Suanki isimden 1.5 alıyorum bu maaşla ben 3 çocuğa nasıl bakarim
Cevabın nedir?
Herkes rızkını verir vs demiş. bir bilgi veren yok.
Allah sağlık sıhhat ver. Canı veren Allah, ekmeği de verir.
Ayrıca yardım da alabilirsiniz. Böyle bir hakkınız var.
1. İlçede yaşıyorsanız belediyenize ve kaymakamlığa müracaat edin.
2. İlde yaşıyorsanız valiliğin yardım imkanları vardır sorun soruşturun.
3. Bebeklere giyim kuşam olarak birşeyler almayın. Komşudan akrabadan gelir.
4. Eşinizin imkanı olursa evden de yürütülebilen çağrı merkezi işleri var. Ben öğrenciyken Turkcell için evden yapıyordum. Sistemi ana merkezden bilgisayarımın hattına kurmuşlardı. Günlük müsait oldukça bağlanıyordum. Ortalama 700 900 geliyordu.
5. Şimdiden gördüğünüz indirimlerden bebek bezi almaya başlayın. Gelen de olur ama ilk zamanlar saat başı boşaltım yapar bebekler.
6. Bir şekilde kenara bir miktar nakit atın öyle böyle bunu yapın yaparsın. Doğum günlerinde illa gerekiyor bir şeyler çıkıyor.
Allah sabır kolaylık versin.01 Yorumla
Soran+1 yılZaten o bez isi tamam 3 4 ay yetecek kadar aldım. Yardim içinse Doğduklarında Kaymakam lığa giderim
En İyi Cevaplar
Zor sorumluluğu çok ama sahip olduğun şey müthiş tadınıda çıkar. 3 üzü veren Rabbim rızkınıda verir onu merak etmede çok güzel ya genç yaşta ayy :))) inşallah eşin bir avazda kurtulur sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebişleri hayırlı evlat olurlar inşallah :)))
011 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ya :) Allah razı olsun :), Daha 22 yaşındayım esimde 20 ysnda bu yasta 3 uz babası olmak varmış kaderde :)
Soran+1 yılAllah razi olsun ya daha doğmadan heyecan basar :)
Soran+1 yılAynen ya isim kavgası her gün o bir yandan :)
Soran+1 yıl:)) Yok isimler hazır da ikinci isim koyalım der hepsine ben yok derim :) Yekta , Talha , Burak İsimleri :)
Soran+1 yılSağlıklı dogsunlarda tek temennim bu :)
Soran+1 yılİsim felan muhim degil :)
Allah analı babalı büyütsün, merada doğan her kuzu için ovada bir tutuma ot büyürmüş, Allah nasipleriyle birlikte verir, her insan rızkı ile doğar derler Allah'ın izni ile altından kalkarsın :) Hayırlı olsun, bebek berekettir, eve bereket getirir :D
02 Yorumla
Soran+1 yılamin kardeşim Sagolasin :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılRızık Allahtan gelir çok bunaltma kendini. Bak 1 seneye kadar maaşımı az eksik alsam geçinemiyorsum. 4 ay önce çocuğum oldu ve 5 aydır maaş almıyorum nasıl oluyor bilmiyorum ama bir şekilde geçiniyorum.
1814 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun kardeşim Allah rızkını verir demi
Cevap sahibi+1 yılşüpen olmasın.
Soran+1 yılİnşallah abi ya 22 ysnda 3 çocuk :(
Cevap sahibi+1 yılkorkma kardeşim ya kısır olsaydın daha mı iyiydi?
Soran+1 yılAynen abi orası öyle valla Atacak halim yok Bakacağım :)
Cevap sahibi+1 yılbide iyi tarafından düşün büyüdüklerinde sana sahip çıkacak 3 tane aslan parçası olacak
Soran+1 yıl6 aylık şu an 3 ude erkekmis
Cevap sahibi+1 yılooo daha da sırtın yere gelmez.
Soran+1 yılabi kendilerini kurtarsinlar büyüyünce işlerini alsinlarda ellerine ben bisey istemem :)
- +1 yıl
cok güzel düşünmüşsünüz. helal olsun.
Soran+1 yılYani her baba boyle düşünür herhalde :)
@Gündoğdu001- +1 yıl
sitede cok saygısız insanlar var bazen sipheye düşebiliyor insan:)
Soran+1 yılOnların Kendi Ahlâksızlıkları :)
@Gündoğdu001- +1 yıl
evet:)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
36Cevap
O cocugu veriyorsa Allah rizklarini da hazirlamistir cocuk olacak die uzulur mu insan ya annem beni bulmak icin 15 yil beklemis kadin cok haklims annem hep der millete Allah verir millet çocuktan bikar istemez cok isteyene de germez yollara baktirir der Allah ıslah etsin sizin gibileri
01 Yorumla
Soran+1 yılBen istemiyorum demedim bacım Nasıl bakacağım dedim Evlat istenmezmi?
