baktım ki canımı elime vermişsin. 5 ay oldu sen devam ettin hayatına bense kaldım tek başıma. Mühürledin kalbimi yapayalnız bıraktın benliğimi. Uyuyamazdık bizsiz, ne oldu kaldı mı hiçlik? Canın sağ olsun gül yüzlüm gözlerim gözlerini görmese de ömrüm ömrüne yetti.
Sen burayı bilmezsin. Bilsen de beni görmezsin. Canımdan çok sevdiğimdin, baktım ki canımı elime vermişsin. 5 ay oldu sen devam ettin hayatına bense kaldım tek başıma. Mühürledin kalbimi yapayalnız bıraktın benliğimi. Uyuyamazdık bizsiz, ne oldu kaldı mı hiçlik? Canın sağ olsun gül yüzlüm gözlerim gözlerini görmese de ömrüm ömrüne yetti.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
yapmışımdır valla olur öyle 😃😂😂
Olur canım olur
Aşk acısı çekiyorsun galiba
Aşkı gitti acısı kaldı diyelim biz ona
Birinin senin arkasından üzülmesi güzel olsa gerek
Buna değeceğini bilmemesi daha kötü bence
Ya zaten değmeyecek insanların arkasından üzülünuyor gördüğüm kadarıyla
İyi insanlar da anında unutuluyor
Emin ol doğrudan şaşmadıysan unutulmayacak kadar önemlisindir
Maalesef iyiler sevilmez ve çabuk unutulur bu böyledir
Sevilmez konusunda hak veriyorum ama unutulur konusunda hatalısın. Kim ne derse desin sen elinden geleni yaptıysan yarın senin için elinden geleni yapacaktır
Tövbekarım.
Olması gerektiği gibi
oebsu aşk
Ah ah...
Bak knk sana reçete yaziyom yeni hobilere basla hiç yapmadigin şeyleri dene falan fistan müzik aletine falan verebilirsin kendini bence muq olur aaa tarzını falan değiştir herşeyin yenisini dene degsitir sayfayı aman kadın mi yok be salla ayol
Bunlar avutma şeklidir. En kralını da yapsan sonucunda kalbinin gideceği yol bellidir ama yapılacak tek durum budur
Olum napcan ceyizine mi koycan unutcan tabi birakcan acican sayfayı ortalığın anasını satcan müthiş şeyler olcak
Orası öyle ama bu geride kalacağın anlamına gelmez. Kapanmayan bi yara olarak kalır. Ne olursan ol o yara bi gün tekrar kanar
Elbet birgün ondan nefret ediceksin duygularının perdelerini çekip geceyi yere itip ters aparkat yumruk yumruk daha çok yumruk umarım yaranı kapatıp üstüne gözleri oynayan bir sticker yapistirabilirsin
Umarım. Ve yine umarım hep böyle pozitif kalmaya devam edersin
sende pozitif olursun umarım :)
Teşekkürlerr