+1 yılSelam gadası 🙃

UVA ve UVB ışınları ciltte kırışıklıklara, erken yaşlanmaya, lekelere yol açabiliyor. Cildin nem seviyesini düşürebilir. Bu etkilerden cildi korumak için etkili bir güneş kremi kullanılmalıdır. Ancak güneş kreminin cildi bu etkilerden yüksek performansla koruması için belli niteliklere sahip olması gerekir. Cilt Tipine Uygun Olmalı Kullanılacak güneş ürününün cilt tipine uygun olması, satın alırken dikkat etmemiz gereken en önemli noktadır. Yağlı ve düzensiz ciltlere sahip olanların, jel, köpük ve krem kıvamında formunda daha su bazlı ürünleri kullanması gerekir. Dermasolar Age Defence Cream SPF50, yağlı ve hassas ciltlere özel güneş koruyucudur. İçeriğindeki hiyalüronik asit sayesinde cildi yağlandırmadan nemlendirir ve güneşe karşı etkili koruma sağlar. Kuru ve hassas ciltlere sahip olanlar nemlendirici özelliği bulunan daha sıvı ve losyon formundaki ürünleri kullanmalıdır. Karma ciltlere sahip olanlar kendi tiplerine uygun ve tüm ciltler için uygun olan ürünleri kullanabilir. Dermabien Dermasolar Mineral Plus SPF50 tüm cilt tipleri için üretilmiştir. En Az 30 Faktör Olmalı Sun Protection Factor yani güneş koruma faktörünün UV ışınlarına karşı etkinliği hakkında bilgi verir. UV ışınlarına karşı doğru bir koruma için, ürün en az 30 faktör olmalıdır. UV ışınlarına Karşı Filtresi Olmalı UV ışınları cilt üzerinde birçok olumsuz duruma yol açabilme etkisine sahiptir. Seçeceğiniz güneş ürünün UV filtresinin olması ürünün kapasitesini artırır. Cildi bu olumsuz durumlara karşı korumaya yardımcı olur. Suya Dayanıklı Olmalı! Kullanacağınız ürünün suya dayanıklı olması özellikle denize girdiğinizde ya da terlediğinizde güneşten korumaya devam etmesi açısından önemlidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir kere ucuz olacak kesinlikle o ne öyle 150 200 350 falan 😄
Fazla yağlı ve yoğun Güneş kremlerini sevmiyorum daha beyaz renkte ve hafif olmalı.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
u +1 yılCildime uygun olmasına
10 Yorumla
+1 yılEsmer tenli olan insanlar için
Yanarım mu sıkıntısı olmuyor
Çünkü zira bugüne kadar hiç yanmadım
Benim için ciltte leke kalmaması önemli
Cildime uyumlu olması gerek
Buna göre seçiyorum güneş kremlerini10 Yorumla
+1 yılSu bazlı olması, ciltte sivilce yapmaması, doğal içerik, 50derece koruma, ekstra özelliği varsa iyi olur...
10 Yorumla
+1 yılTadına bakarım ekmek banarım belki. Hangisi güzelse onu seçerim
10 Yorumla
+1 yılMümkünse sadece güneşten korumalı, bronzlastirmamali.. aynı zamanda cilt yapıma uygun olmalı..😌
10 Yorumla
+1 yılGüneş öncesi biogeniq, yüz için clinique, tam koruma için histomer kullanıyorum cildim beyaz yanıyor
10 Yorumla
+1 yıl✅İçeriği
✅Faktörü
✅Koruyuculuğu10 YorumlaKaliteli oluşuna ve tabiki faktörüne
10 Yorumla
+1 yılÜrünün kalitesi
10 Yorumla
+1 yılKalıcı olmadı
10 Yorumla
+1 yılKokusu kötğ olmasın yeter
10 Yorumla
+1 yılKalitesi ve içeriği