3 Aydır düzenli adet görüyorum. Rengi soluk değil günü kısa değil yine 5 6 gün sürüyor. Üstüne görme denilen şey değil yani. 2 Kez hamilelik testi yaptırdım. Negatif çıktı. Ama karnım şişiyor, Sancılarım artıyo, içimde sanki bişeyler kıpırdıyor. Çok korkuyorum sizce hamile olma ihtimalim varmı?
Cevabın nedir?
Buyuk ihtimal yalanci gebesin yani pskolojik olarak bilinc altindakiler aciga cikmasi gibi bise hamile deilsin ama hamilelik semptomlari yasarsin miden bulanir karnin buyur aserersin icinde sivi baloncuktu sanirim o hareket eder ve sen hamile gibi hissedersin yakin zamanda doktora gitmelisin he durumu ailem ogrenir diosan zaten karnin ciddi anlamda sistgnde mebur farkedicekler ozel uzmana git kendi basina halledebilcen bise değil
14 Yorumla- +1 yıl
Özel uzmana gidince ailenin öğrenme durumu olmaz demi?
- +1 yıl
@alnys o senin dogru bakis acindir :) bir tanidigimiz olmustu bundan yahu ozele verirsin parani gidip aileni aricak deillerya tabi solede bir ihtimal var yuzde onluk bir oranda kadinlar hem adet gorup hem hamile kalabiliyor ananem 50 yasinda dogum yapti ve yedi aylikken farkrtti hamile oldugunu cunki regl olmaya devam ediyordu yani her kadin illa hamile kalinca regl olmaz die bir sart yok bence bian evvel gitt
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
+1 yılZannetmiyorum psikolojik olma olasılığı yüksek. Bunlar korku ile gelen psikolojik etkiler aynısı bende de oldu. Böyle sıkarsan sonraki aya günü gecikebilir. Yine de bir doktora görün rahatlamak için.
08 Yorumla- +1 yıl
Pekala teşekkürler
- +1 yıl
Ayrıca ara kanama ile adeti ayıran özellikler var.
1. Adet olmadan önceki septomları gördün mü?
2. Uzunluğu aynı mı yani sende söylemişsin 5 6 gün oldu yine
3. Rengi değişik miydi?
Bunlara cevabın hayırsa. Büyük ihtimalle adet olmuşsundur yani bu ara kanama değildir. Erkekler bu konuda haklı oluyor çoğu zaman ama bence bir ay sonra adet olacaksın ve sorunsuz geçecek büyütüyosun :) - +1 yıl
Bende yaşamıştım aklına takılan bir şey varsa özel mesaj at ama dediğim gibi adet olduğunu düşünüyorum :)
- +1 yıl
Umarım öyledir ya çok teşekkür ederiim :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
Ya ben şimdi sürekli seni düşünüp durucam vallahi o duygu insanı yer bitirir acaba acaba diye.. Kafana takmamaya çalış daha uzun zaman var adetin gecikir yoksa :( Of nerden okudum ben bu soruyu beh..
- +1 yıl
3 Aydır neler çektiğimi bir ben bir Allah biliyor ya. Berbat bir duygu. düşünmediğim bir an bile geçmiyo
- +1 yıl
3 ay boyunca her ay adetin geldiyse hiç canını sıkma
+1 yılolaya bak ya, evlenmeden birinin altına yat, sonra bunu ailen öğrenicek diye kork, gelen tavsiyeler ise evlenene kadar sakla, evlendikten sonra bla bla, kızım neyin kafasındasın, evlenmeden birinin altına yatıyorsan, altında kalmamanın yollarınıda araştır da kevaşeliği laikiyle yap...
16 Yorumla- +1 yıl
Ağzını topla. 4 Yıldır birlikteyiz biz. 7 ay sonrada evlenicez. Öyle günlük bir zevk için takılmalık bir ilişki için yapılmış bişey değil.
- +1 yıl
Öyle olsa bile babası mısın anası mısın? Rahatsız olduysan verme cevap. Oh ne kolay ya adam azarlayıp eleştirmek!
