Sen sana göre sevmiyorsun lakin , etkileyici güzel ve Seksi bir görünümün vardır bunu bilemezsin , tahmin değil gerçek, bir çok kadın bu durumu yaşıyor lakin görüntüleri çok etkileyici bunun farkında olmuyorlar, nedeni ise kendilerine göre değerlendiriyorlar. Bunun yanında mayo bikini giymek zorunda değilsin ki , deniz kıyafetleride normal giyim reyonu gibi artık çeşit çeşit var. Ne giydiğin değil önemli olan , senin kendi güzelliklerinin farkına varman.
Git ve acı çek. Seni motive eder. Dönünce zayıflamak için ciddi kararlar almana sebep olabilir. Hem eğlenceden geri kalma hem de motive olmana sebep olsun çıktığın tatiller. Benim düşüncem bu yönde. Ben denedim kendimle barıştım zayıflamayı istemek yerine. Korkularla yüzleşmenin böyle kötü yanları da oluyor ona dikkat et. 🤭
Ya zaten 3 günlük dünya böyle bir imkanın varsa git gez eğlen istediğini de giy boş ver insanların nasıl baktıklarını ya da ne düşüneceklerini hepsine inat gülümse kilolu olduğun için kendini kısıtlamak zorunda değilsin yaşamını ihmal etme, doyasıya gül eğlen.
Fiziği düzgün olup fakat maddi imkanları yetersiz olduğu için gidemeyen insanları getir aklına. Şu zamanda, bu hayat pahalılığında senin yerinde olup tatile gitme hayali kuran o kadar çok insan var ki. Şanslı say kendini. Madem tatile form da gidemedin, öyleyse tatilden form da dön. Her gün denizde 1 saat yüz.. Akşamları gittiğin tatil beldesinde 1 saat yürüyüş yap. Tatilde bol bol spor ve aktivite yap. Biraz da yediklerine dikkat edip bol su tüketirsen zayıflarsın. azimli ve kararlı olursan başarırsın
Löp löp göbeğim var ama bu beni hiç alakadar etmez Temmuz ayı gelsin bikiniyle ayrı mayoyla ayrı yüzücem yüzgeçlerim çıkana kadar smckaosk ayrıca insanlar sizi zannettiğiniz kadar inceleyip yargılamıyor kaldı ki yargılasa bile yine de bu neden seni eğlencenden alıkoysun ki tatile çıkıp dinlene dinlene yüzüp güneşlenmenin keyfine varmak varken insanların düşüncelerini önemseyip hayatı kendinize zehir etmeyin lütfen :)
Şu kadın 36 beden olmadığı kendine tatili hak görmüyor. sırf şu kalıplaşmış ve standart kalıplara sığan fikirler yüzünden bütün güzelliklerden alıkonuluyor psikolojik olarak. Sana en güzel tavsiye kendini ve bedenini sev en önemli olan ne biliyor musun? gerçekten sağlıklı bir bünyen varsa bence mutlu bile olmalısın senin kadar şanslı insanlarda yok bu hayatta. asla dert etme giy bikinini gir denize kimse de umurunda olmasın
İnsanlar vücut yapısını seçerek doğmaz, ancak fiziğini belli spor ve beslenme alışkanlıkları ile biçime sokabilir. Bu alışkanlıklar ne kadar sağlıklı ve işi bilen insanlar tarafından elde edinilirse o kadar kısa sürede sonuç alabilirsin. Şimdiye dönersek aynaya bakınca vücudunuzun hangi kısımlarından hoşnut değilsiniz?
Sakin ve kimsenin olmadığı bi yerde şort ve buluzla ya da askılı bir atletle yarı kapalı şekilde gir denizine. ya da hiç yapamıyorsan, bu şekilde akşam da denize girebilirsin, kimse fark etmez bile.. Çözümler var, keyfini çıkarmaya bak yeter ki, takma hiç böyle şeyleri.. Fiziğim fena değil ama, sırf keyfine ben akşamları o kadar çok yuzdum ki. Hem de birçok zaman ustumdeki elbiselerle.. :) Önemli olan yaptığın şeyin tadını çıkarmak, hiçbir şey engel değil...
