Hamile oldugumdan korkuyorum yardimci olabilir misiniz?

27 haziranda adet gordum 3 temmuzda iliskiye girdim fakat prezervatifle korunarak korunmamiza ragmen partnerim bana spermlerin aktigini soyledi yirtik falan dedi tuvalete gidip sperm var mi diye baktim hic bisey yoktu hemen ardindan idrarimi yaptim ve bol su tuttum icime sonrasinda endiselendim tabiiki normal olarak iki hafta sonra falan mesaj attim ya bisey olursa diye oda beni korkutmak icin oyle soyledigini tum spermlerin sapkaya gittigini soyledi ve kendinden baya emin şu an 20. gun ve bazi belirtiler yasiyorum acaba psikolojik mi adetimede az kaldi ama mide bulantilarim var yardimci olun lutfen
Güncellemeler
+1 yıl
Gebelik sansının dusuk oldugu bir zamanda oldu bu icimdeyken bosalmadi zaten disari cikarip bosaldi ama cok korkuttu cidden sonrasindada asifi rahat saka yaptim diyo şu an adetime 3-4 gun falan var mide bulantim var dunden beri ama sabah baslayip aksam gecmiyo gecr uyuyana kadar suruyo adet belirtilerimde var sirtim agriyo canim tatli istiyo falan sizce hamile miyim mide bulantisi adet gecikmesi olmadan olmaz diye biliyorum
Hamile oldugumdan korkuyorum yardimci olabilir misiniz?