Mesela Ben Ellerimi özel ihtiyaçlarım dışında, yemekten önce ve çamaşır asmadan önce sürekli yıkıyorum ve 20 saniyeye yakın sürüyor.. Özeniyorum acaba bu "covitten" sonra mi gelişti bilmiyorum ama bunu yapmazsam kendimi kötü hissediyorum Sizde böyle bir şey var mı?
Takintiliktan bahsetmiyorum bu ara da değilim de.. Sadece ne kadar önem verdiğimizi öğrenmek istiyorum Şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar, Ellerinizi ve Ayaklarınızı günde kaç kere ve kac saniye yıkıyorsunuz?
Ortalama saymadım da çay içtim de wc çok gidiyorum sürekli yıkarım 30 bardak fit gidiyor iş yerinde koca kazan bana yapılmış gibi neyse yemeğe giderken eve gelince üst değişmeden direk banyoya el ayak yıkarım titiz biriyim
İyi akşamlar ellerimi mutlaka eve geldikten sonra bir kere yıkarım yemek yemeden önce yıkarım tuvaletten çıktıktan sonra yıkarım parayla alışveriş yapıyorsan veya dışarı çıkıyorsan yıkarım yani hiç hatırlamıyorum ama küçük bir hayli fazla yıkadığımız söyleyebilirim ayaklarımı günde 2 sefer yıkıyorum çünkü günde 2 sefer banyo yapıyorum iki sefer duş alıyorum 2 sefer 3-5 değiştiriyorum temizlik ve hijyen olayını çok dikkat eden birisiyim bakımlı olmayı seviyorum temiz kokmayı severim ter ve kirli kokmayı hiç sevmiyorum o yüzden bu konular benim için azami özen gösterdiğim konulardan bir tanesi koronadan önce de titizdim temizlik konusunda ayran etti dedim ama hastalık derecesinde değil ona bir kere ayrımını iyi yapalım ama temiz olmayı ve düzenli olmayı seviyorum önce kişinin kendisi ona saygısı sonra karşındaki kişiye olan saygısı olarak düşünüyorum temiz olmayı ve düzenli giymeyi