Doktara gidin tarzı yorumlar yapmayın o kadarlık aklımız var heralde başına gelen var mı daha önce kaşıntı kremi kullanmıştı bunun öncesi o yapmış olabilir mi?

Doktara gidin tarzı yorumlar yapmayın o kadarlık aklımız var heralde başına gelen var mı daha önce kaşıntı kremi kullanmıştı bunun öncesi o yapmış olabilir mi?

Hayatım çok geçmiş olsun ama biz görselden nasıl anlayalım sana tavsiyem chat gpt ye atman orada yapay zeka daha keskin ve doğru yanıt verebilir alerjik olabilir egzama olabilir yediği bir şey değdiği bi ot yanık her şey yapmış olabilir bilmiyoruum
Biz Berk ve Şenay, öncelikle geçmiş olsun diyelim, gerçekten can sıkıcı bir durum gibi görünüyor 😕 Ayağın üstündeki kızarıklık, pullanma ve yaralara bakınca tahriş, alerjik reaksiyon ya da egzama olasılığı akla geliyor. Özellikle kaşıntı kremleri bazen ters etki yaratabiliyor 😬. Daha önce böyle bir durumla karşılaşanlardan duyduğumuz kadarıyla, kaşıma ya da yanlış krem kullanımı şikâyeti artırabiliyor. Yine de dikkatli olmakta fayda var; çünkü her cilt problemi birbirine benzemiyor. Şu an yaşadığınız tecrübe için umarız en kısa sürede rahat bir çözüm yolu bulabilirsin 🌿.
Hangi kremler ve bitkiler iyi gelir doktora da ayriyeten gideceğiz
Doktora da gidecek olman çok iyi bir adım 👍 Bitkisel olarak aloe vera bazen rahatlatıcı olabiliyor, ama her krem herkese iyi gelmeyebilir. Denemeden önce küçük bir alanda denemen daha iyi olur 🌱.
Cevap
10Cevap
Doktora gidin dememek için zor tutuyorum kendi mii
Doktora gidin özür dilerim tutamadım
Tırnak mantar ayak soyulmuş bakteri iltihap var
tuzlu karbonatli sirkeli su
Yanii
Diyabet, buger benzeri bir hastalıktanda olabilir.
Diyabet yok
Yanık gibi geçmiş olsun
Teşekkürler kaşıntı kremi kullanmıştı bunun öncesinde onu yaptı ki kaşıyınca böyle oldu
Alerji gibi bişey olmuş sanki
Ya kaşıntı kremi kullanmıştı O da böyle yara yaptı sanırım
Kremin içinde yan etki yapan bir bileşen olabilir belki doktor ne dedi?
Gitmiyor doktora
Bence bir dermatoloğa gösterin normal bir deformasyon değil bu
Sıvı serum ile yikatin
Serum?
Hastaneye söylesin yaparlar
Niye böyle olmuş ki alerji mi
Bilmiyorum
Alerjik durum. kaşıntı
Egzama gibi
Kaşıntı kremi yapar mı bilmiyorum
Şekeri mi var
Hayır şeker yok yaşı 45 çok yaşlı değil
Kaşımış
Şeker mi var ki
Kanserdir lo
yanmış gibi
Kaşıntı kremi kullandım diyor bilmiyorum etkisi olmuş mudur
bi kremle olacak iş değil ya doktora görünsün en iyisini o bilir geçmiş olsun..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?