Alışveriş & Hediyeler Ellerinizi ortalama kaç saniye yıkıyorsunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor 22 saniye kuralına uyuyor musunuz tüm mikroplardan arınmak için?. Ellerinizi ortalama kaç saniye yıkıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 504 cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Ben o 22 saniye kuralının yersiz olduğunu düşünüyorum. Çünkü eskiden çok kısa aralıklarla ellerimiz yıkayıp hasta olmuyorduk. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben 2-3 dakika yıkıyorum 1 0 Yorumla
AyzTmr Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 +1 yıl Temiz olana kadar yıkarım.Saniye ve dakika tutmam. 1 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Uyguluyorum. Özellikle durularken fazla zaman geçiriyorum. Deterjan, sabun zarar verdiği için iyi durulamam gerekiyor. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet 30 saniye oluyor Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Tuvaletten çıkıp eline su değmeyen insanlar var maalesef hala🥲 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Maalesef Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Özellikle saniyeleri saymadığım için bilemiyorum😅 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben sayıyorum Yorumla Sinirrr +1 yıl Umarım Safiye gibi değildir.. 😅👍🏻 Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 37% +1 yıl Sn ye ne alaka ben kire göre yıkarım bu 1 dk da olabilir 5 sn de 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ellerimi sayısız yıkıyorum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl En iyisini yapıyorsun Yorumla
FortesFortunaAdiuvat Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl temiz olduğuna ikna olana kadar 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de öyle Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Daha da uzun yıkıyorum. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ne kadar güzel Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Evett💜 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl 20 saniye sensörlü musluğum var :D 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl 2 sn nerede 🤣🤣 Yorumla Memoo00007 +1 yıl 2 sn de kuruluyorum sfsdfds Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Çok hızlısın 🤣🤣 Yorumla Memoo00007 +1 yıl her zaman hızlıyımdır ayıp ettin fghgfhgf Yorumla
Adrianaaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Genelde dikkat ederim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de dikkat ederim Yorumla
seyda33119 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl 40 saniye 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl İyiymiş Yorumla
KayıpPsikopat_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl 1 dakika dan uzun 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Sayın artsın Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl yok ya okbliyim ben Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de 🤣🤣 Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl aaaaa nassan dert ortağım :D Yorumla
ahmetttt58 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ortalama 20 saniye evet. Sıcak suyun altında 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Selam gadası 🙃
Ben o 22 saniye kuralının yersiz olduğunu düşünüyorum. Çünkü eskiden çok kısa aralıklarla ellerimiz yıkayıp hasta olmuyorduk.
Ben 2-3 dakika yıkıyorum
Temiz olana kadar yıkarım.
Saniye ve dakika tutmam.
Uyguluyorum. Özellikle durularken fazla zaman geçiriyorum. Deterjan, sabun zarar verdiği için iyi durulamam gerekiyor.
Evet 30 saniye oluyor
Tuvaletten çıkıp eline su değmeyen insanlar var maalesef hala🥲
Maalesef
Özellikle saniyeleri saymadığım için bilemiyorum😅
Ben sayıyorum
Umarım Safiye gibi değildir.. 😅👍🏻
Sn ye ne alaka ben kire göre yıkarım bu 1 dk da olabilir 5 sn de
Ellerimi sayısız yıkıyorum
En iyisini yapıyorsun
temiz olduğuna ikna olana kadar
Ben de öyle
Daha da uzun yıkıyorum.