Ya uyku sorunum var bide grip oldum bademcik vs neyse kafayı yiyecem az kaldı
Çok kötüyüm uyumak istiyorum uyuyamıyorum
Uykumu en hızlı ne getirirr😭😔
Çok kötüyüm uyumak istiyorum uyuyamıyorum
Uykumu en hızlı ne getirirr😭😔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sesli bi sekilde afini soylerek kendine uyu de ve telefonu odanin bi tarsfına fışırt anasini sstim telefon elinde uyuyamorum bana taktik vetin kafana bi koycam bitane sinirledim
Bak sen gel en iyisi bi güzel ağzını yüzünü kı rayım hem yorulur birden uyurum
Ula uyuyabilsem zaten burada işim neee?
la at uyuyamion diye telefony niye alion eline kitap al kitap oku zırt diye uyursun
Valla inanır mısın o kadar kitap okudum olmadı sonra YouTube girdim baktım elektikli süpürge sesi uyku getiriyormuşmuş olan uykuda gitti
O yüzden mecbur buraya geldim
Telefonluk bi durum değil
o supurge sesi bebekken alistiysan işe yarar bende sallanmadan uyuyamiodum simdi uyuyom ama az once kavga oldu marketciye girdi 3 4 tane serseri onun adrelanin ile uyuyamiorum bnde
Benim vaktimde o teknoloji yoktu😂 yani vardı ama evlerde yoktu ben küçükken çok uyurdum bazende öyle bazen böyle kalıyorum
Ha sen o yüzden bu kadar sinir oldun sinirli yanıt verdin
yani tabi olayin tesiri vardir ama yasadigim sehir itibari ile genel olarak sinirliyiz genlerimizde var 😁
O da iyi bir şey sanırım yuhum geldi
Kaçmadan gözlerimi yumacam iyi geceler Allah rahatlık versin
inşallah kaçar uyursanda inşallah rüyanda atlar teper
Lann
Allah korusun niye öyle diyon yaaa😒
âmin tepmesin tamam :)
Allah rüyanda uçmayı, Peygamberimizi görmey, mangal yapmayı nasip etsin:)
Biliyor musun peygamber efendimizi bugüne kadar 5 kez rüyamda gördüm
Allah razı olsun inşallah sanada görmek nasip olur
vallaha mi ya bana hic nasip olmadi âmin inşallah görebilirim
nasil biri olduguni birine soledin mi, bize kimseye anlatmayin yoksa hi daha gorunmez dediler o yuzden gorenler de anlatmiyor
Vallahi
Amin inşallah
Yok zaten anlatmak istediğim zamanlarda dilim tutuldu hep o yüzden bende bi deftere not ettim o defterimi gözüm gibi saklıyorum
gören birinden de anlatmasini sitemek viraz ayip olur, eğer görünmek isteseydi gelir rüyanda görünürdü degil mi demekki hakkiyla musluman olamiyoz Allah affetsin inşalkah hakkıyla kul, ümmet olmayi nasip eder
umarim her rüyanda Peygamberimizi görürsün daha fazla esir almim seni hayirli gecelerin olsun :)
Amin cümlemize
ismini öğrenebilir miyim
Estağfurullah inşallah sanada görmek nasip olur
Hayırlı geceler Allah rahatlık versin
Allah razı olsun
Amin cümlemizden
Adımı sormuşsun ya demek istemiyorum bunun için özür dilerim umarım kırılmazsın☺️
estağfurullah kırılmam tabiki de
arkadaslik kurmaya calisiyorum
ne kadar şunu derken bile utansam ve kendimden emin olmasam bile sormak istiyorum, arkadasligimiz devam daha dogrusu olabilir mi
Teşekkür ederim ama ben nazikçe reddedecem çünkü şu sıralar her şeyden uzak durmak en iyisi
valla ne desen haklisin bazilarindan dolayi diger iyi niyetliler de ayni olarak görülıyor
olsun canın saolsun :)
Seninde canın sağolsun
✋✋😊
ben ilaçlarla uyuyabiliyorum
Bende öyle uyuyacam sanırım az kaldı yani
zestat iyi geliyor, kilo sıkıntın varsa önermem ama, çok fazla iştah açıyor
Teşekkür ederimm zaten zayıfım sorun olmaz
reçetesiz alabilirsin eczaneden, 15mg ile başla, geçmiş olsun
resmen mesleği buraya taşıdık sdfgsdfg
Ayy teşekkür ederimm ☺️ 15 mg az değil mi ya?
tatlım ilaçlar hakkında bilgin yok dimi hiç. 15lik al. uyanamazsın sabah
15 mg gözüne az gelebilir, ilaçların etken maddesine göre etkileri değişir. bırak 15 miligram ı. 15 mikrogram fentanil bayıltır seni. etken maddeyi bilmeden sayıya göre karar verilmez.
Tabi haklısın her ilacın etkisi başka yüksek dozlarda mg sahip ilaçlar kullandım uyku problemleri için değil
O yüzden az geldi teşekkür ederim bu bilgi için
Rica ederim. Seroquel 25 mg iş görürken zypexa 5 mg aynı etkiyi verebiliyor. Neyse iyi geceler ☺️
İyi geceler efendim teşekkür ederim tekrardan
🤗🤗
boş ver sende uyuma 😂
Ya uykum geliyooooo kafayı yiyecem 2 gündür uyuyamıyorum
Evet hem uykum geliyor hemde uyuyamıyorum niye çünküsünü bende bilmiyorum bi bilsem zaten😔
2 gündür hiç uyumadm deme
Dedim bile
Bi sıkıntın mı var
Yok
Ayran içmeyi denedin mi
İlaç içtim ayran iyi olmayabilir etkisiz kılar o yüzden içemem yoksa yoğurdun içindeki asit uykuyu getiriyor biliyom
Aynen aynen o zaman içme kendini biraz yorsan spor vs
Annem tavayla vuracak kafama diyecek kızım gece gece geldiler mi sana
Bekleyecem mecbur gelince uyurum az önce geldi gene gitti
Ahahah dur odayı kitle annen gelmesin oraya😂