Cevapla, kazan! Güneş kremi tercih ederken sen nelere dikkat ediyorsun?

Güneşli günler geldi, ben de hediyelerimle geldim! 🌞

Bu yaz, sadece güneşin keyfini çıkarıp geri kalan işleri güneş kremimize bırakalım mı? 😎✨

Güneş kreminden beklentiler listem: Yazın tadını sonuna kadar çıkarabilmem için tam koruma sağlamalı, güneşin sebep olduğu yaşlanma belirtilerini önlemeye destek olmalı, yağlı bir his bırakmamalı, suya/kuma dayanıklı olmalı ve göz yakmamalı. Çok şey istemiyorum bence. 🙃

Hediye kazanmak için sen de cevapla: Güneş kremi seçerken nelere dikkat ediyorsun?

🎁 #CildiniGüçlendir hashtag’i ile güneş kremi seçerken nelere dikkat ettiğini anlat, en beğenilen 5 cevaptan biri seninki olsun, Bioderma Plaj Çantası+ Photoderm Lait ULTRA SPF50+ hediye paketini kazanma şansını yakala! 🎁

Bu şahane plaj çantasını ve Photoderm Lait ULTRA SPF50+ kazanmaya hazır mısın?

Benim tercihim en hassas ve toleransı en düşük ciltler dahil tüm ciltlerde yüksek koruma sağlayan Bioderma Photoderm Lait ULTRA SPF50+ Güneş Kremi. Tabii ki size de onu hediye edeceğim. 😍

Neden Bioderma Photoderm Lait ULTRA SPF50+ tercih ediyorum?

💛 Yüksek UVB/UVA korumasıyla, cildin kendini savunma mekanizmasını güçlendirerek hücrelerin korunmasına ve cildin erken yaşlanmasının önlenmesine destekliyor.
💛 Süt dokusu sayesinde cilt tarafından kolayca emiliyor, geride yağlı bir tabaka ve beyaz izler bırakmıyor.

💛 Suya, tere ve kuma karşı ultra dayanıklı.
💛 Hem kuru hem ıslak ciltte uygulanabiliyor.

Aradığım tüm özellikler var. 🥰 Photoderm, benim gibi başka kimlerin favorisi?

Cildini güneşe karşı güçlendirmek için Bioderma Photoderm Lait ULTRA SPF50+ hakkında daha fazla bilgi al!

Hediye kazanmak için şimdi söz sizde! 📣

Güneş kreminde sen nelere dikkat ediyorsun? 🤔 Cevabını paylaş, hediyeyi kap!

Bu içerik bir iş birliğine aittir.

Güncellemeler
1 yıl
Yarışmanın kazananları belli oldu. 🥳

En beğenilen 5 Cevabı yazarak Bioderma Plaj Çantası+ Photoderm Lait ULTRA SPF50+ kazananlar üyeler:

@Edameda06
@xKimMiyimx
@яüүαмsı
@kalpsiz-melek
@Bahtıgüzel00

Hediyelerinizin size gönderilmesi için @ksBence hesabına ad, soyad, telefon ve adres bilgilerini iletebilirsiniz.