AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
Hepimiz kasliyiz da sanki.. neden takiyorsun ya, podyumami cikacaksin.. keyfini cikar hayatinin
Kalıplaşmış güzellik algısına uymak zorunda değilsin. Seni beğenmesi gereken tek kişi sensin.
Fazlalıkları Tornaci Selahattin abi alıyormuş Sanayide.. Ona git
Param da kilomda çok. Tatilde gitmiyorum Allah'a çok şükür 🤣
Kasma kendini bu kadar
Tatil alt tarafı
Herkese her seyini sergilemeden de tatil yapılabilir
Çirkin ve kilolu kadınlar deniz kenarında resmen güzel bir tablonun üstüne fırlatılmış sümük gibi duruyor pilajda 🥴🤢 Denemek serbest ama iyi hissetmiyiceğinizi söyliyim önceden.
Benim bildiğim tatil fizikle değil parayla yapılıyor 😄
Derdine yanmaya devam et.
Zira kim, ne yaparsa, kendine yapar.
Kilon cok mu ki? Ufak tefek seyleri sorun etmeyin yahu kafana gore git stres at dinlen.
Fiziğini ön planda tutmayan giysiler tercih edebilirsin
Tatil parasini bana verip sevap işleye bilirsiniz🤑😎
Bu kadar ozguvensiz olmayin her kadin guzeldir kendinize guvenin tatil her insanin hakkidir yanlis dusunuyirsunuz
Haşemayla girersin denize, o zaman pek belli olmaz 😀
Bir şey olmaz
Utanma gün gelir fiziğin taş gibi olur
Çok sıkıntı ediyorsan, mayo giyebilirsin daha kapalı.
Kedi vücuduna göre mayo giy. Ya da o da olmuyorsa tatile gitme. Ne diyim
Güzellik salonları bşr haftada sorunu çözebiliyormuş sanırım
senin fiziğin kimin umrunda ki git tatilini yap gel işte
Fızıgıını gösterecek yerlere gitmek zorunda degılsın
Yapma yaa ozaman diyete aban kendinle barışık olma :)
Tonluk aygır lar neler giyiyor dert ettiğin şeye bak
Allah aşkına ne fizikte insanlar neler giyor. Giy gitsin istediğini
Hızlı bir diete ve spora başla tatil olarakta kamp tatilini seç
Herkesin fiziği dört dörtlük değil gitmelisin o yüzden.
Spor yap, şeker yeme. Karbonhidratsız ve az yağlı yemekler ye.
Tatile git kredi çek yine git ekonomi sıkıntıda para lazım devlete...
Haşema al Şu kapalıların giydiğinden
Astronot gibi inersin plaja😃😃
Allahtan kork biraz ya dünyanın en güzel fiziklerinden birini belki Allah bana vermiş maşallah ama kapalıyım
bu kadar kısa süre kalmadan önce düşünmek lazım bunları, bu sene yi geçtim artık diyosan seneye hazırlık yap
Tüm yıl ye yaz gelince nasıl zayıflıcam az totonuzu kaldırım damacana gibi gezeceğinize
Herkesin fiziği çok mu güzel sanki kendini her halinle beğenmelesin ki mutlu olasın sen kendini beğenmezsen başkaları hiç beğenmez o yüzden önce kendimiz🌸
Sadece kızlar kendi dış görünüşüne bakıyor erkekler hiç umursamıyor üstelik dişleri Killa doluyken biz neden bu kadar hayatımızı kısıtlıyoruz ki bende kiloluyum ama bir mayo altına da şort giyip denize giriyorum kimseye zayıf görünmek zorunda değilim
bu düşüncen normaldede doğru değil biliyosundur bunu umarım ve doğru söylüyorum fazla çıplak dolanmayın ortada cinlenirsiniz
Yarı tesettür mayolar var, ben de kiloluyum ve bu şekilde giyiniyorum. Denizde bir tarafım açıldı endişesi de taşımıyorum ve hem erkeğin hem de kadının aptalca bakışlarına da maruz kalmıyorum.
benim 150 kilo arkadaşım full dekolteli mayo giyip denize giriyo kimse de dönüp bişey demiyo yani değişik bakan kimseyi görmedim
Sabah erken saatleri veya kimselerin olmadığı yerleri tercih et ya da elalemin ne diyeceğini sttiret keyfine bak..
Tatili defile olarak görmeyi bırakmalısın. Dinlenmek için tatile gidilir. Bir yerlerini birilerine göstermek için değil. Yani takılma böyle şeylere
Aynen 😂daha kapali mayolar bikiniler var onlardan giy 😂😘
Hiç kimse dört dörtlük değil kilolu olabilisin ama bence hala güzelsin
bunu kendinize yapmayın ya bir insan vücudu sebebiyle nasıl kendine iyi gelebilecek etkinliklerden soğuyabilir? her insan özeldir güzeldir her beden de özenli bir yaratılışın ürünüdür.
