yorumlara bakmayın ben 6-7 sene önce Alexandrite lazer yaptırdım 15 seans falan sürdü. İlk 9-10 seans maalesef bacaklarınız böyle olacak epilasyon gününden 1 ay sonra o tüyleri sivilce sıkıyor gibi sıkarsanız içinden kıl kökü direkt sivilce gibi çıkıyor siyah bir şekilde, size kese yapın demelerinin sebebi o, kıl kökleri bir bakıma pişiyor ve orada kalıyor vücudun o kıl köklerini atması için de 9-10 seans geçip baya azalması gerek maalesef. ama şu an soracak olursanız lazerim biteli 3-4 yıl oldu gayet memnunum gram tüy yok bacaklarımda ve tamamen pürüzsüz. bu fotoğraftakinin aynısını ben de yaşadım korkmayın sadece sabırlı olun biraz uzun sürecek 1-1.5 sene kadar ama sonunda tamamen pürüzsüz olacak. ben vücudumu 4 senedir hiç almadım ve tüyüm yok ağdadan sonra oluşan tavuk derisi görüntüsü de yok hiç. benim tecrübelerim bunlar. iyi geceler.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim buz lazer benimde fondöten falan sürüyorum artk etek falan giyceksem yaşım da daha küçük baya bir surcek gibi lazer
Haaa evet. Bana da dediler lazer onları silikleştirir dediler. Benimki ikisi de. İlk 4 seans alex, son dört seans diod buz. Zaten yüz bölgesi için de 15 günde bir giriyorum. Yarın yine seansım var.
Etkisi olarak şunu söyleyeyim. Kız olduğun için de olabilir. Ben erkeğim ve benim kıllarım kalın. Dediler ki buz lazef ince tüylerde etkilidir. Bu yüzden alex ile dökebildiklerini dökecekler 4 seans boyunca ve 4 seansın sonunda kıllar artık ince tüylere donüşecek ve buz lazer ile de bunu halledecekler. Yani ben her seferinde soruyorum dökülür mü diye. Onlar da sabırlı ol biz bu yolla ayı gibi adamları pürüzsüz yaptık diyorlar gülerek.