Güneşin cilde zararları malum.. Düzenli güneş kremi kullanma alışkanlığınız var mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Güneşin cilde zararları malum.. Düzenli güneş kremi kullanma alışkanlığınız var mı?
Güneş kremi kullanmıyorum çünkü güneşte denize, havuza girmiyorum 😅
Çünkü krem mrem fayda etmiyor bana. Beyaz tenliyim ve tenim hassas, ne kadar krem de kullansam domates gibi oluyorum jsjsjs
O yüzden ya sabah erken saatlerde ya da akşam güneş etkisini yitirince yüzmeye giderim 😅
Ben eminim, kızarmak daha kötü 😂 hem bronzlaşmak çoğu kadının hayali diye biliyordum ben, yanlış mı biliyorum 😅
Öyle mi diyorsun 🤔 olabilir, denerim. Hangi kremi kullanayım? Öner bari 😂
Zaten neyi sevmiyorsak başımıza o gelir 😅
Tamamdır, şimdiden teşekkürler 😄
Tamamdır, ben de bakayım. Denize gideceğimde ben de alır kullanırım 😄
Hayatımda hiç kullanmadım gerekte görmedim. Tenim esmer biraz ve güneste istediğim kadar durayım asla yanmaz hi o soyulma derdi felan yaşamadım denizde de o kadar güneslendim ama yok 😂
Cevap
11Cevap
Evet dikkat ediyorum
ilk 50 Faktorla basliyorum ertesi gün 40 -30 diye devam eder ilk Günler yüksek faktor cok önemli yanmalara karsi
Günes Kremlerinde Faktörler vardir , ilk denize gidiyorsaniz ve bu yil ilk direk Günes isigina Maruz Kaliyorsaniz Tavsiyem 50 factroluk kremdir. Birkac gün sonra veya ertesi gün 40 Factora düsebilirsiniz birkacgün sonra 25-30 Factor secin zaten Sonrasi Ihtiyaciniz Olmaz. Yoksa ilk Günden Kremsiz kalirsaniz Cok kötü UVP yanmalarina maruz kalir derinizde Kansere kadar risk Altinda kalirsiniz !
Güneşe alerjim olduğundan güneş kremi olmadan dışarı çıkamıyorum. Cildim hassas her ürünü kullanamam, içeriğine özen göstererek alırım.
La Roche kullanıyorum
Yaz kış yüzüm için güneş kremi kullanırım. Filtrelerine de dikkat ederim genellikle bioderms ve la roche posay
Pek güneş kremi kullanmam. Güneşe de pek çıkmam.
Ne Kremi Yaaa Sür Oradan Bı Hacı Şakir Komple Onarıcı Okey sjsjsjj
Pek güneşi seven biri değilim, enerjimi çekiyor.
Kullanır isem de seçmem pek
ederim sabah akşam da kullanırım yaşlanmayı geciktiriyor cildi pürüssüzleştiriyor
Eveeet kullanıcı yorumlarına bakarım
Güneş kremi kullanmadım yıllardan beridir.
Evet kaliteli olsun diyorum
en önem verdiğim şeylerden birisi kozmetikte
Gunes kremi kullanmiyorum.
Güneş mi kıremi 🙄🙄 doğal esmerlik hic gerek yok
Ederim. Çabuk yanıyorum
Yok direk yanıyoruz
ederm
Ederim çok önemli
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?