Vaovv afrodit farkı
Denizde kimse görmez seni merak etme. Ne ayı gibi kadınlar var kilolu
Mavi leğeni su doldurup balkona koy, birde şemsiye ayarla leğene gir çık şemsiyenin altında uzan, kilo verene kadar bu şekilde idare et 😆😆
Ay çok güldüm
@şxldşdsllzlaksü en mantıklısı bu geldi bana 😆😆😆 ama güneş kremini kesinlikle unutmasın 😆😆😆 malum tatilin olmazsa olmazı
E tabiki mazallah yüzü falan kızarır mutlaka sürmeli güneş kremini
@şxldşdsllzlaksü sen çok tehlikelisin 😆😆 her zaman ortama bu şekilde ayak uydurabiliyor musun 😆😆
Evettt eğlenceli kızımdır ğxlwşsşw
@şxldşdsllzlaksü ben her ortamda istediğim muhabbeti kurup ortamı şenlendirecek bir insanım yeterki bir ortam olsun 😆😆 ve bana ayak uyduracak birisi olsun ondan sonra zabaha kadar burdayik 😆😆
@şxldşdsllzlaksü burdan yazmasaydin şimdi 150 kişi ekler 😆😆
Ayrıca ben sosyal medya kullanmıyorum maalesef 😆😆
Yaaa valla istek geliyor ay nasıl silecem yorumu yandım kız yandım
@şxldşdsllzlaksü sana söyledim burdan yazma diye aldın mı başına belayı 😆😆
Ayyyyy
@şxldşdsllzlaksü çünkü benim xper yetersiz diyor 😆😆
Ben istekleri kabul etmiyorum
@şxldşdsllzlaksü neye karar verdin 😆
@Kader0707 çok güldüm ne komik adamsın bee @sxldsdsllzlaksu naber ahsbsh
@srwhiskey daha bunlar bir kısmı 😆😆 bana eşlik edecek birini bulsam burayı düğün yerine ceviririm millet karnını tutar artık gülmekten 😆😆
Biz erkeklere kadın olsun yeter mantıyla yaptımız için bizim bide aba,, za kesimimiz var onlar Antalya’da kim denk gelirse vurar geçer merak etme her malın bi alıcısı vardır😉
bu sene katlanıp seneye spor yapıp fizik yapacaksın başka çaren yok.
Yaw kendinle barisik ol kendini begen baskalari icin kendinden odunc verme eminim cok guzel bi vucudun vardir bacin giy bikinini gozlugu tak sahilde guneslen
Kimseyi umursama zaten ordaki insanlari hayatinda bir kere goreceksin kendi keyfine bak kim ne dusunur diye kendini uzme sen her halinle guzelsin sagligin yerinde olsun yeter
Tatilde kimseyi tanimiyosun bir daha gormiceksin o yuzden takma kafaya git
Bana erkek halimle olan bişey seni biraz göbekli ve fazla kılı biriyim
Kendinle barışık olmalısın. Senden daha beterleri var.
Rus kızları sizin yerinize de tatil yapar merak etmeyin. Problem solved
Başkası beğenmiyor diye yapmak istediğim eylemden vazgeçemem
bence kendinle barışık ol, ayrıca çokta abartma bence. gayet iyisindir farkında değilsindir diye düşünüyorum.
Normal.. Bende fazla kilolu idim yakın zamana kadar şu an fitim kilolu olduğum zaman bende istemiyor ve gitmiyordum
Ohoo bir psikiyatriye git sen. Kendinle barışık olmayan bir insansın.
Kızlar gitmeyin tatile afgan ve suriyeliler selfie çeker bak :) sonra geceler hayallerde buluşursunuz :)
Ailenle havuz givi yerlerde tatile git veya havus olan bir yazliginiz varsa. Tabi en onemlisi dusunceni degistirmen
Fiziğinden önce kendini sevip benimseyip kabullenmem gerekiyor herkesin fiziği mükemmel olacak diye bir şey yok, kendini sev gerisi boş
fiziğim kötü diye tatile mi gitmiceksin allah başka dert vermesin kardeşim
Valla 150 kilo kadinlar var bikiniyle gezyor hicte utanmiyo aşın bunlari artik yaa
Ben bodrumdayım ne fizikler var boy Köksal’ımla ilgisi yok gel boş ver
Niye utanıyorsun? Başkaların görüşüne bu kadar önem verme. Bedenine uygun bişey giy, git.