Kilo vermen lazım zayıfla 🤭🤣 Neyse şaka bir yana zaten senin dinimiz gereği kapanmak lazım öyle vücudunu herkese her yerde hostesler günah.. kaplı olsan hasenat al diyeceğim ama kapalı değilsin sen bu şekilde hasekayw bir göz at kapalılar için de ona yakın bir şey vardır tük vücudun açık olmak zorunda değil
Fotoğraf takı sensen tatili ayaklarına getiririm tatil gel pisi pisi kedimin ismi tatil çünkü ayaklarına dolanır güzel kızları çok seviyor üç kağıtçı mahalledeki bütün kızlara hasta hatta telefonu yalamaya başladı tatil yapma oğlum isiririyor şimdi çok hoşuna gitti fotoğraftaki kız sanırım 😂😂😂
Sosyal medya sende herkesin muhtesem vucudu varmıs izlenimi bırakıyor olabilir ancak gidince de goreceksin ki kimse muhtesem ve kusursuz degil. Hepimizin kusurlari var bunlar senin hayati yasamana engel olmamali. Bolgesel olarak rahatsizliklarin varsa mayolar ile kapatabilirsin. Vucudundan utanman gereken bir durum hic yok. Olduğun gibi biriciksin zaten.. İnsan olduğumuzu unutmamak kendimize çok yüklenmemek gerekiyor bence..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
rahatsız oluyorsan korseli mayolar var onları deneyebilirsin ama bence hiç gerek yok... fiziğini sevdiğin hale getirmenin yolları elbet vardır ama bu güzel zamanların tekrar gelmeyecek. lütfen tatiline git ve anın tadını çıkar. fiziğini ve insanları düşünmeden sadece kendini düşünerek tat almaya bak. kilo bu alınır verilir ama zamanı geriye getiremezsin. sitedeki abuk sabuk insanların dalga geçmeleriyle de uğraşma. keyifli tatillerrr
Valla ben 30 kilo fazlam var ama yinede gidiyorum hic cekinmiyorum bana bakiyorlar arada ama herkesin herkese baktigi kadar. Rahatsiz etmiyor kendini rahatlamis hissedersin cunku cogu insanin vucudunun aslinda o kadarda guzel olmadigini gorursun
Mağazaya gidip mayo dene mutlaka beğeneceğin bişey çıkar. Utanmanda geçer bence illaki fiziğini toparlayan sana yakışan bi mayo vardır. Veya int sitelerinde çok iyi toparlayan bikini mayolar bulabilirsin
O ne der bu ne der ne düşünür diyerek hayatını onların düşüncelerine göre belirleme bence çünkü hayat kısa ve bi kere geliyoruz dünyaya canının istediğin gibi gir bence ve kimse kusursuz değil hayat geçiyor takılma böyle şeylere
Kendine yaptığın bu kötülüğe son ver ve tatile git. Başkanlarının göz zevki için değil, kendi keyfin için git. Tatile fiziği güzel olanlar gider diye bir şey yok sonuçta. Ve podyum yeri de değil. Kimseyi umursamadan tatilini yap.
Fiziği boş ver ne güzel tatile gidebiliyorsun ya fiziği olup tatil için maddi durumu yeterli olmayanlar ne yapsın üzülme böyle şeyler için çok rahatsızsan mayo haşema daha kapalı giy ama tatil elinin tersiyle itilir mi hiç
Neden güzel olmayasın kiii? Böyle kaygılara gerek yok. Hepsi hayatında 1 kere göreceğin insanlar. Eğlenmene bak. Emin ol kimse de kimseyi o kadar dikkate almıyor.
Iste sen ve senin gibiler sapik niyetiniz tatil deniz vs degil millete fiziginizi göstermek sapiklik baksinlar karsi cinsler etkilensinler hemsinclerinde catlasin
Kilonla barışık ol demicem çünkü öyle deyince öyle olmayacağını biliyorum. Etrsfta bu kadar Zorba insam varken de kendinle barışık olmak oldukça zor bir şey sana hak veriyorum. Şort mayo giymeden de tatil yapilabiliyo ama sende kıyafetle denize girersin ben daha hiç denize kıyafetle girdi diye elestirileni görmedim şahsen
Kendinle barışık olman gerekiyor. Kilonu her türlü eritebilirsin ve kilon yüzünden tatili erteleme. :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
her tarafın selülitse yırtıksa bi zahmet gitme. midemiz bulanıyor sizin gibi insanları görünce. yemeden önce düşünecektin. mesela antalya sideye ne zaman gitsem ( memleketim) sahildeki buruşukları görünce kusuyorum resmen. göz zevkimizi bozmayın bir zahmet. evinde otur çocuklarına bak. ya da sahilde kıyafetinle çekirdek kola yap.
Tatile sadece mankenlermi gidiyor. Sen git tatilini yap dinlen stresini at
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hiç böyle düşünme orada neler var kendine güven istediğini giyebilirsin kimsenin haddi değil seni yargılamak eğlenmene bak lütfen kasma doldurma kendini
😂😂 kafayı yemişin sen tatilde ne tipler mayo bikini giyiyo bunun derdine bak 😂😂 la saçmalamada git tatile ya da sen parayı ver ben giderim senin yerine 😂😂
Git keyfine bak boş ver. Kilolu başkaları da vardır illaki.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
"Ölümlüü dünyaa ölümlüü insaan" Diyerek boşverip gitmelisin bence. Yani yıllardır tatile gidemeyen bir yıkık olarak boş ver etrafını git derim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Utanmana gerek yok normal bir şey okadar insanın içinde dikkat çekeceğini sanmıyorum herkesin fiziği çok iyi değil git ve sadece o anın tadını çıkar saçma sapan şeyleri kafana takma