🥒Sabah 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir ve maydanoz
🥒 Öğlen sadece kabak
🥒Saat 3 te meyve
🥒Akşam sadece kabak

Günlük 3 kilo 😯 Abartıya kaçılmış sanki. Denemedim yeterince zayıfım zaten kiloya ihtiyacım var daha da zayıflamayayım. Zayıflamak isteyen deneyebilir orası ayrı
O kadar hızlı ancak vücuttan suyu atarsınız. Bu da karaciğer safra böbrek kemik kalp ve beyninizde kısmı ya da ağrı hasarlara uzuv kayıplarına kadar gidebilir. Geri dönüşü olmaz. Zayıflamak isteyen önce dahiliyeci ile görüşüp kan testi yaptıracak. Onay alıp o kan sonucu ile diyetisyen ile görüşecek. Kan sonucu bilinmeden bir şey yazılamaz
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ben bi kilo vermişim var ya offff :D
O kilolar jet hızıyla alınır eder dikkat edilmezse 👍 ve yapmadım yapmam
Kabak geç verdirtiyor metabolizmayı hızlandırdığı için
👍👍
Günde hiç bir yiyecek 3 kilo verdirmez. verilen su ve kas kaybıdır belki biraz ödem. tekrar eski düzene döndüğünüzde verdiğinizden fazlasını geri alırsınız. vücut yağ yaptığında kilo verir ve yap yakım hızı her insanda sınırlıdır hafta da 1 kilo en fazla
''Yağ yaktığında''
Günde 3 kilo verdiriyorsa bu sağlıklı bir kilo kaybetme süreci olmaz Spor yaparak yavaş yavaş sabırla kilo vermelisiniz ki kaslarınızı kaybedip cildiniz posaya poşete dönmesin
günde 3 kilo verilir mi hiç 🤔😬 insan ölür bu hızla
insan sağlığını bozan ve tehlikeye atan bisey bu
sonrada hoş geldin vitamin eksiği ve detoxu bırakıldığı an geri alınan kilolar. Yapmam, dengeli bir kalori açığı gibisi yok
bak bu cırcır yaptırır , bilgine çok yüklenme .
Günde 3 kilo verilen şey kilo değil de sudur bence :(( yapmayın nolur böyle şeyler
Günde 3 kilo verdirmese bile çevremdeki örneklerden konuşuyorum en yakın kız arkadaşım kabak detoksuyla tığ gibi oldu ve kolay kolay geri aldırmadığını söyledi
Lütfen arkadaşını D vitamini, kalsiyum ve protein alması için uyar. Zayıf olmak sağlıklı olmaktan daha güzel olamaz.
Yumurta ve peynir de kalsiyum protein vardır hanımefendi lütfen sadece sırf kabak yeniliyormuş gibi konuşmayın
Haşlanmış yumurtayla detoxun götürdüklerini geri kazandığını düşünmen çok hoş. Peki, sizler daha iyi bilirsiniz.
Denemedim, denemem de sanırım kaslar için kilo gerekiyor kaybedemem :D
Denemedim. Denemem de. Böyle şeyler bana güzel gelmiyor. Her şeyden dengeli beslensem kâfi.
Sabah kabak akşam kabak 30 günde 60 tabak yenirmi ya 🤣🤣 yürüyen kabak olalım istiyonuz herhalde 😅
Diyet sevmiyorum spor daha iyi
sporla diyet bir arada da olmuyor
Denemedim ama deneyebilirim
Bunu denemek isterim
Mideyi bozuyor bu arada
Yemek yemek hostur gerek yok
Hiç denemedim içim almaz ya tiksinirim muhtemelen
3 Kilo aldıranı var mı :d
Güzelmiş
Denemedim
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş