En yakın arkadaşınızın yemeğe çok düşkün olması sizi rahatsız eder mi?

Çok güzel bir yorum en iyisi zaten
Görüş
6Görüş
hayır. ben de severim yemeyi. gider yer içeriz sorun yok.
Keşke olsa. Yemeğe düşkün olan taraf benim. Dışarıda görüştüğümüz zaman "bir şeyler yiyelim mi" diye sorduğumda "ben aç değilim ama senin için oturup bir şeyler yiyebiliriz" diyor. İnsan hiç mi bir şeyler yemek istemez yahu. Benimle birlikte çatlayana kadar yemek yemeyen arkadaşı neyleyim...
Etmez çünkü bende yemek yemeğe çok düşkünüm , en keyif aldığım şeylerden bir tanesi. Birlikte yer dururuz)
Maalesef ediyor ve 2 saat geçmeden ne yesek derdine düşüyor. Ayak uydursa keşke bana da parası cebinde kalsa...
Kilolu çok yiyen arkadaşlarım var bende et çok yerim ama fazla yemiyorum sabah kahvaltıya gideceğiz 4 kadın arkadaşımla yinede dikkat ederim
Hiç etmez. Biraz da o beni yemek yemek için ikna etsin. Çünkü çevremde yemek fikirleri hep benden çıkıyor :d
Etmez diye düşünüyorum ama son buluştuğum bir bayan arkadaşın iştahı maşallah çok yüksekti.
@merkürkedisi0 ne diyorsun bu duruma sen dakika başı yiyorsun 😂😂
Elimden gelse saat başı yerim
Hayır sevinirim bilhassa shahsh
😊☺️😇
Kiloluysa sismeye hazır ol
Kilolu arkadaşlarım yok çok şükür hem her zaman için kilo mu korumaya dikkat ediyorum sonrası vermesi zor oluyor
Dikkat etmek önemlidir o yüzden kilo arkadaşım olsaydı bile benim için bir şey olmaz ilerde oldu diyelim bir şey olmaz bilirsin zaten
zaten öyle 😅 sorun etmem
Yeter ki yesin bedenimden et koparır yediririm
Evet edebilir sürekli yemek düşünse
Birbirimizi tamamlarız. 😁
Öyleyim ve arkadaşım benimle sorun yaşamaz
Beni yemediği sürece no problem
Yoo niye etsin beraber zıkkımlanırız işte wlfmelld
😇☺️😊
Hayır
Hepsi çok düşkün zaten ve rahatsız ediyor.
Kilo almıyorsa hayır
En İyi Görüşler