Şekeri bırakabilen var mı yoksa hala devam mı? Nasıl bıraktınız, bırakmayı düşünüyor musunuz?

Şekeri bırakabilen var mı yoksa hala devam mı? Nasıl bıraktınız, bırakmayı düşünüyor musunuz?

#selamgençlik 🍀🍀
Doğal olarak şekere pek ilgili değilim, genellikle tatlı bile çok az yerim. Bırakmak amacında değilim fakat çok azalttım buna eminim..😇😇
#tubasueda 🍀🍀
1,77 boyum ve 77 kilom. 87 kilodan ekmeği keserek ve şekeri ciddi azaltarak 77 ye füştüm ve uzun süredir almadım geri. Yani şekeri azalttım. Mesela çayı artık şekersiz içiyorum ama tatlıyı sınırlı ve kısıtlı şekilde yiyorum.😎
Cevap
24Cevap
Şekeri pek sevmiyorum
Bırakamadım. Bir ara azalttım ancak bırakmak yerine aynı eski orana döndüm. Bırakamadım ancak bırakmak gerek
Zayıflamak diye bırakmıştım 😅 birden karar verdim ilk çaylar çok tatsız geliyor ama alışıyorsun şimdi de şekerli içemiyorum tadı kötü oluyor
Bıraktım hayattan tat alamıyorum yalnız onlar şeker değil glikoz şurubu doğal pancar şekeri zarar vermez hasta etmez onunda bulmak zor
Tatlı varsa tüketiyorum. Onun dışında içeceklerde veya tek başına tüketmiyorum.
Ufacık çay bardağına 3 şeker atıyorum nasıl bırakıyım?
Şekeri bırakalı bir kaç ay oldu
Biraz ısrar etmek gerek
Devam, yalan haberlere inanmayın insanın şekere ihtiyacı vardır, herşeyi abartmak yanlıştır
Hayat çay
Mutluluk şeker
Bizim gibiler çayı şekersiz içer
Hadi eyvallah
Bi kaç kez bırakmayı denedim ama hiç tadı olmayınca geri devam
Uzun süredir bıraktım aburcubur şekerli şeyler yemem
Bırakamam şekeri devam edeceğim mecbur
Valla diyete giriyorum beni yemek icmek zorlamiyor ama tatlisizliga dayanamiyorum😅
10 yıldır kullanmıyorum 🚫
Ki devlet o kadar yardimci oluyor, birakin diye
Hala devam şekersiz düşünemiyorum..
bu ülkede nasıl bırakayım be reis
Şekeri keyfi olarak bıraktım
Bırakmayı düşünmüyorum.
Çocukluğumdan beri kullanmıyorum.
15 senedir şeker kullanmıyorum
Şekeri en son 10 ya da 11 yaşımda kullandım.
azaltmaya başladım bırakmak zor
Bıraktım 6 sene falan oluyor
5 yıl oldu
Bıraktım
Bıraktım
Kullanıyorum…
böyle bi çabam olmadı
Hiç kullanmam
Çayı şekersiz içerim
12 yıl oldu bırakalı
Bırakamam yanımda seker biri olmayinca
Kullanmıyorum