Kendimden iğreniyorum ve hiçbir şeyden zevk almıyorum?

Boyum 158, 66 kiloyum. Yüzüm dışında hiçbir yerimi sevmiyorum. Sürekli korse taytlar giyiyorum ve sırf dış görünüşüm yüzünden alışveriş yapamıyorum, sadece oversize tişört almakla yetiniyorum, 20 yaşındayım ama kendimi 80 yaşında gibi hissediyorum. Annem bile yüzüme vuruyor kilolarımı. Dışarda bir kız görse "Şu kıza bak incecik, sen de zayıfla da böyle ol, güzel güzel giyin" diyor ama bu beni daha çok üzüyor. Cipsten, çekirdekten, fast fooddan vazgeçemiyorum, spor veya diyet yapasım gelmiyor, kendimi çok özgüvensiz ve özdisiplinsiz hissediyorum. Arkadaşlarımla buluşmuyorum, dışarı çıkmıyorum, tam 2 yıldır evin içindeyim ve toplasam bi elin parmaklarını geçmez dışarı çıktığım gün sayısı. Sürekli uyumak istiyorum, film dizi oyun vs. hiçbirini istemiyor canım. Hiçbir şeyden zevk alamıyorum. Önceden çok keyif alarak yaptığım, ilgilendiğim şeylerin birinden bile keyif almıyorum, ilgimi çekmiyor. Ne yapmam lazım, hiç bilmiyorum. Lütfen empati kurarak yorum yapın 🥺🥺. Şimdiden yorum yapan, yapmayan, yardımcı olan veya olmayan herkese teşekkürler🥺

Kendimden iğreniyorum ve hiçbir şeyden zevk almıyorum?