İyi değilim , Özgüvenim sıfır , Kendimden nefret ediyorum?

Neden bana böyle oldu bilmiyorum bu sene iyice anksiyete ve özgüvensizlik sorunlarım arttı kendime bazen inanamıyorum çünkü ben çok özgüvenli ve kaygıları olmayan umursamaz bir kızdım nası bu hale gelebildim kendimi bukadar severken nası kendimden nefret eder oldum bilmiyorum bunu yazarken bile gözlerim doluyor yakın arkadaşıma bile anlattıgımda beni anlamıyor geçiştiriyor ama aynaya bakmak istemiyorum ayna önlerinden geçerken kendime bakmıyorum kendimden nefret ediyorum kilom yüzünden 170 boyum var 70 kiloyum popom dümdüz göbeğim var iğrenç bi fizik yapım var önceden böyle değildim 57 kiloydum spora gidiyordum inanılmaz bir fiziğe sahiptim o güzel duygularımın hepsi elimden gitti aynanın karsısından ayrılmazdım Okadar güzel bir kızdım ki ama şimdi gıdıgım çıktı popom yok belim kalın göbeğim var kim sevsin ki beni neden sevsin neden diyet yapmaya calıstım 1 ayda Okadar zorlanarak 2 kg verdim ve diyeti bozup 3 kg geri aldım gerçekten diyetisyene giderek diyet yapmama rağmen 1 ayda 2 kg verebildim oturdum hıckıra hıckıra ağladım hastalığım da yok neden kilo veremiyorum Allah kahretsin ki nefret ediyorum kendimden dışarı çıkmak istemiyorum koyafet alıyorum hiç bi giydiğim yakışmıyor kendimi beceriksiz hiç bi ise yaramayan biri gibi hissediyorum aşçılık oluyorum hiç güzel yemek yapmayı beceremiyorum şef hiç yemeklerimi beğenmiyor bile diğerleri güzel yaparken ben hep yanlarında kötü kalıyorum ve artık bunlar beni çok yordu okulum evime 2 saat uzaklıkta ve haftanın 5 günü de var evimin Altında spor salonu olmadına rağmen sırf bu aptal okul yorgunlugu yüzünden gidemiyorum sosyal hayatım bile kalmadı bu özgüvensizliğim yüzünden napıcam ben bu halde bilmiyorum ben kilo vermeden asla kendimi sevmiycem asla hemde
İyi değilim , Özgüvenim sıfır , Kendimden nefret ediyorum?