- +1 yıl
o zaman saçmalama sorucağın soru burdaki insanlar değil, evlenmeyi düşündüğün eşin olucak adamdır. Adama adamlığını gösterki sadakati sonsuz olsun...
- +1 yıl
soruyu burada sorduğuna göre kendisine sor bakalım, burdakiler tam olarak neyi oluyor.
- +1 yıl
Ben onların düşücesine... Kendileri ne haltlar yiyor bir zina etmedikleri için gelip kadını yerden yere vuruyor. Gıybet vs diğer günahlar kol gibi! 4x4 olmayan adam eleştirmeyecek kardeşim bu kadar basit!
- +1 yıl
yavru, sen 4x4 müsün?
Yalancı gebelik diye bir durum duymuştum. Psikolojik olarak gebe olduğuna o kadar çok kendini inandırıyorsun ki beyin vücuda gebeymişcesine bir değişim aşılıyor. Bunu bir araştır derim.
03 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
25Cevap
Nişanlın askerdeyse nasil hamile kalıyorsun. Ayrica ailenden gizli ilişki yaşayabiliyorsan doktora gidebilirsin de bence
02 Yorumla- +1 yıl
Yeni gitti askere. Bu olay 3 ay önce olmuştu. Doktora gittim gitmesine ama sadece konuştuk, danıştım yani. hiç bir şekilde kan testi vb. şeyler yaptıramıyorum. Kayıtlara giriyormuş.
+1 yılErkek arkadaslarinizla yapiyonuz biseyler sonra ben. hamile miyim... Ailelerinizin yuzlerine nasi. bakiyonuz * gerci. bunu kime diyosam yuz bitane mi. on tane...
20 YorumlaHamileliğin ilk zamanlarında ağrı sancı olmaz, karnın şişmez. Bence sen yumurtalıklarını üşütmüşsün. bir doktora görün. İltihap falan kapmasın sonra...
14 Yorumla- +1 yıl
3. ayında da olmaz mı sancı?
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Herhangi bir hastaliginda olabilir psikolojik olarak kendi kendini etkiliyoda olabilirsin doktora gitmelisin hemen
00 YorumlaAdette ztn karin sisligi ve sanci normal degl mi? Git bir uzmana gorun garanti olsun
04 Yorumla- +1 yıl
Adetim biteli 10 gün oldu ama sancılarım çok fazla içimde bişeyler hareket ediyor gibi.
- +1 yıl
Nişanlıyım evli değilim. Nişanlım askerde ve ailemin öğrenmesi hiç iyi olmaz.
+1 yılhayır sanmıyorum adet görüyorsun ve negatif çıkmış zaten. psikolojik olabilir
04 Yorumla- +1 yıl
Bu testlere güven oluyormu ki?
- +1 yıl
ama adette goruyorsun
- +1 yıl
Adet görüpte hamile olan kişilerde olabiliyormuş. Kafam çok karışıyo
- +1 yıl
kadın doğuma git o zaman
Ya şu işlere hiç girmeyin ya da bu kadar obsesifleşmeyin
00 Yorumla
+1 yılSanci varsa dia gebelik olabilir dikkat etmelisin bence hastaneye git icin rahatlasin
00 YorumlaDegilsindir muhtemelen ama yinede bir jinekologa gorunmen daha saglikli olur tatlim geçmiş olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Fazla değil 10 yıl önceye kadar insanlar hamile olduğu için mutlu olurlardı.. İnsanoğlu tekrar maymuna mı gidiyor?
00 Yorumlakendini öyle inandırıyosun bilinç altına yerleştirmişsin hamileyim diye rahatlamak istiyorsan doktora git
02 Yorumla- +1 yıl
umarım psikolojiktir
piskolojktir. Eğer ciddi şüphelerin varsa kan testi yaptır. Kadın doğum uzmanına görün.
00 YorumlaAdet oluyosa degilsin :)
Korkma gider aldirirsin...
