Merhabalar. Benim boyum 177, kilom 55. Şimdi birçoğunuza bu fizik estetik görünümlü ve fit gelebilir, doğru da zaten. Fakat ben artık yüzümün dolgulu olmasını ve vücudumun daha güçlü olmasını istiyorum. Birde şu akrabaların 'kilo al kuru kemik' sözlerinden kurtulmak için. Öyle çıt kırıldım görünmek istemiyorum. Bu yüzden ailemin de baskısıyla kilo almaya karar verdim. Şöyle ki benim iştahım var, hatta hep kilo aldıracak şeyler yiyorum; makarna, pirinç, hamur işleri ve abur cubur bol yiyorum. Sebzeli yemekte yerim ara sıra. Her sabah yarım ekmek yiyorum yemin ederim. Ama bir türlü kilo alamıyorum. Geçen tartıldım işte, 55 çıktı. Vermişim yine. Şeker hastalığım yok, kalpte bir sorun yok çok şükür. Genel olarak öyle kilo kaybına neden olacak bir hastalığım yok şükür. Neden alamıyorum bilmiyorum. Yeter dedim artık. Gören herkesin 'kilo al kilo al kuru kemik' demesinden gına geldi artık. Bir yandan bu çevre yüzünden bir yandan da kendi sağlığım için istiyorum bunu. Şöyle bir 8 kilo alsam yeter. Bilgisi olanlar, nasıl sağlıklı kilo verebilirim taktik verir misiniz? Burada tecrübe sahibi olanlardan fikir almak, internette ki o klişe listelerden daha iyi. Bekliyorum fikirlerinizi.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hafif spor, egzersizin yanında sağlıklı bir şekilde karbonhidrat, biraz da protein ile olabilir.
Ne fiti kızım Allah için o boy ile çok zayifsin en az 75 kilo olman lazım biraz haraket lazım acıkman için bu sporda olabilir evdeki işlerde olabilir bol bol yemek ye
Yiyorum zaten. Alamıyorum işte. Bunun için yazdım nasıl sağlıklı alabilirim diye. Biraz hareketsiz bir yaşamım var açıkçası. Ama öyle olunca tam tersi kilo alınmaz mı? Sporu düşünücem teşekkürler.
Hayır haraketsiz zayiflara yaramaz acikmazsin bak öyle haraket edeceksin biraz kalori yakacan ama acikip fazlasıyla alacaksın
Kilo için egzersizler var onu yapabilirsin.
Araştırıcam onları teşekkürler
Rica ederim
Protein ağırlıklı beslen
spor denedin mi?
Hayır. Kilo almak için de egzersizler oluyor sanırım, araştırırım teşekkürler. Ama ben yeme odaklıyım daha çok..
sadece yyerek sağlıklı kilo alamazsın. spor çok işine yarar sen bu işi ciddi düşün
çok iyisin
Sakın sakın sakınnn
Neden ki
Ya şimdi buradaki diğer insanlarla uğraşmak istemiyorum boş ver ( seninle alakası yok) . ama bence senin çaren spor eğer soruna gelirsek…
Benimle alakası yoksa neden sakın yazdın anlamadım. Neyse teşekkürler, spor diyenler çok çıktı. Sanırım acıkmam için de, benim zaten iştahım var.. Yine de sağlık açısından başlicam spora.
Buradan Açıklayamayınca saçma oldu evet sjdnsj. Aslında diğer insanlar görsün istemedim demek istediğim şeyi. Ayrıca acıkman için demedim ben sporu, güçlenmen için demiştim :) zaten iştahın yerindeymiş. Cevaplara baktım da çoğu kişi analiz yoksunu..
Fatsecret indirebilirsin bu arada bana çok yardımcı olmuştu
Ben yine anlamadım demek istediğin şeyi de neyse. :) Ya evet çok güçsüzlük var. Yanıtlarda da hep genel şeyler yazılı. Sağ olsunlar yardımcı olmaya çalışıyorlar ama onları ben de biliyorum da hani nasıl yöntemi olmalı, ne yemeli ve nereden başlanmalı sorularına cevap arıyorum ben. Hani belki benim durumumda olanlar denediklerini bana da söylerler diye. 🤷🏻♀️
Dediğim programı bi düşün derim..
Gizlisin yazamam.. o uygulamada bütün yediklerinin kalorini ekle ama disiplinli bir şekilde. gün gün tartım sonuçlarını da ekle insanı disipline edip güçlendiriyor. 🙂
Aa tamam denicem onu. Ne söyliceksen de söyle valla merak ettim, yaz 1 dk sonra silersin. 🤷🏻♀️
Buradan yazınca silinmiyor işte sen de gizli olduğun için seni göremiyorum anca senin bana ulaşman lazım :d
Xper seviyem yeterli değilmiş mesaj göndermek için. 🤷🏻♀️ Ne insanı merak ettiriyorsun sen de söyle işte hey allam ne için soru sordum hangi cevabı bekliyorum 🤦🏻♀️
Tamam beni bulduğuna göre mesaj atabilirsin
Benim de xperim yetmiyor neyse buradan yazıcam fjsnfnsjdb
1. Öncelikle senin fiziğin manken fiziği ( dünya çapındaki mankenlere bak senin ölçülerinde, ben demiyorum yani..)
2. Boyun uzun olduğu için vücudun kiloyu daha kaba gösterir kadında o boya kilo yakışmaz
3. Hem gerçek hayatta hem burada kıskançlara sakın kulak asma. Onların hepsi seni kıskanıyor buna emin olabilirsin.. ki bence sana böyle hakaret ediyorlarsa senin de bir cevap hakkın var. Hem de bu dediğimi doğruluyor…
4. Fiziğini sporla gayet iyi toparlarsın ama kilo almak bence pek iyi değil…
Sen de isteğimi kabul etseydin keşke djfndj..
Vay anasını usjcıjdus Ya evet ben memnunumda yüzümden kilo almak istiyorum özellikle, çok zor yüzden tek almak. Bi de benim alacağım kilo bi 7 falan, yani obez olmak gibi bi niyetim yok :) Neyse teşekkürler.)
Bu arada yazdıkların gayet mantıklı, kim niye tepki göstersin ki? Çekinmene gerek yokmuş. Bi de çıktım takipten 🤭 iyi günler
7 kilo çok bence ama yine de sen bilirsin :)… tuzlu ye biraz belki ödem yapar yüzün dnfksndns. Rica ederim
5kglik bir çift dumbell almayı unutma 👋🏻
Çık sorun değil :) başka insanları kırmak istemedim.. ( başıma geldi çünkü) nezaketin için teşekkür ederim