Diğer Şekeri bırakacak irade var mı sizde? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 3 gün oldu şimdilik iyi gidiyor Güncellemeler+1 yıl hala çikolata yemedim Şekeri bırakacak irade var mı sizde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Nemelazım_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bıraktım ama çok mızmızlanıyorum valla, dadım tuzum kaçtı.. 1 0 Yorumla
joIene Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl hayır ama ben de bırakmak istiyorum çok zararlı 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 58b cevap paylaştı. Sıfır şeker ölümdür. Çakma diyetisyenleri dinleme. Orantılı şekerini tüket 0 5 Yorumla Soran +1 yıl meyvelerden gelen seker yeterli olabilir Yorumla Nükleerteori +1 yıl Kaç kilo meyve yiyorsun günde? Yorumla Soran +1 yıl her gun yemiyorum aslinda Yorumla Nükleerteori +1 yıl Diyetisyenleri dinleme. Sen abartmadan şekerini kullan. Bu sefer hipoglisemik olma Yorumla Soran +1 yıl peki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zaten cok tatliyim kendimi nasil birakabilirim yazik gunah ayh 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Tahsin_a s... g Yorumla
Tahsin_a Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Beş altı ay sabretcen zor birakmak benim beş sene oldu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl bayramda baklava yemez misin? Yorumla Tahsin_a +1 yıl Yerim tatlı ayrı şekersiz çay ayrı Yorumla Tahsin_a +1 yıl Ben çay da anladım yanlış anlamışım kusura bakma çay da şekeri bıraktım Yorumla
Benedetto1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Çay hariç herseyde bırakabilirim, iyi gidiyosun böyle devam et 0 2 Yorumla Soran +1 yıl benim icin cay en kolayi ya - çikolatalı ıslak kek falan görmemem lazım Yorumla Benedetto1903 +1 yıl İşin çok zor ya o zaman dayanamazsın bence sen Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. şeker tuz hamur tatlıyı bırakalı çok zamn oldu 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Şeker olmadan olur mu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bıraktım ama çok mızmızlanıyorum valla, dadım tuzum kaçtı..
hayır ama ben de bırakmak istiyorum çok zararlı
Sıfır şeker ölümdür. Çakma diyetisyenleri dinleme. Orantılı şekerini tüket
meyvelerden gelen seker yeterli olabilir
Kaç kilo meyve yiyorsun günde?
her gun yemiyorum aslinda
Diyetisyenleri dinleme. Sen abartmadan şekerini kullan. Bu sefer hipoglisemik olma
peki
Zaten cok tatliyim kendimi nasil birakabilirim yazik gunah ayh
@Tahsin_a s... g
Beş altı ay sabretcen zor birakmak benim beş sene oldu
bayramda baklava yemez misin?
Yerim tatlı ayrı şekersiz çay ayrı
Ben çay da anladım yanlış anlamışım kusura bakma çay da şekeri bıraktım
Çay hariç herseyde bırakabilirim, iyi gidiyosun böyle devam et
benim icin cay en kolayi ya - çikolatalı ıslak kek falan görmemem lazım
İşin çok zor ya o zaman dayanamazsın bence sen
şeker tuz hamur tatlıyı bırakalı çok zamn oldu
Şeker olmadan olur mu