Nasıl sağlıklı bir şekilde kilo alırım?

Merhabalar. Benim boyum 177, kilom 55. Şimdi birçoğunuza bu fizik estetik görünümlü ve fit gelebilir, doğru da zaten. Fakat ben artık yüzümün dolgulu olmasını ve vücudumun daha güçlü olmasını istiyorum. Birde şu akrabaların 'kilo al kuru kemik' sözlerinden kurtulmak için. Öyle çıt kırıldım görünmek istemiyorum. Bu yüzden ailemin de baskısıyla kilo almaya karar verdim. Şöyle ki benim iştahım var, hatta hep kilo aldıracak şeyler yiyorum; makarna, pirinç, hamur işleri ve abur cubur bol yiyorum. Sebzeli yemekte yerim ara sıra. Her sabah yarım ekmek yiyorum yemin ederim. Ama bir türlü kilo alamıyorum. Geçen tartıldım işte, 55 çıktı. Vermişim yine. Şeker hastalığım yok, kalpte bir sorun yok çok şükür. Genel olarak öyle kilo kaybına neden olacak bir hastalığım yok şükür. Neden alamıyorum bilmiyorum. Yeter dedim artık. Gören herkesin 'kilo al kilo al kuru kemik' demesinden gına geldi artık. Bir yandan bu çevre yüzünden bir yandan da kendi sağlığım için istiyorum bunu. Şöyle bir 8 kilo alsam yeter. Bilgisi olanlar, nasıl sağlıklı kilo verebilirim taktik verir misiniz? Burada tecrübe sahibi olanlardan fikir almak, internette ki o klişe listelerden daha iyi. Bekliyorum fikirlerinizi.
Nasıl sağlıklı bir şekilde kilo alırım?