Korkma su yolunu bulur neticede allah kadin vucudunu normal dogum yapsin die yaratmis eskiden sezeryan la cocuk almiyorlarmis. Medikal sebepler ok ama keyfi aman oram bozulmasin ay yok cekemem dogum vs unutmayinki o bir ameliyat ve ciddi birseydir. Herseyin normali makbuldur. Hele turkiyede sahtekar doktor cok dikkat edin. Yurt disinda yasiyorum cok az sezeryan dr lar medikal sebep varsa konusur yoksa hic son dakkada yapilan birseydir gerekirse. Misal arkadsimla ayni donem dogurdum onda gebelik sekeri vardi ve bebegi asiri buyukdu ona sezeryan yaptilar , benim 3. Bebegim de 38 hafta da kordon sorunu vardi acil dogum yapacaksin dediler yattim normal doguma 24 saAt beklicez gelmezse sezeryan ( gene acil direk almadilar yani) ben tabi korktum sezeryan istemedim icin neyseki dogdu normal 24 saat sonunda. Daha kolay ayaga kalkiyorsun isini gucunu goruyorsun kimseye bagimli deilsin, karnin cok da kalmiyor zaten sezeryan gibi. Inan bana tecrube konusuyor... rahatlat kendini kismetinde ne varsa o olur zaten
Merhaba, hiç endise etme, stres yapma kendine, evet tabiki dünyanın en kolay şeyi değil doğum olayı, ama düşündüğün kadar da problem yaratacak bir şey değil. Yeterki gebelikte her şey yolunda gitsin
Sana zorla evlendin yazmamışım hiçbir yerde. Sorun zaten o adamın seni genç kadın kullanmak niyetine alması oluyor. Eğer senden büyükse tabi. Yani mevzu sen olmuyorsun da 20li yaşlardaki aksın oluyor bu kim olurda olsun fark etmez oluyor onlar için.30una gelince de gözden çıkarıyorlar. Ama eşin gençse bu dediklerim geçerli değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
4 kere normal dogum yaptim. Gulluk gulistanlik değil tabiki ama abartildigi kadar da korkunc değil . Aci esigi ile alakali. Hayirli olsun.
👏👏
Çok rahatlattın beni ya saol
🌹🌹🌹
Korkma su yolunu bulur neticede allah kadin vucudunu normal dogum yapsin die yaratmis eskiden sezeryan la cocuk almiyorlarmis. Medikal sebepler ok ama keyfi aman oram bozulmasin ay yok cekemem dogum vs unutmayinki o bir ameliyat ve ciddi birseydir. Herseyin normali makbuldur. Hele turkiyede sahtekar doktor cok dikkat edin. Yurt disinda yasiyorum cok az sezeryan dr lar medikal sebep varsa konusur yoksa hic son dakkada yapilan birseydir gerekirse. Misal arkadsimla ayni donem dogurdum onda gebelik sekeri vardi ve bebegi asiri buyukdu ona sezeryan yaptilar , benim 3. Bebegim de 38 hafta da kordon sorunu vardi acil dogum yapacaksin dediler yattim normal doguma 24 saAt beklicez gelmezse sezeryan ( gene acil direk almadilar yani) ben tabi korktum sezeryan istemedim icin neyseki dogdu normal 24 saat sonunda. Daha kolay ayaga kalkiyorsun isini gucunu goruyorsun kimseye bagimli deilsin, karnin cok da kalmiyor zaten sezeryan gibi. Inan bana tecrube konusuyor... rahatlat kendini kismetinde ne varsa o olur zaten
Çok saol Allah sana da evlatlarını bağışlasın inşallah sağlıklı bir yaşam diliyorum size 🌹🌹🤲
Tesekkurler 💜
Merhaba, hiç endise etme, stres yapma kendine, evet tabiki dünyanın en kolay şeyi değil doğum olayı, ama düşündüğün kadar da problem yaratacak bir şey değil. Yeterki gebelikte her şey yolunda gitsin
Bu sitede niye bu kadar çok erken evlenen kadın var
Pişman değilim ama
Şimdi pişman olmazsın. Seni bu yaşta alan adam sapık çıkarsa yaşın geçince görürsün
Ne saçmalıyorsun Allah aşkına biz severek evlendik kimse bana zorla git evlen demedi kendi rızamla evlendim bilip bilmeden konuşmayın lütfen
Sana zorla evlendin yazmamışım hiçbir yerde. Sorun zaten o adamın seni genç kadın kullanmak niyetine alması oluyor. Eğer senden büyükse tabi. Yani mevzu sen olmuyorsun da 20li yaşlardaki aksın oluyor bu kim olurda olsun fark etmez oluyor onlar için.30una gelince de gözden çıkarıyorlar. Ama eşin gençse bu dediklerim geçerli değil.
Eşim 27 yaşında bende 24 dört nasıl uygun rahatladınız mı
Kızım ben de kadınım sonuçta biz kadınlar için konuşuyorum tamam sizinki gayet iyi sorunsuz
Peki saol bu kuşkudan da uzak dur insanlar seni yemez merak etme yaşın gelince illaki evleneceksin hele bide aşıksan yaş maş dinlemezsin
Tabi öyle ama kendi akranımla inşallah. Flört benden 2 yaş küçüktü
Dogum yapmadim ama saglikci olarak normal dogumu tavsiye ederim canim
Severim hamile hatunları büyüdü mu karnın çok şu an
Eşin ne diyo
Neye ne diyor
Hamileliği
Eşim benden daha çok istiyor tabiki
Ee süper tadını cıkar canım
Benim için sürpriz oldu ama beklemiyordum hazır değildim yani
Ee istemsiz plansız mı oldu
Sen hiç doğum yaptın mı
Yok.
Yani şimdi nası desem fazla detaya da girmek istemiyorum ama beklemiyordyö dikkat ettiğimiz halde oldu demek tam dikkat edememişiz 😊
Geri mi çekildi
Evet öyle bişey oldu
Hayırlısı olsun
Çok saol eğer evliysen darısı seninde başına inşallah 🤲
Uyudunuz mu takvime peki rkop ettim bişi danıscam
Yok hayır dedim ya beklemediğim bişeydi