Hiçbir şeyden zevk alamıyorum?

Arkadaşlar hiçbir şeyden zevk alamıyorum dışarı cikiyorum zevk alamıyorum tatile gittim bayramda zevk alamıyorum evde vakit geçiriyorum zevk alamıyorum. Doğada vakit geçiriyorum zevk alamıyorum. Beni strese sokan bir konu var o hep aklımda nereye gitsem ne kadar eğlensem de. Anksiyete var bende zaten psikiyatriste gidiyordum gitmeyi bıraktım. Hapı da bıraktım kendim. Yaptığım yanlış ama hapla da yaşamak istemiyorum. Psikiyatristinde öyle aman aman işe yaradığını dusunmuyorum. Ayrıca çok para. Ailem yük olmak istemiyorum. Çok fazla konuşmuyor zaten hap veriyor daha çok. Verdiği haplar çok ağır düzeyde değil ama ben yine de içmek istemiyorum. Tranko buskas var verdiği onu stresli olunca içiyorum ama artık o da işe yaramıyor. Anlık iyi geliyor sonra kötü oluyorum. Uyku düzenim pek yok. Yani uyuyorum ama sürekli uyanıyorum. Sabah erkenden kalkıyorum uykum olduğu halde uyuyamiyorum. Kendimi de yorgun hissediyorum. Ayrıca yemek yeme bozukluğum da var. Kilo alırım diye çok fazla yiyemiyorum. Aslında canım yemek istiyor ama kilo alırım diye yiyemiyorum. Dışarıdan mutlu gözüküyorum ama öyle değilim. Lütfen yargılamadan cevaplayın. Bir arkadasimla görüşüyorum konuşuyorum kitap okuyorum geziyorum film izliyorum ama iyi olamıyorum. Lütfen bir şey söyleyin.

Hiçbir şeyden zevk alamıyorum?