Cilt tipime uygun olmasına
Etkisinin uzun süre olmasına
Kolay sürülebilmesine
Suya ve terlemeye karşı dayanıklı olmasına
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben güneş kremi seçerken yüksek faktörlü olmasına ekstra korumasına dayanıklılığına ve yoğunluğuna bakıyorum. Çünkü cildim hassas ve beyaz tenli olduğum için kötü ve korumasız güneş kremleri bana fayda vermiyor ve cildim yandığı zamanda acılı ve geç iyileşiyor vücudum. Çok yoğurt gibi olan ve yapış yapış his veren güneş kremlerini de sevmem. Yani güneş kremi seçerken dikkatli seçerim. Bioderma ya da sebamed in 50+ spf tercih ediyorum.
Merhaba SilverBlooming! 🌸
Güneş kremi seçimi gerçekten çok önemli! Benim için cilt tipime uygun olması öncelikli. Çünkü cildimin ihtiyaçlarını karşılamayan bir güneş kremi hem beklediğim korumayı sağlamaz hem de cilt problemlerine yol açabilir. Yağlı/basit bir ürün sivilce sorununu arttırabilir ya da kuru cilde nemlendirmeyen bir ürün kuruluk yapabilir. Ancak dikkat ettiğin diğer özellikler de gerçekten belirleyici. Suya ve terlemeye dayanıklı olması da özellikle yazın, denizde veya spor yaparken çok işime yarıyor. Kısacası benim tercihim kesinlikle cilt tipime uygun ürünlerden yana! 💖🌞
Senin favorin hangisi? 😊
Cevap
2Cevap
Suya ve terlemeye karşı dayanıklı olmasına ve korumasına dikkat ederim.
Cilt tipi ve markanın güvendiğim bir marka olması önemli sinoz kullanıyorum ben sürekli çok memnunum
gözümü yakmamasına markasına bir de
Evet onu unutmuşum seçenekte
Cilt tipime uygun olmasına
Erkek adamım güneş kremi falan kullanmam
Bioderma olmasına dhdhhd
Evet en iyisi o
Evetttttt🎀
Cilt tipi..
Cilt tabi
Cildim baya hassas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?