Sağlık Annemin bacakları neden böyle oldu ya? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Arkadaşlar annemin bacakları cumartesi gününden beri böyle sinek ısırığı gibi oluyor kabarıyor kaşınıyor kaşıntıdan sonra böyle oluyor yarın hastaneye gidecek ama sebebi sizce ne olabilir Annemin bacakları neden böyle oldu ya? Cevapla Kaş Soruları Hasta Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ozelinianlat Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl ayni kizariklik yaralar bende de var kasiniyor gittim krem aldim kullaniyorum 3 gundur gecmedi ama. ben benim sinekten diye dusunuyorum 0 0 Yorumla
küçüksevimlibrokoli Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl bir fikrim yok, İnşaAllah ciddi bir şey yoktur.çok geçmiş olsun.. 💜 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Allah razı olsun Yorumla
unununuunn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl insan anasının bacağını atar mı buraya, günah. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sinek issirmistir kasimistir babada oluyor bu gereksiz bir şey hastanelik bir şey değil. bir şey olsa heryerde oluşur bırakın geçer 2 güne 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama 4 tane de karnında oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heryerde varsa gidin ben sadece bacakdaki sandım Yorumla Soran +1 yıl İşte karnında sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozaman bir göstermekte fayda var Yorumla
hadicanımsendeeşimdi Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl pire veya tahtakurusu gibi dış parazit ısırığı gibi. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misin ya Yorumla hadicanımsendeeşimdi +1 yıl umarım değildir. Yorumla Soran +1 yıl Tahta kurusu yok da bizim bahçe de kedi falan var Yorumla hadicanımsendeeşimdi +1 yıl umarım değildir ama öyle duruyor maalesef, geçmiş olsun. Yorumla
ARESSSSSSSS Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 97% +1 yıl Evde tahta kurusu var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok ilaçlama yaptık Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Böcek ısırmış. Evi ilaçlatın annende cildiyeye gitsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evi ilaçladım ki
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Sağlık konusunda 899 cevap paylaştı. Diyabet hastasi degil dimi anneniz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla
Mythealer Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ağrı var mı ve ateş özellikle oralarda ısı farkı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ağrı değilde kaşıdıktan sonra sızı oluyor Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl alerji mi ya da sinek ısırmış olmasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla merakettimmişte +1 yıl dr görünsün bence Yorumla
Umut_04 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Alerjiye benziyor ama doktor karar verir buna 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Alerji de olsa kaç gün oldu geçmez mi ki Yorumla Umut_04 +1 yıl Bazı alerjiler inatçı olabiliyor uzun sürebilir doktora gitmezseniz Yorumla
redork Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Bacak bacak olmaktan cikmis 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Napsın kadın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Parazit ısırığı gibi. Cildiyeye gitsin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama umarım değildir Yorumla Soran +1 yıl Of Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen fazla yaklaşma. varsa sana da geçer. Yarın doktora gitsin. Yorumla Soran +1 yıl Babama hiç bişey olmadı Yorumla
batuhannn11 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Pire ısırığı gibi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi oluyor ısırığı Yorumla Soran +1 yıl Bahçe de kedi falan da var Yorumla batuhannn11 +1 yıl Evet ablama olmuştu böyle Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Sağlık konusunda 459 cevap paylaştı. Böcek ısırmış 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Böcek böyle mi yapar Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Aklıma başka şey gelmiyor Yorumla
iyisker Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl sınek ısırmıs kasımız gıbı sekerde olabılır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şekeri yok Yorumla iyisker +1 yıl sıcaklarda yapar cok yaglı yemesın ve bol su ıcsın kasımasın yara yapmıs Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Sağlık konusunda 694 cevap paylaştı. Alerji gibi 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ama neden geçmiyor ki Yorumla __Terkedilmiş__ +1 yıl Yani alerjen sebep devam ederse tedavi de yoksa neden geçsin? Sebebini anlamak lazım Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla __Terkedilmiş__ +1 yıl Vücutta başka yerlerde var mı? Sulu bir sivilce gibi ya da farklılık oluyor mu? Yorumla Soran +1 yıl Sağ da sol da orta kısımda toplam 14 tane var sulu değil Yorumla Soran +1 yıl Karnın da Yorumla __Terkedilmiş__ +1 yıl Bence dermatolog görsün Yorumla Soran +1 yıl Ciddiye dimi Yorumla __Terkedilmiş__ +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
ayni kizariklik yaralar bende de var kasiniyor gittim krem aldim kullaniyorum 3 gundur gecmedi ama. ben benim sinekten diye dusunuyorum
bir fikrim yok, İnşaAllah ciddi bir şey yoktur.
çok geçmiş olsun.. 💜
Allah razı olsun
insan anasının bacağını atar mı buraya, günah.
Sinek issirmistir kasimistir babada oluyor bu gereksiz bir şey hastanelik bir şey değil. bir şey olsa heryerde oluşur bırakın geçer 2 güne
Ama 4 tane de karnında oldu
Heryerde varsa gidin ben sadece bacakdaki sandım
İşte karnında sadece
Ozaman bir göstermekte fayda var
pire veya tahtakurusu gibi dış parazit ısırığı gibi.
Ciddi misin ya
umarım değildir.
Tahta kurusu yok da bizim bahçe de kedi falan var
umarım değildir ama öyle duruyor maalesef, geçmiş olsun.
Evde tahta kurusu var
Yok ilaçlama yaptık
Böcek ısırmış. Evi ilaçlatın annende cildiyeye gitsin
Evi ilaçladım ki
Diyabet hastasi degil dimi anneniz
Yok
Ağrı var mı ve ateş özellikle oralarda ısı farkı
Ağrı değilde kaşıdıktan sonra sızı oluyor
alerji mi ya da sinek ısırmış olmasın
Bilmiyorum ki
dr görünsün bence
Alerjiye benziyor ama doktor karar verir buna
Alerji de olsa kaç gün oldu geçmez mi ki
Bazı alerjiler inatçı olabiliyor uzun sürebilir doktora gitmezseniz
Bacak bacak olmaktan cikmis
Napsın kadın
Karaciğerden ötürü
Parazit ısırığı gibi. Cildiyeye gitsin
Hadi ya
Evet ama umarım değildir
Of
Sen fazla yaklaşma. varsa sana da geçer. Yarın doktora gitsin.
Babama hiç bişey olmadı
Pire ısırığı gibi
Öyle mi oluyor ısırığı
Bahçe de kedi falan da var
Evet ablama olmuştu böyle
Şeker hastalığı olabilir ya
Böcek ısırmış
Böcek böyle mi yapar
Aklıma başka şey gelmiyor
sınek ısırmıs kasımız gıbı sekerde olabılır
Şekeri yok
sıcaklarda yapar cok yaglı yemesın ve bol su ıcsın kasımasın yara yapmıs
Alerji gibi
Ama neden geçmiyor ki
Yani alerjen sebep devam ederse tedavi de yoksa neden geçsin? Sebebini anlamak lazım
Doğru
Vücutta başka yerlerde var mı? Sulu bir sivilce gibi ya da farklılık oluyor mu?
Sağ da sol da orta kısımda toplam 14 tane var sulu değil
Karnın da
Bence dermatolog görsün
Ciddiye dimi
Evet
liken olabilir
sinek yemiş
Yolmuş bacaklarını
kesin alerji
Dermatolojşye git
Tahta kurusu