+1 yılhayret bıseysın hıcmı arastırmıyosun devlet destek kart verıyo buda cocuk kıyafetınden bebek bezıne kadr hersey alabılıyosun ıstersen yıcek al farketmıyo beledıyeye basvur ayrıcaa 3 cocuk doguranlarada sanırsam extra ek para verıyolar bosuna 3 cocuk demıyolar
017 Yorumla
Soran+1 yılBakıyorum
- +1 yıl
unutma cocuk bereketı ve rızkıyla gelır bosuna dert edıpte esınıde uzme Rabbım saglıklı omurler versın
Soran+1 yılSagolasin ya Eşime belli etmem
- +1 yıl
amin sen bu destek kart olayını arastırmayı unutma ve ısrar et herkese verılıyo
Soran+1 yılYarin gideceğim konuşmaya bakalim rahatlatır demi yardim
- +1 yıl
form dolduruyosun once sonra onlar senı arıyolar yaa mıllet asgarı ucretle gecınıyo kafaya takma bu kadar cocuklarınınla guzel vakıt gecrcegn zamanı dusun bosa velvele yapıyosun
Soran+1 yılİnşallah öyledir ya :)) 3 ude erkek
- +1 yıl
Rabbımın hıkmetı ıstee ınsallah banada nasıp eder :) Rabbım saglıklı mutlu bı omur versın ınsallah
Soran+1 yılİnşallah :) Bide benim yaşım daha hazır değil baba olmaya 22 yasndaym daha :)
- +1 yıl
enemmm :))) sımdı anlasldıı velveleye vermenın sebebı daha ben buyumedım dıyosun ama bak emın ol onlarla buyumenn cok avantajı var cok sanslısın bıyandanda
Soran+1 yılAynen iste daha ben çocuk denecek yastayim :) Gecim yukunu hic bu kadar hissemistim :) aynen ya onlarla büyümenin keyfini bir an önce yasamak istiyorum ya :)
- +1 yıl
heee ıste boyleee keyfını bosa kacırmann anlamı ne aksama esınıde al dısarda yemek yıyın unut gecım derdını ne guzel hayatın var keyfıne bak
Soran+1 yılOda uzulmemeye çalışır benim durumama ama vallahi üzülür ya :(
- +1 yıl
uzme kızı bıde hamıle aaa cocgunz olcak dıye o cok mutludur hem aılelerde destek cıkar takı takan olur kıyafet bez alan olur besık hedıye gelır oyle korkcagn bse yok bebekken senn derdın 6 sene sonra ehh ozamna kadarda Allah kerım elınızı sıkı tutarsnz sen devlet destegını ıhmal etme yınede
Soran+1 yılBenim Ailem yok maalesef eşimin ailesi de pek yankili değil ama Allah Yardım eder :) aynen çok mutlu ya onlara hırka felan orur her gün
- +1 yıl
ne guzell sen arkan yok dıye tedırgın oldun anladgm kadarıyla ama olsun ustesınden gelmcgn hıc bse yokk aslan gbı 3 oglun var senn babasıı gururlan yahu boyle seylerede takılma bıdaha :)
Soran+1 yılVallahi yapacak bir şey yok Allahın İzniyle Buyutecegim Ama artik bitti çocuk devri fazlasını kaldıramam :)
+1 yılayy canım ya Allah bağışlasın. Baba oluyorum l*n ben diye sevinceğine düşündüğün şeylere bak. bebeği veren Allah rızkınıda verir. Allah veriyorsa bir bildiği vardır. sen sıkma o güzel canını kardeşim. hem bebek rızkıyla, kısmetiyle gelir. bizimde durumumuz öyle çok iyi değil ama benimde bir kardeşim olmuştu yıllar sonra. o zaman aklımızda hiç yoktu babam sıfır araba aldı. evi yaptırdık tamamen. diyorumya bebek bol bol kısmetiyle geliyor :))
07 Yorumla
Soran+1 yılOoo ozaman ben daha sansliyim :)
- +1 yıl
aynen bak öyle düşün :D
Soran+1 yılVallahi içimi rahatlattin ya :)
- +1 yıl
ne mutlu bana o zaman ya. sevindim valla :))
Soran+1 yılVallahi Allah razi olsun :)
- +1 yıl
Amin canım hepimizden :) yengeye selamlar ;) kuzucuklar doğunca benim yerimede öp :)
Soran+1 yılAleykum selam :) evde değil annesigilde :) insallah nasip olur öpmek :)
Bakamayacağınız çocuğu neden yaparsınız ya? Çocuk esirgeme kurumları sizin gibiler yüzünden tıklım tıklım. Bir de seçersiniz istemediğinizi bırakırsınız oralara! Yazık. Gerekirse sen iki işe gidersin karın da çalışsın, o çocuklar allahın emaneti size.
014 Yorumla
Soran+1 yılOnlara bakmak benim görevim benim tek korkum maasimin düzensiz olmasi
- +1 yıl
söylediğin şey saçmalık.3 bebek onun tercihi değil belli ki. tek bir bebeğin bakımıyla 3 tanenin ki aynı olmuyor. demmkki tek bebeğe bakabileceklerdi. ama bebeği veren Allah onlar ne yapsın
- +1 yıl
bak kardeşim, ben bir yılımı çocuk esirgeme yuvasında geçirdim. Kadın korunmayı bilmiyor ya da allah verdi napalım diyor bakamadığı çocuğunu yuvalara bırakıyor. O çocukların halini de bir görsen. Yüzlercesi var böyle. Çocuk bir tane de olsa 10 tane de olsa büyük sorumluluk bunu göze alarak bu kararı almak gerekiyor. İster katıl, ister katılma.
Soran+1 yıl@jelyboon çok doğru soyledin biz bir tane isterdik ona rahatlıkla bakardim aka Rabbim boyle uygun gördü
Soran+1 yılAynen benim elimde değildi 3 uz olması :)
@pyrztnsu- +1 yıl
Ben çalışmadım, para için gitmedim SHÇEK'e. Gönüllü olarak ailesinden yara alan çocuklara destek için gittim. Bu durumu da çok fazla gördüm. Bu bir türkiye gerçeği, bilseniz de bilmeseniz de. Ve diyrum ki bir şekilde bakailmeli çocuğa, eşi de taşın altına elini soksun zor bir durum ve umarım bunun cezasını o çocuklar çekmez.
Soran+1 yılamin inşallah
- +1 yıl
Sosyal hizmetler okuyorum sizin bahsettiginiz durumu biliyorum.. Ama burada üçüz çocuğum olacak ve ben bakmıcam gibi bir durum söz konusu değil ve siz direk çıkışmışsınız mevzu bu.. Bir baba olarak sadece durumum yetmez diye endişeleniyor anladığım kadarıyla.. Neyse Allah yardımcısı olsun..
Soran+1 yılAynen çok doğru sağ olun
- +1 yıl
Haklı olduğuma eminim.. Sizinde endişenizi anlıyorum çünkü nice duyarsız insanlar var.. Tabi ki çare uretmeli bir insan, ama bu beyefendinin öyle bırakıp gitmek gibi bir amacı olsaydı burada paylaşıp fikir almazdı bu da bir gerçek.. Bu konuda hepimiz hassasiz çünkü hiçbir çocuğun yalnizliga terk edilmesi doğru bir davranıs değil. Burada sizi suclamiyorum beni yanlis anlamayin.. Sadece onyargili davrandiginizi dile getirmek istedim. Sonuçta her insan bir değil, değil mi?
+1 yılÜçüz bebek vay be tam hayalimde ki gibi bende hamileyim ama bir tane birde düşük tehlikem var rabbim rızkını verir ne mutlu sana sukret ki artsin üzerindeki nimetler
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah düşük olmadan sağlıklı doğar Rabbimin vardır bir bildiği
- +1 yıl
Tevekkul etmek gerek
+1 yılHer bebek rızıkı ile gelir sıkma canını hem bak Allah bazılarına bir tane nasip etmezken sana 3 tane vermiş var mı dahası Allah bağışlasın inşallah hayırlısı olur :)
07 Yorumla
Soran+1 yılAmin ya :)
- +1 yıl
Cinsiyetleri belli mi :)
Soran+1 yılAynen 3 ude erkek :)
- +1 yıl
Adlarını dusundun mu yakısıklıların :)
Soran+1 yılAynen coktann :) Talha - Burak - Yekta :)
- +1 yıl
Allah bağışlasın canım ya :)
Soran+1 yılamin inşallah :)
Türkiye'de 4 kişilik bir ailenin sadece GIDA gideri 3500 küsür lira idi. Allah yardımcın olsun rızık Allah'tan gelir ummadığın bir anda karşına bir iş çıkar ve asla bu iş küçük çaplı deyip boş verme aza kanaat etmiyen çoğu bulamıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen kardeşim ek ise gideceğim
- Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGecim sikintisi yuzunden cocuklarinizdan vazgecmeyinn hayirliiii olsunn... cok sevindimmmmmm Allah ki her kisi icin ayri bir yagmur tanesi ayri bir bugday cikartiyorken yarattigi uc minik yavrunun riziklarini da cikarir... merak etme sen
05 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah Sagolun vazgecilirmi hic :)
- +1 yıl
Vazgecilmez Allah saglik huzur versiin.
Soran+1 yılAllah razı olsun :)
- +1 yıl
Amiin herkesten inşallah
Soran+1 yılAmin
Of bende cok isterim keske ucuzum olsa gecemi gunduzume katar calisirim evlatlarim icin Allah bana sa nasip eder insAllah ve Allah rizkini verir icini ferah tur Allah anali babali buyutsun cok imrendim:))) kizmi erkek mi
111 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah nasip eder :) Bende ek is bulacağım mecburen :),3 ude erkek :)
Soran+1 yılİnşallah Nasip eder Rabbim in vardır bir bildiği versede vermesede :)
Soran+1 yıl22 yasnda 3 uz çocuk babası olmak da varmış :)
Soran+1 yılEvleneli daha 1 yıl bile oldu olmadi Ama çok iyi bir duygu ya
Soran+1 yılAynen ya Harika olur 3 unun birden ağlaması dövüşmesi :) derdim tasam kalmaz
Soran+1 yılYok ne Özeli Ya :) Yekta , Talha , Burak :)
+1 yılMillet bir tane istiyor olmuyor senin ki de başka bir şans bu yönden bak kısmetiyle gelir bebek allah analı babalı büyütsünn
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin sagolasin
Ayyyy ne güzel yaaa 3 tane bir anda bir tanede kız yaparsiniz cok tatli olur valla :)))) Allah yardım eder abi sen sıkma canini
04 Yorumla
Soran+1 yılYok aman yeter 22 yasnda 4. Yu kaldiramam ya :)
Soran+1 yılAynen ya Rabbimin vardır bildiği :)
Sağlık konusunda 329 cevap paylaştı. 900₺ maaşla üç çocuğa ve eşine bakan insan tanıdım. Üstelik biri lise biri üniversite. Allah rızkını verir merak etme. 😎
06 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah kardeşim benim ha
Soran+1 yılMaasim duzensiz tek korkum bu ya
Soran+1 yılDedim sana 4 maaş Avans verecz dedi doğunca
+1 yılAyy cok güzel, sanslisiniz :) dilerim bir sekilde yoluna girer. 500 tl ile gecinen aileler bile var bence imkansiz degil. Bir is daha bulursun belki.
