Seboreik Dermatit Cilt İçin Tavsiyeler?

Merhabalar herkese arkadaşlar, benim uzun yıllardır çekmiş olduğum seboreik dermatitli bir cilt rahatsızlığım var. Yani egzama hastasıyım. Kortizonlu krem dışında sizinde kullandığınız; piyasadaki en etkili ve de en iyi atak dönemlerinde önerebileceğiniz yüz nemlendirici kremi, pomadı-losyonu, veya merhemi olarak bana fikir verebileceğiniz ürünler var mıdır? Cilt tipim karmadan yağlıya doğru dönük; yanak taraflarını karma gibi düşünün. Burun oluk kanat kısımlarıyla, kaş alın kısımları falan hafif yağlı ve de hassas, o yüzden o kısımlar 3/4 gün içinde hemen pullanıp kızararaktan dökülüyor. Beslenmeme dikkat ediyorum. Alkali besleniyorum. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim. Mesela Ducray kelual ds, La roche posay ds, bioderma ds, blue cap, coresatin Kızlar Bir Adım Öne gibi ürünleri çoğu kişi öneriyor bunu her platformda görüyorum. Hepside elverişli ve de kaliteli ürünler, ama doktorumada danıştıktan sonra sizcede en etkili ürün hangisi olabilir? Yüz içinde yıkama jeli olaraktan, yüzümü çay ağacı yağı sabunu veya şampuanı türeviyle yıka denildi. Gittiğim her hekim bana bunu önerdi...
Seboreik Dermatit Cilt İçin Tavsiyeler?