Belki yardımcı olur ama cok sey beklememek lazım bence kimse uyuyarak kısa surede 10 kilo felan veremez ☺️ . En iyisi sağlıklı beslenmek ve spor hem günü daha enerjik ve sağlıklı yaşarız bir yandanda kilo veririz ☺️☺️
Masallah ne güzelde benim sorunum kilo alamamak yani o yuzden sormıcam nasıl yaptınız diye 😂 ama isterseniz o 12 kiloyu nasıl aldıgınızı anlatabilirsiniz işime yarıcak bişiler cıkabilir
:D :D benim bünye çok rahat alıyor. 1 hafta benle takıl net 5 kilo alırsın :D yemek yemeği çok aşırıya kaçıyordum o yüzden :/ Bence hareketsizlik ve ağır yağlı yemekler rahat kilo aldırıyor.
Ay ben agır yaglı yıyemıylrum öidem bulanır ve fazla yemekte yiyemiyorum işte daha once yaglı da denedim fazla yemegıde yok olmuyor direk öğürmeye başlıyorum midem kalkıyor.
İyi bir uyku kilo vermenize, toksinleri atmanıza neden olacaktır. Metabolizmayı günün her saatinde aktif tutmak, gece saatlerinde de çalışmasını sağlamak uykuda kalori yakmanızı kolaylaştıracaktır. İyi bir uyku kilo vermenize, toksinleri atmanıza neden olacaktır.
seyda028 | Sağlık & Diyet konusunda 158 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Hayr mümkün değil aksine kilo almak isteyenlere uyumadan önce yemek ye öyle uyu derler sonuçta yattklari icn kilo alabiliolar yediklerini yakmadiklari icn
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
Gizli Üye
1 ay
Aç yatmak kilo vermeyi hızlandırıyormuş, öyle diyorlar...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
239Belki yardımcı olur ama cok sey beklememek lazım bence kimse uyuyarak kısa surede 10 kilo felan veremez ☺️ . En iyisi sağlıklı beslenmek ve spor hem günü daha enerjik ve sağlıklı yaşarız bir yandanda kilo veririz ☺️☺️
Ben 1 buçuk ayda 12 kilo verdim. Afedersin ama kıçımı yırttım resmen sjsjsjsj
Masallah ne güzelde benim sorunum kilo alamamak yani o yuzden sormıcam nasıl yaptınız diye 😂 ama isterseniz o 12 kiloyu nasıl aldıgınızı anlatabilirsiniz işime yarıcak bişiler cıkabilir
:D :D benim bünye çok rahat alıyor. 1 hafta benle takıl net 5 kilo alırsın :D yemek yemeği çok aşırıya kaçıyordum o yüzden :/
Bence hareketsizlik ve ağır yağlı yemekler rahat kilo aldırıyor.
Ay ben agır yaglı yıyemıylrum öidem bulanır ve fazla yemekte yiyemiyorum işte daha once yaglı da denedim fazla yemegıde yok olmuyor direk öğürmeye başlıyorum midem kalkıyor.
o zaman zor alırsın jsjsj :D
İyi bir uyku kilo vermenize, toksinleri atmanıza neden olacaktır. Metabolizmayı günün her saatinde aktif tutmak, gece saatlerinde de çalışmasını sağlamak uykuda kalori yakmanızı kolaylaştıracaktır. İyi bir uyku kilo vermenize, toksinleri atmanıza neden olacaktır.
(Alıntı)
Düzenli uyku olursa gün icindede sağlıklı gelebilmişse uykuda bile yağ yakılır
Kesinlikle... 😏
Spor yapmanın kurallarından biri de
sağlıklı uyku
Tamam 😄
Hahshsh
Rüyanda koşarsan zayıflarsın ama aç yatmayı da ihmal etmemek lazım tabi
Rüya da koşmak ksjksk var bi hayalimiz ;)
Şu göz kırpan emoji kadar uyuz olduğum başka emoji yok 🙄
Emojiler bu kadar sinir bozucu olabiliyormuydu 😳
Hayr mümkün değil aksine kilo almak isteyenlere uyumadan önce yemek ye öyle uyu derler sonuçta yattklari icn kilo alabiliolar yediklerini yakmadiklari icn
Aç yatmak kilo vermeyi hızlandırıyormuş, öyle diyorlar...
etkisi olduğu kesin.
Spordan sonra aç karnına yatınca faydası oluyor.
Spordan sonra acıkmamak mümkün mü?
evet mümkün.
vet mümkün ben uyuyup uyanınca kilomda değişiklik oluyor
Leptin hormonu sayesinde uyurken kilo vermek mümkün saygılarımla...
Az çok aç yatmak veya dinlenirken ağır yiyecekler yememek. Geç vakitte yemek yememek lazım.
sanmıyorum , böyle bir sey olsa kimsenin kilo problemi olmazdı
Kilo alma tekniği lazım bana xsknsj
Kokoreç ve pilav üstü ciğer gömeceksin sjsjsjsjsj
Öyle biri olsam bu soruyu sorar mıyım kdjdj
ohooo ohooo tekniği de beğenmiyor sjsj
Evrende böyle bir bug mu var knk
deniyoruz işte sjsj
Deneyelim mi mezara sokalım seni birkaç yıl sonra bakalım vermiş misin?
Kanka sakkın yanlış anlama he şaka yaptım
Bence mümkün, iyi bir spordan sonra vucud uyurken daha çok yağ yakıyor
Ben uyurken beni iyice okşar terletirsen kilo veririm 😄😄😄
Yavaş bacım öyle de yürünmez 😂
Zaten uyurken yağ yakarız
Otururken bile kilo veriyorum
Mümkün olsaydı iğne ipliğe dönerdim
Uyurken bile kilo alan ben :)