Nasıl diyordunuz allah analı babalı büyütsün :)01 Yorumla
Soran+1 yılSagolasin :) İnsallah hayirlisiyla buyuturum :)
- Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl22 yaşında 3üz çocuk vermiş Allah sana sanslisin napim diyo PES doğrusu benim yaş 28 daha evlenmedik sen toz ol almayayim ayagimin altina :@ ;) :) (Allah denk getirir) sıkıntı yapma ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah :)
- +1 yıl
Sıkıntısız hiçbirşey olmaz o sıkıntı bile değer be 3 uzlerin için ;) :)
Soran+1 yılAynen ya :)
+1 yılAbi Allah sana veriyorsa o melekleri rızkıda verir sen merak etme. Allah kimseye taşımayacağı bir yük bindirmez ve kuluna zulüm etmez. Unutma ki o bebekleri Rabbim gönderdi sana. Sen kılabildiğince namazları kaçırma herşey çok daha güzel olur..
00 YorumlaNe kadar sanslisin. Merak etme Allah rizkini verir :) hayirli evlatlar olur insallah
01 Yorumla
ayyyy cok tatlii yaa cocuk bereket demektir hitc canini sikma 3triplex bereket geliyor evine daha ne isitiyorsun allaha sukret...
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılbebekler için kaliteli ürünler almazsanız büyür çocuklar merak etme.. biz de çocukken 4 kardeştik bbam çok az maaş alıyodu üzerimize bir çeşit kıyafetle büyüdük lüks takılmadık hiç.. eşin tasarrufluysa idare edebilir
07 Yorumla
Soran+1 yılEsim tasarruflu bayyaa bizde 6 kardeştik bizimde durum pek iyi değildi
Cevap sahibi+1 yılişte sürüne sürüne büyüyo çocuklar.. :( devrim şart ! bu ülkede herkes eşit olsun isterim
Soran+1 yılAynen vallahi :(
Cevap sahibi+1 yıltkp ye ver seçimlerde :)
Soran+1 yılCHP den şaşmamak lazim :)
Cevap sahibi+1 yılsosyalizmin gelmesi için tkp ye vermen lazım kardeşim ama sen bilirsin :)
Soran+1 yılYani bize CHP yi öğrettiler küçükten. Beri :)
herkez allah yardım eder falan yazmıs hiç yardım ettiğini görmedim açlıktan çocuklar ölüyor sokakta flean kaılıyorlar rızıkjla falan olcak bişey değil
20 Yorumla
+1 yılgelen bebek rızkıyla şansıyla gelir merak etme sıkma canını sen
06 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ya
- +1 yıl
merak etme allah kimseye çekemeyeceği derdi vermez gerçi üç tane tatlı şeye de dert denmez ama :) bence mükafat :)
- +1 yıl
şahsen ben ilerde üçüz çocuğum olmasnı çok istiyorum :)
Soran+1 yılAllah nasip eder insallah sanada :)
- +1 yıl
İnşallah :)
Soran+1 yıl:))))))
Rabbim o meleklerin rizki ile dünyaya getirir sıkmayin caninizi Rabbim şükretmesini bilenin daima yanindadir allah yardımcınız olur inşanllah
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah kardeşim ya :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBol bol dua et allahu teala rizkini verir namaz kil kuran oku insallah allah rizkini verir allah herzaman Kullarinin yanindadir allahtan hic bir zaman umut kesme hadi allaha emanet
01 Yorumla
Soran+1 yılSagolasin kardeşim sende :)
Harika bişi bu ya keşke benim de olsa ek iş he ne yapabilirsin ki bir düşünelim
04 Yorumla
Soran+1 yılEk is bakıyorum şu an ne olsa yaparım :)
Soran+1 yılPeki.
+1 yılAllah rizkini verir sikinti yapma hayatin tadini cikar abicim :) bosa israf etme yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılValla artik israf devri bitti 2 aydır para biriktirirz esimle
+1 yılAl işte 3 çocuk diye söyleniyordu bazıları yaptınız sizde yardım yaparlar sanırım...
03 Yorumla
Soran+1 yılYav 3 uz olması benim elimde olan bir şey değil ya Rabbim öyle vermis
- +1 yıl
Lafım sana değil ki. Cumhurbaşkanımız bayılır 3 çocuklu aileye. Yardımda ediyordur sanırım
Soran+1 yılAllah onun Eline dusurmesin
+1 yılAllah rizkiyla gonderir uzulme bu kadar. Saglikli olsun hayirlisiyla dogsun Insallah.
Olmadi biri bizim olsun annem siz buyudunuz bir cocuk olsada sevsem diyor hep :)01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah :) Teyzeyi gönder 3 unu sevsin istediği kadar :)
+1 yılBenim Eniştem 850 ile 3 Çocuk bakıyor Allah Rıskını Veriyor Diyor hep.
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah gerekirse ek ise gideceğim
- +1 yıl
Allah Yardımcın olsun.
Soran+1 yılAmin sagolun
+1 yılriziklariyka dogacaklar bereket getirecekler merak etme sen saglikli olmalari icin dua et gerisini hic dusunme
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah kardesim benim
- +1 yıl
allah esinle dogacak bebislerinle saglikli hayirli bereketli omurler nasip etsn yuvanozi daim eylesin
Soran+1 yılAmin kardeşim inaallainşallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun bereketi vardır sakın yanlış düşüncelere kapılıp saçma şeyler yapma
Her çocuk bereketiyle birlikte doğar
Tebrikler kimseye nasip olmaz
Allah bağışlasın05 Yorumla
Soran+1 yılamin sagolasin :)
Cevap sahibi+1 yılİnşallah düzelir durumun paran bereketin artar inşallah
Eşinizde çalışsın imkan varsa
Soran+1 yılİste çıktı isten geri girecek ayni yere
Cevap sahibi+1 yılMerak etme o ufaklıklar bereketini getirmiştir evin :D
Soran+1 yılİnsallah ya :)
+1 yılAllah çocuğu nasip etmisse rızkını da verir çocuk rızkıyla gelir diyede bir söz vardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah ya
+1 yılRabbim rızkını verir sen karına iyi bak gerisini düşünme :)
15 Yorumla
Soran+1 yılBakıyorum elimden geldiğince camasir bulasik utu :)
- +1 yıl
Bu arada kardeşim aşağıda yorumlarda gördüm aldır diyenler falan var sakın öyle bişey yapma!
Soran+1 yılYok aldırılır mi bakacağım elbet
- +1 yıl
Tamam o zaman hadi hayırlısı :)))
Soran+1 yılSagolasin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin dedigi gibi rizkiyla gelir merak etme sen allah bagislasin insallah benimde bir 10 yil sonra olur ne guzel valla
07 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah Rabbim nasip eder sanada ben 22 yasnda nasip oldu :)
Cevap sahibi+1 yılBen daha 19um üni okuyorum muhendis olcam insallah isim olur para biriktirirm oyle dogururum insallah
Soran+1 yılİnşallah en doğrusu
Cevap sahibi+1 yılYani cocuk isi maliyetli is biriktirmek lazim yatirim lazim
Soran+1 yılAynen dogurup bırakmak olmaz
Cevap sahibi+1 yıl:) yanii maddi durum onemli hem beyim calisicak hem de ben calisicam
Soran+1 yılİnşallah :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıyamam yaaa allah bagıslasın cok sevindim :dd bakarsın inş sende de ne kuvet varmıs :DDd bunu sölemeden gecemicem
07 Yorumla
Soran+1 yıl:)) sagolasin :) Ben küçükken kısır olursam diye korkardim nasıl oldu bilmiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılvala baya bir çalısmısınz demekki :DD
Soran+1 yılYok ya zaten düzenli değil ilişki benim isimden dolayı nasıl oldu bilemiyoruz :)
Cevap sahibi+1 yılişin ne ki
Soran+1 yılMüdürün Şoförü yum
Cevap sahibi+1 yılhımmm allah rast getire üçüzleri dogunca yerime öp :DDD
Soran+1 yılDaha 3 ay varya :)
+1 yılbiraz para biriktirseydin bari başka biyerden hiç mi geliriniz yok en azından anneniz felan yardım eder bence doğum masraflarınızı karşılar
09 Yorumla
Soran+1 yılBenim Ailem ben küçükken ölmüş beni Teyzem büyüttu oda gecen yil oldu eşimin ailesi ilede aram açık
- +1 yıl
eviniz sizinse , borclarınız yoksa cok rahat gecinirsiniz :)
Soran+1 yılEv kira maalesef borç da var düğünden kalan :(
- +1 yıl
dua edın ozaman ne dıyım kı başka
Soran+1 yılResmen cikmazdayim
- +1 yıl
altınlarınız da mı yok be , işin nedir bu arada
Soran+1 yılAltın vardi ama yarısından çoğu düğün den kalan borca gitti. Özel bir şirkette Müdürün Şoförü yum
- +1 yıl
işin güzel seni fazla yormaz :)
Soran+1 yılYorulmuyorum zaten ama maaş düzenli değil :)
Allah ne diyor biz her bireyin rizkini dogmadan veririz diyor 3 tane cocuk ne güzel hepsi rizklariyla geliyor :)
020 Yorumla
Soran+1 yılÖyle demi çok sağol :)
Soran+1 yılİnşallah ya :)
Soran+1 yılValla reyiz Kendilerini kurtarsinlar hayırlı bir is alıp ellerine ben bisey denemeye raziyim :)
Soran+1 yıl6 aylık 3 ayı var daha :) daha 20 yasnda başına buda geldi garibimin :)
Soran+1 yılAynen her gün yer ya Eve stokladim badem ceviz fındık simdi Annesinin evinde biraz da onlar yedirsin :) ama çocuklar bana çekerse anasının isi var :)
Soran+1 yılAmin İnşallah :) Bana ceker demi özellikleri göz rengi felan off ne güzel be
Soran+1 yılDayilarina cekerse isim zor :((
Soran+1 yıl2 side üçkâğıtçı :(
Soran+1 yılAynen Ben baba sevgisi nedir bilmem ama inşallah onlara o sevgiyi gosterecm ve disiplinde beraberinde
Soran+1 yılAmin inşallah :)
+1 yılBenim babam o maaşla 3 tane okuyan çocuk bakıyor. Allah yardımcın olsun tabiki ama zor olmaz o kadar gibi :)
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibi kolaydır ya
- +1 yıl
Öyle..
Soran+1 yılİnaallİnşallah
Git kaymakamlığa 3 çocuk yap dediler yaptım de devletimiz güçlüdür yardım eder 3 yıldır 1.5 milyon suryeliyi besliyoruz, 3 çocuk neki; hem merak etme (Allah rızık verir)
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğsun zaten gitmek farz oldu :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer bebek rızkıyla gelir Allah bir yerden kapı açar kardesim şükredin bak ben doğduktan 1 sene sonra ev almışız mesela onceden kiracıydık Allah büyüktür.
02 Yorumla
Soran+1 yılVayy. Allah razi olsun
Cevap sahibi+1 yılAmin cümlemizden.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi malsınız dayım da 1000 tl alıyo onun da 4 çocuğu var o da mal ben şu dünyada 2.000 tl altında maaş alırsam evlenmem şu an çoluk çocuğa karışmayı hiç ama hiç istemiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılKardeş hesapta yoktu hic
Cevap sahibi+1 yılAh be abim :/
Bereketiyle geleceklerdir emin ol sakin boyle dusunme Allahin bir nimeti onlar sama
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen Rabbimin vardır bir bildiği
+1 yılAllah, tahtlarını da, bahtlarını da güzel eyler inşallah... Bu bir müjdedir, sabret ve o müjdeyi bekle kardeş
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah :)
Allah analı babalı büyütsün kardeş yaşın daha genç kpss falan dene eşin de denesin çalışın çabalayın biraz azimle herşey yapılabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılGirdik bakalim KPSS te ama ne olur bilemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar güzel bir şey. Bizim ailede kardeşlerim doğdukça (3kardeşiz) durumumuz iyileşti. Ben doğduğumda durumumuz berbatken kız kardeşim doğduğunda baya iyileşti. Daha sonra erkek kardeşim de doğunca kat kat iyileşti. Allah rızkı veriyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah rızkını vermiş vallahi :)
Cevap sahibi+1 yıl:))
Allah sana 3 üz bebek nasip etmiş kardeşim onların veren saten rızkınıda verir. sabah işe giderkende hepsini öpdünmü ne dert kalır ne tasa)
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen en buyuk avuntum o şu an :) 3 ude erkek :)
Soran+1 yılOlmaz başka yeter reyiz 22 yaşındayım daha :(
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamam hayırlı olsun herkes güzelce yorumunu yapmış ama bundan sonra iyi korunun kardeşim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen aklım basıma geldi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim inandıgim tanrı sana yardım edecektir hem nr kadar güzel ya 3 cocuk birden eşin sen ve çocuklarin büyük mutluluk doğrusu :D
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya Onları öperek uyanmak ise gitmek onlara oyuncak almak offff :)
Cevap sahibi+1 yılNe güzel sevinirler ayy ne mutlu ya. Size bir önerim var lütfen onları ne olursa olsun terk etmeyin destekleyin. Böylelikle siz mutlu aile tablosunun ifadesi olursunuz. Parayı da dert etme tanrı işini bilir :))
Soran+1 yılYok hic terkedilirmi ya canımın parçası onlar :)
Cevap sahibi+1 yılBabalarin genel durumu malesef :( Ama sen iyi olacağa benziyorsun :)
Soran+1 yılİnşallah ya Ek is bulacam :)
+1 yılSen raha ol allah yardım edecektir inşaallah sen tabiki çabalayacaksın ama evine bereketi alllah katar seni karamsarlıpa sürükleyen şeytandır allah yar ve yardımcın olsun sıkıntı yapma sevin derim
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen Rabbimin vardır bildigi :)
+1 yılasgari ücretle 3 çocuklu geçinenei gördümm halada öyleee yalan söylemiyorumm gerçektende sahii
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşaallah gecinirim bende
Gizli Üye(30-35)+1 yılOoyy yerrimm been onlarııı
Allah verir rızklarını onu hiç merak etme
Eşini hamilelik döneminde hiç sıkma ki bebişlerde stresli olmasın
Ebubekir osman ömer koy isimlerini :)05 Yorumla
Soran+1 yılYok sıkmam hic sikarmiyim :) isimler hazır ya :) Talha - Yekta - Burak
Cevap sahibi+1 yılHiimm guzeller ama yekta guzel degil baska bakin :D oyyyyy offf bebislerinizi bakmaya yardimci isterseniz ben bu isi gönüllü yaparim
Soran+1 yılYekta yi ben istemiştim kotu bir anlamı mi varda Bktim anlamı hostu :) Vallahi çok iyi olur ya bakman :)
Cevap sahibi+1 yılBilmem ki ablamını baktım bulamadım
Neyse Allah anali babali büyütsün size ve vatana hayırlı evlat etsin
Soran+1 yılYekta : Tek Eşsiz demek :) Amin ya insallah
+1 yılHerseyin bir yolu vardir dert etme. Insalah hepsi saglikli olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılSagolasin ya İnşallah
Bende ikiz istiyorum inşallah :)
Allah verir rızkını sıkma canını01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah sanada nasip eder Rabbim :)
+1 yılBelki zor ama olmiycak bir sey değil, biryerlerden kısıcaksınız artik. Allah yardımcınız olsun :))
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin. Aynen öyle ya Rabbim Yardim eder inşallah
+1 yılAhırda oğlak doğsa derede otu bitermiş, sıkma canını.
01 Yorumla
Soran+1 yılSagolasin kardeşim benim ya
Kardesimm o çocuklar dogsun evde bereket dolar hic canini sıkma.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah kardeşim ya
Masallah Allah huzurlu bir aile etsin rizik Allahtan.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin kardeşim sağol
Bizden değil Allah'tan yardım işte. O 3üz çoçukların rızkı ile birlikte göndercek sana ;)
01 Yorumla
Allah onlarla beraber rızıklarını gönderir dert etme..
06 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ya
- +1 yıl
bir bakmışım işten kovulmuşum aman tanrım dididim !!! (şu Allah onların rızkını verir meselesini bir bırakın bu laf yüzünden kaç aile dağıldı sen Allaha bırakırsan o çocukları kıyma makinesine atıp köfte yapar :D çözüm kürtaj eşinle yeniden yaparsın bu sefer tek çocuk olur
Soran+1 yılKardeş 6. Ayda kürtaj mi olur @atesceken71
Soran+1 yılKafayı yemiş
- +1 yıl
ne biliyim 6 aylık olduklarını umarım bu işin içinden çıka bilirsin
devlet cocuk yardımı yapıyor die biliyorum bu ar ada helal olsun 3 üz cocuk he :D
01 Yorumla
Soran+1 yılEvleneli daha 1 yıl bile olmadı ben 1 ine nasıl bakarım diye korkardim 3 uz olduklarıni ogrendik
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi bu abaza arkadasımız kaç kıza ben bekarım diye yürümüştür kim bilir
09 Yorumla
Soran+1 yılBenmi bacım?
Cevap sahibi+1 yılAdamsan cık gizliden endamını görelim
Soran+1 yılBacım evli bir adam buradan kari kız pesindemi olur salakmisin
Cevap sahibi+1 yılOluyor oluum ben kac erkegin foyasını ortaya cıkardım bilmiyosun sen yanlız adamsan samimiysen CIKARSIN GIZLIDEN he cıkmam diyorsann anladın
Soran+1 yılBacım Allah biliyor sen bilsen ne olur? milletin özel hayati sanami düştü
Cevap sahibi+1 yılNeden gizliden sordun
Soran+1 yılUlan sanane cok merak ediyosan gizliden çık
Cevap sahibi+1 yılNeden biliysun sen kızlara yürüyorsun ya seni bekar sanıyorlar ya yalancısın ya yaran var gocunuyorsun ALLAH sizin gibilerin cezasını vericek
Soran+1 yılNe diyorsun bacım se
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnnemm bende hep ucuzum olsun istemisimdir onlari bana verin benim olsun :)
071 Yorumla
Soran+1 yıl:)))) İnşallah sanada nasıp eder Rabbim :)
Cevap sahibi+1 yılInsallah amin :)
Soran+1 yılDaha doğmadan heyecan basar beni :)
Cevap sahibi+1 yılBenide :)) yazik ya esine ikiz bile nasil can yakiyo kizcagiz ucuzu nasil dogum yapsin bence sezeryan yaptirij
Soran+1 yılDaha 20 ysnda bide ya Kesinlikle Sezeryan olacak yoksa yazık vallahi. Ama şimdiden isim telasina düştü aklına gelmez o :)
Cevap sahibi+1 yılAklina gelse sana neler cektiriri :))
Soran+1 yılAynen ya isim için bile kızar o yüzden kim bilir ne yapar :)
Cevap sahibi+1 yıl:))) normal demi tup felan degil
Soran+1 yılNormal normal hesapta yoktu ama :)
Cevap sahibi+1 yılYaparken ozel bir formulu felan var mı varsa simdiden soylede uygulayalim
Soran+1 yıl:D :D sanirsam yorgun olmak isden yorgun argın gelmek :D
Cevap sahibi+1 yılYorgun gelmekmi benmi gorgun olacam kocammi anlamadim
Soran+1 yılYok ne formülü ya :) o gece ben çok yorulmustum gece 3 de falan gelmistim eve sakasina dedim onu :) Ama 1 hafta ilişkiye girmeyin perhiz yapın 1 hafta cinsel perhiz sonra olur illaki :)
Cevap sahibi+1 yılHaa oyle yapmamiz lazim yani :) peki kiz kendinj cok kasarsa icinde kalir diyolar o dogrumu
Soran+1 yılAynen hem Daha güçlü kuvvetli olur enişte :), Yok yalan ya ne içinde kalması yok öyle birsey ben 1 yıllık evliyim gelmedi daha başıma :)
Cevap sahibi+1 yılO zaman kocaminki kalmaz yani icimde enisten guclu kuvvetli olursa en son ben bayilirsam nolacak
Soran+1 yılYok o kadarda Zorlamaya gerek yok sen bir kere kafandan at o kalma olayını öyle bir şey yok sende bayilmazsn enişte de anlayışlı olmali biz düğünden 1 ay sonra beraber olduk hazır değilim dedi Yani anlayış en büyük şey burada
Cevap sahibi+1 yılPeki en fazla ne kasar kandirabilirim :)
Soran+1 yılValla 2-3 hafta olur ama çok korkma öyle sinek ısırması gibi bir şey ilk basta kasma kendini :)
Cevap sahibi+1 yılMilleti sinek isiri bana sanstan ari denk gelir :( ilk yapisinizda bagirdimi
Soran+1 yılYav korkma Bisey olmaz. Öyle çok. değil yani bagiracak bisey yok bağırdı ama çok az oda olağan
Cevap sahibi+1 yılBazilari agliyo bayiliyo felan diyolar o dogrumu
Soran+1 yılYok ne bayilmasi seni korkutmuslar
Cevap sahibi+1 yılPislikler :) 18 yasindaki kizi korlutmaya utanmiyolar :) peki o ilkgecede akan kan ne kadar mesela
Soran+1 yılKorkma bisey olmaz :) kan kişiye gore değişir bir bakarsın çok az bir bakarsın bir bardak :)
Cevap sahibi+1 yıl1 bardak gorursem bn gidiyorum obur tarafa diye aglarim heralde zaten buyuk ihtimal o asamaya gelene kadar ustumu cikarttirmam
Soran+1 yıl:D korkma bir şey olmaz ya :) üst cikarmam derken :)
Cevap sahibi+1 yılBna soyun felan dese kacarim heralde :)
Soran+1 yılYani direk öyle diyen odundur zaten :)
Cevap sahibi+1 yılSen ne dedin
Soran+1 yıl1 ay sonra mi ;)
Soran+1 yıl:)))))
Cevap sahibi+1 yılEvet :) ne dedin
Soran+1 yılBisey demedim gece uyurken oldu bir anda :)
Cevap sahibi+1 yılNasil uyurken kiza tecavuzmu ettin
Soran+1 yılYok kız o ne demek uykudan kaldırdı öyle
Cevap sahibi+1 yılKendimi seni uykudan kaldirdi ee hani korkuyodu sen ne dedin oyle olunca :)
Soran+1 yılAynen 1 ay olmuştu zaten bende bisey demedim peki dedim :)
Cevap sahibi+1 yılAhahah :)) o zaman o senin ustunu cikarmistir :)) korkmadinmi bisey yapar diye
Soran+1 yılYav üst çıkarmaya kafayı taktin :) neden korkayim ki :)
Cevap sahibi+1 yılBence en kotu yani orasi ciplak kalsam elimle oralarimi kapatirim :)
Soran+1 yılNeden ki Helalin senin :)))
Cevap sahibi+1 yılHelalim olsun ben urkuyorum :)
Soran+1 yılYok ne urkmesi anı yasa o an :)
Cevap sahibi+1 yılAni yasicak olursak bak surami elleme buramdan huylaniyorum ilkinde camasirimi cikarmam vs vs baslarim ben kesin :)
Soran+1 yılVallahi eniste benim gibi olmayabilir diyim sabırlı olmayabilir :)
Cevap sahibi+1 yılSabirli olmassa nolur
Soran+1 yılVallahi zorla yapar :)
Cevap sahibi+1 yılKolunu bacani isiririm aglarim kuserim :(
Soran+1 yılZorrrr :) senin memleketin nereki
Cevap sahibi+1 yılNasil zor anlamadim :( kyseri
Soran+1 yılKarşı koyamazsn yani bir kadarr :) harbimi neresinden kayseri erciyesliyim ben
Cevap sahibi+1 yılKocasinan isirirsam gorur o karsi koymani :(
Soran+1 yılahahah vallaha zor :)
Cevap sahibi+1 yılDegil :(
Soran+1 yılBenden ufak bir abi tavsiyesi sana :)
Cevap sahibi+1 yılTavsiyen ne :)
Soran+1 yılKorkmaman :)
Cevap sahibi+1 yılKorkunun ecele faydasi yok demi :)
Soran+1 yılAynen çocuk istiyorsan mecbur :)
Cevap sahibi+1 yıl1 sise eter lazimo gece :)
Soran+1 yılYok ama kendini kasarsan eter kurtarmaz :)
Cevap sahibi+1 yılNapacaz o zaman
Soran+1 yılBilemem ama korkma :)
Cevap sahibi+1 yılTamam
Soran+1 yıl:)))))))
Cevap sahibi+1 yılO gun gelsin ben yine korkarsam kacarim bakma sen tamam dedigime :))
Soran+1 yılKorkma alisman lazim
Cevap sahibi+1 yılInsallah :)
Soran+1 yılKorkulacak bir şey yok :)
Cevap sahibi+1 yıl:))
- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!