Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
29
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
o morluklar normal degil ya bir saglık sorunu var önce doktora görun eger korkulu ruya göruyorsan geceleri siyah siyah varlıklar o zamanda sana birseyler musallat olmus olabilir bundan olur yuzde 90 saglık sorunudur ama
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
siyah siyah birşeyler görmüyorum en yakın zamandada doktora gidiceğim
Hemen sağlık ocağı ait ve tam kan sayımı iste, sonra sayıma beraber hematoloji uzmanına başvur çünkü vücudunda büyük ihtimal trombosit, sayın düşmüş, en kötü senaryo lösemi olacaktır, hiç vakit kaybetme derim, Bi yerin kanayınca zor pıhtılaşma olması da bir belirteçtir
Cevap sahibi
+1 yıl
Sigarayı da hemen bırak
Soran
+1 yıl
sigara cok kullanıyorum alkolde aynı şekilde ama en yakin zamanda doktora gidicem teşekkür ederim😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
o morluklar normal degil ya bir saglık sorunu var önce doktora görun eger korkulu ruya göruyorsan geceleri siyah siyah varlıklar o zamanda sana birseyler musallat olmus olabilir bundan olur yuzde 90 saglık sorunudur ama
siyah siyah birşeyler görmüyorum en yakın zamandada doktora gidiceğim
o zaman doktora en dogrusu
Biryere vurmadıysan pıhtı atması olabilir. Doktora görün bu arada kan sulandırıcı veya bebe aspirini al. Doğum çocuk vs var mı
yok 18 yaşındayım
bir yere vurmadım
Kan değerine baktır pıhtı atması sonucu morarıyor bazen
normal değil mutlaka doktora gitmelisin çok zayıfsın biraz kilo almalısın
55 kiloyum ama doktora gidicem
bu alerji gibi bir durum değil
Mutlaka doktora git kan tahlili yaptır başka şikayetlerin var mı peki
başka birşeyim yok doktora en yakın zamanda gidicem
O morluklar durduk yere mi oluyor Yoksa bir çarpma sonucu mu oluyor
durduk yere
Bir yerlere çarpmadığından vurmadığından yani uyurken falan hiçbir şey olmadığına emin misin
eminim uyurken olmuyor
Yani o zaman bir kalp damar cerrahında görünmen lazım acil bir şekilde randevu al Ha bir de bence sigarayı bırak
Kalp problemi olarak düşünüyorum annemde de var
teşekkür ederim canım doktora gidicem
Seni korkutmak istemem, umarım ciddi bir durum yoktur.
Kan değerlerine baktırman lazım, hem de çok acil. Eklem vs. ağrın olmuyordur umarım.
Aynısı bende de olmuştu doktora randevu alamadığım için gidemedm sonra kendiliğinden geçti
Her gün saat gündüz tam 4 te yeni randevular açılıyor haberin olsun
Kolum bacağından kalın be.. :) masaya vuruyorsundur
Belli tenin çok hassas ama geçici lekeler dert ettiğine değmez ten renginde açık olunca belirginleşmiş
tamam teşekkür ederim
Rica ederim ben tsk ederim böylesi güzel bir görüntü için
Sert bir zemine yattığın oldu mu ya da uzun süreli kaşıdın mı hiç
hayir ikiside olmadı
en hızlı cevap veren uye rozetini vermeliler sana.. sen cevap verene kadar morluklar geçmiştir
Acik doktora git. Kan degerlerine ve karacigerine baksınlar.
oraya buraya çarpmıyosan koşarak dra cok ciddi hastalık belirtisi bu :( bide o bacaklar ne iki elimle kırarım ben bunu ne kadr ince
Geçmiş olsun. Kan tahlili yaptir değerlerine baktır insAllah önemli bir şey degildir
Sanki biyere vurmussun. Ya da biri sıkmış gbi 😊kim sıktı
Yıkayınca çıkmıyor mu
Aile hekimine çık seni yönlendirsin
Durup dururken mi oldu
Gece uyurken biryerlere vuruyorsun galiba
Kanser olabilir
geçmiş olsun doktora görünün biran önce
kan hastalığı olabilir doktora git
Hayıraalametdeğil
Hemen sağlık ocağı ait ve tam kan sayımı iste, sonra sayıma beraber hematoloji uzmanına başvur çünkü vücudunda büyük ihtimal trombosit, sayın düşmüş, en kötü senaryo lösemi olacaktır, hiç vakit kaybetme derim, Bi yerin kanayınca zor pıhtılaşma olması da bir belirteçtir
Sigarayı da hemen bırak
sigara cok kullanıyorum alkolde aynı şekilde ama en yakin zamanda doktora gidicem teşekkür ederim😊
Sen bilirsin
Seninki 500 gram var kanka o penis mü
Oha aşırı zayıfsın
55 kiloyum
55 ten az gidi duruyor 40-45
Ya bir yerden hasar alıyorsun ya da bendi kendine sen yapıyorsun cildini kaşıyor musun?
Acaba sonuç ne oldu gittiniz mi doktora
Bacaklardan yiyebilirim 😛
Sigaradan olabilir
nereye çarpıyorsun ya
Kim yaptı
Kansızlık olabilir
Geçmiş olsun
teşekkür ederim
Kan fazlalığı var
Geçmiş olsun