Şekeri hayatınızdan çıkarabildiniz mi?

Ben the sugar filmi izledikten sonra aniden karar alıp şekeri bırakmıştım. Yıllarca da hiç tüketmedim. Yani bu da marketteki çoğu ürün demek oluyor. Hiç canım istemiyordu bile. Sonra hayatıma biri girdi mecbur arada tüketiyorum işte. :D Benimki hep yedirme peşinde. :D
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Maalesef hala hayatımda, tatlı şeklinde.
Çay kahve şekersiz sadece
Tatlı yememe kimse mani olamaz. Spor yapıyorum ve gayet de fitim. Obeziteye şeker sebep olmaz. Aldığın kalori verdiğinden az olursa kilo almaya başlarsın. Hareketsiz yaşam obezitenin sebebidir. Şeker gibi sağlıksız olarak tabir edilen besinler çok tüketildiğinde kan değerlerini olumsuz etkileyebilir evet. O yüzden hayatımızdan tamamen çımarmak yerine aşırıya kaçmamak en doğrusudur. Bol hareketli günler🌸
Çayıma , kahveme en başta şeker atmam
Tuzlu şeyleri tatlı şeylerden çok severim
Tatlı yeme isteğim nadirdir.
Bu yüzden pek şeker tüketen biri değilim.🙃
Çay, kahve içinse çok oldu ama tamamen çıkarmayıda düşünmüyorum çünkü insan vucudunun belli oranda şekerede ihtiyacı var.
Sadece sabah kahvaltıda şekerli çay içerim sonra içersem limonlu olur. şerbetli tatlı bir tane yerim meyvalardan alırım şekeri o yeterli oluyor
Evet, çay kahvede şeker tüketmiyorum, çikolata da da bulursam tadellenin tatlandırıcı olanını yiyorum ama her yerden kaldırmış lanet herifler...
Çok aram yok zaten. O yüzden tamamen çıkarmak gibi bir kaygım yok.
Kilo sorunum yok ve tatlı yemeyi çok seviyorum bırakamam aslaa
Sekerden kastin tatlilar ise hayir çıkarmadım çıkarmam da. En cok tatliyi severim zaten. Önemli olan abartmamak.
Şekeri neden çıkarayım? Aptal mıyım? Vücut ve beyin şekerle çalışıyor. Aşırıya kaçmamak lazım sadece. Sıfır şeker = Ölüm
İceceklerde çıkardım zor da olsa yiyeceklerden cikartamiyorum cildircam😐
Çoğu zaman kullanmıyorum zaten
kendimi nasıl hayatımdan çıkarayım ahsnj
Çok seviyorum ben
Can çıkar huy çıkmaz misali
Hayır daha tam olarak çıkaramadım
evet sekersiz hayat daha guzel...
Cikarmadim ama kilo sorunum da yok...
Tatlı tükettiğim için şekeri tamamen çıkaramadım
kendi kendimi hayatımdan çıkarmak oldukça zor :)
hayır tam tersi kullanmaya başladım..
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş