Sağlık için yapmaktan keyif alınacak aktiviteleri paylaşıp, öğrenip, hayata geçirme vaktidir KScan!

Yani ben zihin sağlığı olarak bulmaca çözmek, kitap okumak, İyi müzikler dinlemek, Meditasyon yapmak diyebilirim.
Fiziksel olarak pek bir bilgim yok yinede koşu ya da hızlı bir yürüyüşün hem keyifli hemde sağlıklı olabileceğini düşünüyorum.
Spor yapmak fiziksel sağlık için. Ruhsal sağlık için de kişiyi mutlu eden insanla ya da insanlarla zaman geçirmek.
Yüzmeeeek :D
En güzeli :D
Teşekkürler abimm :D
Cevap
16Cevap
Fitness
Basketbol voleybol gibi aktiviteler ama bana göre en iyisi yürüyüş koşmak ve bisiklet sürmek.
Uyku çok faydalıymış. Uyku aktiviteme dikkat ederim 😴
Yüzmek , dans..
Ve protein , sebze ağırlıklı yemek..
Bol müzik, bitti 🤷♀️
Yoga dan memnunum da, poponun dikkat çekmeye başlaması biraz garip.
Yüzme, koşu ve bisiklet. Bana bunlar yeter. 😁
Tamam al sana su, yüz KS denizinde :D
KS denizi çok sığ ya 😂 Bana derin sular lazım
Yoga, ben yogadan rahatlıyorum ve köy hayatı dağlık alanlar çok severim :)
En yakın arkadaşla yapılan uzun yürüyüşler benim vazgeçilmezim
@meliscat bebeğim öteki hesap yine askıya alındı ya
sahilde koşu ve yürüyüş yüzme insanı daha sağlıklı yapar ve aynı zamanda rahatlatır
Bu fotoğraftaki kişilerin şikayet edilmesi pekiii
🤷🏻♂️
Hiçbir şey yapmıyorum ben.:)
Koşu, yürüyüş, bisiklet sürmek
Spor yürüyüş dağ tırmanışı olabilir
Spora git gayet keyifli ama biraz yorucu
açık havada koşuya çıkmak bence çok eğlenceli
Yogaaa kalbe iyi geliyor
Koşmak ve yüzmek
Doğa yürüşü.
Bence en keyiflisi yüzmek
Spor etkinlikleri
yürüyüş yapmak
sevişin formda kalın
Sevişmek en keyiflisi
Dans etmek bence ruhun ve bedenin gıdasıdır
fitness
Bisiklet yüzme
Zumbaaa
Yoga meditasyon
Yoga
Yüzmek ve yoga
mumkunse seks
Muay Thai
Spor
Spor. spor. spor
Yüzmek
chloe ting
Bisiklet surmek
Spor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Bedenin hareket etmesi önemli. Beden hareket ettikçe sistemler çalışmaya başlıyor. Beden hareketsiz kaldıkça da zaten sorunlar oluşmaya başlıyor. Saatlerce koltukta yatıp oturmak dinlendirici gibi görünse de belki de durum tam tersi. Dinlenmeye çalışırken aslında bedeni yoruyoruz, çünkü hareketsiz kalmak aslında beden için yorucu. Aynı formun içinde hareketsiz kaldıkça gerilmeye başlıyor, sıkışmaya başlıyor ve hareketsizlik beraberinde bedende zorlanmaya başlıyor.
Hareket etmek için yürümek koşmak en basit ve her zaman kolaylıkla uygulanabilir. Başka egzersizler de yapılabilir. Bu egzersizler arasında kickbox da olur veya yoga da olur.
Her türlü spor aslında keyif verir. Her türlü spor seratonin hormonu salgılanmadın yardımcı oluyor. Seratonin hormonu da aslında mutluluk ve keyif için. Bazı bilim adamlarına göre bilim adamlarına göre 30 dakika spor yapmak seratonin hormonu salgılamasına yardımcı oluyor. Keyif yaşamamız için de işte bu hormon salgılansa zaten bize yeterli.
Bu hormon dolayısıyla da spor yapanların neşesi, enerjisi hiç eksik olmuyor. O zaman adı ne olursa olsun, herhangi bir spor keyif ve mutluluk verici olabilir. :)
Çok teşekkürler hocam, ağzınıza sağlık.