Sana acil lazer lazım başka hiçbir şeyle zaman kaybetme. 2 seanstan sonra bu görüntü yok olacak. Yani kılların bitmesi daha sürer de bu deri altı kök görüntüsü hemen geçer
9. seansımı bitirdim fakat görüntü aynı :(
Cevap
29Cevap
Xeroderma pigmentosum var gibi ama hafif belirtili bir tipi mevcut. Cildiyle uzmanın kesin teşhisi koymasi gerekir. Kollarınızda da var mı böyle belirtiler.
Evet ama kollarımda daha hafif doktor zoretanin hapını verdi ama benim durumumla alakasız olduğunu düşündüğüm için kullanmadım.
Aile hekimi mi cildiye uzmanı mı? Kim reçete etti? Başka bir doktordan daha görüş almakta fayda var.
Özel bir hastanede dermatolog tarafından verildi. Yorumunuz için teşekkür ederim
Kıl kökleri bar var Onları lazer epilasyon ile yok edebilirsin Tenin gayet sıkı ve iyi durumda kızarıklı noktalara gelince onlar büyük ihtimalle geçer kan toplanmış olabilir her insan da o tip noktalar ara ara oluşuyor
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim 🌹👌
bacaklarını hiç alma bırak uzasınlar bi batık olmuş uzasın sonra epilasyon aleti ile alrsn bi ay falan hiç dokunma sık sık krem falan sür
Önerebileceğin bir krem var mı
eczaneye gidip almalısın daha faydalı olur
Tek tek sikman lazım jilet kulanma çok kötü aynı sekil makinayida yanlış kullanmışsin bırak uzasın ağda ya da lazer
Sıktığım kökler yara olup iz bıraktı
Kılların ucunu dışarı çıkar nasıl iz kalıyor ki bende aynısı oluyor sadece yara oluyor iz kalmiyor
Ben diyabet hastasıyım o yüzden hassas oluyor yara gibi konular benim için
Anladim geçmiş olsun, onun yerine iyi bir cildiyeye git krem verecek sana
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun tekrardan önemli değil
Çok kötü olmuş yaa elleme hiç uzasın ağda yaptır bence
Ağdayla daha kötü oluyor kırmızı kırmızı kanıyor
bunlar kıl kökü. illa ki belli olacak. hiç çıkmasın istiyosan epilasyona gitmelisin
Lazer epilasyon yaptirman lazim baska biseyle alman fayda etmez kil köklerine
Yaptırdım ama kökleri böyle kalıyor
Kac seans yaptirdn goruntu surekli bu sekilde mi kıl cikmadigi halde
9 seans yaptırdım devam ediyorum dökülen kısımların kökleri bile böyle hala kıl çıkmamasına rağmen
Bu sektorde calisiyorum lazer yaptirip batigindan kurtulmayan birini gormedim benimki senin bacagindna kotu durumdaydi Şu an puruzsuz
Problemin ne olduğunu henüz anlamadım lazer epilasyon yaptırdığım yerde mi bir sıkıntı var bilmiyorum ama benim dışımda şikayeti olan yok yine de yorumunuz için teşekkür ederim
@Krowaz burdan sorabilirsiniz
Kabak kesesi al bir güzel duşta bastıra bastıra kesele
normal değil mi o bende de öyle çünkü ama ayaklarım böyle traşlı değil sadece :D
Doktorlar bilmiyorsa biz nasıl bilelim. Bişey olmaz hem ya
Jiletle mi alıyosun killarını
Evet çünkü lazer epilasyon yaptırıyorum ama fayda etmiyor kıllar dökülse de kökleri bu şekilde görünüyor
Lazer epilasyon yaptır jiletten
Full batık olmuş at kılı fırçası kullan.
Kil kökü onlar jilet kullaniyorsan olur
Jilet. mi kullanıyromsun
oha lan naptin bacagina
Kız olmakta ne zormuş
Kıl köklerin duruyor iğneli lazer epilasyon yaptır
Batık değil mi bunlar?
Batık olusmus ve jiletle aliyorsun
Hayır lazer epilasyon yaptırıyorum
Jilet kullanmadın mi hiç
Lazer epilasyon öncesi mecburen jiletle kısaltmak zorundayım
Tamam işte o yüzden oluşuyor
En İyi Cevap