Buda bir kadini cok fena yikar ama yapicak bisey yok... yanlis bir kisiyle iliskiye girdiysen hayatini harcama bence..10 YorumlaMide bulantın felan var mı google amcaya sor belirtileri nelerdr falan filan elin sisiyomu
00 Yorumla
+1 yılSenin içine 3 harfli bişey girmiş evladım şu an ismini yazamıyorum ama ikinci harfi ''i'' ..:(
20 YorumlaBence psikolojik. Çok düşünürsen hamile bile kalabilirsin bence :((
00 Yorumlaniye korkuosun ki cocuk gayrimesru mu evliliktense korkma hayirli ugurlu olsun bebek nasibiyle gelirmis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın hastalıkları uzmanına danışmalısın. belki kist vb bir sey de olabilir
00 Yorumlatest yaptırdıysan sıkıntı yoktur herhalde burdaki kimsenin yaptırdığın testten daha kesin bir cewap werebilecğini düşünmüyrm
015 Yorumla- +1 yıl
Ama testede güvenmeyin diyolar ya ondan emin olmak istedim.
- +1 yıl
tabi?
- +1 yıl
Nişanlıyım.
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Hayır. Tam anlamıyla ilişki bile denmezdi zaten ona. Hayatımda ilk kez böyle bir duruma geldiğmi için bu kadar yabancıyım uzağım bu konuya.
- +1 yıl
sor?
- +1 yıl
Mesaj olarak at
+1 yıldengesizce yatarsan böyle olurrrr dağılın millet ergen :)))
00 Yorumla
+1 yılherşey olabilir burdaki doktorları bırak gerçek bir doktora görün bence
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılBisy olmaz kiz bu kadar abartma aferin mulakati gectin.)
00 Yorumla
+1 yılözel hastaneye git ailen nerden öğrenecek gizlilik esastır
02 Yorumla- +1 yıl
Denicem.
- +1 yıl
eic yi haketmisim ha
+1 yılSanmiyorum, adet görüyorsun cünkü.. kadin doguma gitsene emin olmak icin?
01 Yorumla- +1 yıl
Seninle tanismak istiyorum
Gazdır o gaz. Sal gitsin hacı.
13 Yorumla- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Ahhahahhahha
Yalancı gebelik olablir. s
06 Yorumla- +1 yıl
Dış gebelik mi?
- +1 yıl
19 yaşındayım
- +1 yıl
Evet, ama nişanlım hiç bişey olmadı saçmalama ben bilmezmiyim diyor.
+1 yılBişey oldu mu? Hamile misin?
00 Yorumla
+1 yılBunuda mi bağa soriyin :d asdfg
00 YorumlaYılan yumurtası yutmuş olabilir misin
02 Yorumla- +1 yıl
Yani?
dış gebe olmuş olabilirsin
08 Yorumla- +1 yıl
Dış gebelikte düzenli adet görülürmü?
- +1 yıl
Aylardır araştırıyorum delirmek üzereyim.
- +1 yıl
Sadece bir süre oldu sonra geçti. Zaten o mide bulantısı olduğu zamanlarda sol kulak hastalığım yani vertigo vardı onun yüzünden miğdem bulanıyodu.
- +1 yıl
umarım değilimdir.
- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden yatarsan öyle olur inş hamilesindir -_-
33 Yorumla- +1 yıl
Basın - yi ^^
- +1 yıl
aynen inşallah hamile kalırsın :D. d.
- +1 yıl
Biri gelsede terslese -_- o - verenler gelin bakim buraya -_-
doktora görün bence
01 Yorumla- +1 yıl
Doktora danıştım konuştuk değilsindir dedi, ama kan testi ya da ultrason gibi yollara başvuramam.
Evliysen neden sorun yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalancı gebelik olmasın
02 Yorumla- +1 yıl
Sanmam
Cevap sahibi+1 yılTelaş yapma o zaman testte boş çıkmış başka bir rahatsızlık olabilir
Refludur o minnacik bir reflu :)
00 YorumlaPiskolojiktir
12 Yorumla- +1 yıl
psikolojik olarak sancılar artarmı?
degilsin üşütmüşsün
12 Yorumla- +1 yıl
İnşallah
Bizene korunsaydıniz
00 Yorumla
+1 yılVaay :(
02 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım?