Uyarıyorum. Geçen çay bahçesi gibi bir yerde adam geldi arkamda oturdu sürekli telefonla konuşup bir taraftan da sigara dumanıyla adeta bana duş aldırıyordu. Dönüp abicim sigara içmek yasak rahatsız oluyorum dedim. Adamda bana ben 5 yıldızlı otelimde bile sigara içiyorum demesin mi 😃
Duraklarda içiyorlar hep, ben burnumu kıvırıp seslice öksürüp yanlarından uzaklaşıyorum. Cidden çok sinir oluyorum, o durak sadece onlara ait değil. Keşke kendi evlerindeyken tek kendilerini zehrileseler.
Çook rahatsız olduğumu ve hiç sevmediğimi bildikleri için benden mümkün oldugunca uzakta içerler hatta oturma şeklimizii bile bazen değiştiriiyoruz bide arkadaşım iki tane üst üste içince kusura bakma çok içtim diyo 🤣🤦🏻♀️ ben sevmiyorum her ne kadar böyle olsada yinede tam anlamıyla pasif içici olma durumundan sıyrılmış olamıyorum sigara kokusu üzerime sinmesindende hiş hoşlanmıyorum.
Alerjik bir bünyeye sahip olduğum için bronşlarım hassas, yanımda yakınımda içilmesine müsade etmiyorum. Hayatımda sadece bir kez nargile içmeyi denedim 1 dk içinde ahretimi gördüm geldim hsksh
Sıradan değil de alışık olduğun bir durum diye görmezden gelebiliyorsun. Mesela ben de kullanıyorum ama o kokunun üzerime sinmesini asla istemem. Kokusunu sevmiyorum pek.
Bir şey yapmıyorum hatta eğer samimi arkadaşlarım ileysem bir tane de ben yakıyorum. Normalde kullanmıyorum, yaptığım da doğru değil belki ama senede bir iki taneden bir şey olmaz.