Spor En çok hangi egzersizi yapmaktan keyif alıyorsun? kartaliçezeze Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sanırım benimki leg press ⚡🦵🏼Rekorum 260 falandi da azalttim artik uzun süre sonra 220kg denedim bugün 😊 En çok hangi egzersizi yapmaktan keyif alıyorsun? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Ben fitness seviyorum karışık 1 1 Yorumla kartaliçezeze +1 yıl O da güzel
mrttmrr07 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Leg press ve tüm karın egzersizlerini seviyorum. Birini öne çıkaramadım. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 641 cevap paylaştı. Ben de leg press ve göğüs press seviyorum 1 6 Yorumla kartaliçezeze +1 yıl Senin ikincisiyle aram yok yildizlarimiz barismiyor Yorumla Semih6934 +1 yıl Ahahah 😂 Olsun yaparsın sorun değil ki Yorumla kartaliçezeze +1 yıl Yaparim omuzlarim genis zaten ondan yapmama karari aldim 😂 illa orasi da genisliyor Yorumla Semih6934 +1 yıl Eyy maşallah 😂 Yan omuz çok yapıyorsun değil mi? Yorumla kartaliçezeze +1 yıl Kurslarda yaptiriyolar hep 🥴 Yorumla Semih6934 +1 yıl 😂😂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Kardio 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Spor konusunda 907 cevap paylaştı. Plank ve hip thrust 1 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 636 cevap paylaştı. Benimki press the button. 0 0 Yorumla
bakire_bozucu Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl benim rekor 400kg leg presste 0 1 Yorumla kartaliçezeze +1 yıl Masallah Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Spor konusunda 653 cevap paylaştı. 260 kg kaldırdın da memleketi kurtardın. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben fitness seviyorum karışık
O da güzel
Leg press ve tüm karın egzersizlerini seviyorum. Birini öne çıkaramadım.
Ben de leg press ve göğüs press seviyorum
Senin ikincisiyle aram yok yildizlarimiz barismiyor
Ahahah 😂 Olsun yaparsın sorun değil ki
Yaparim omuzlarim genis zaten ondan yapmama karari aldim 😂 illa orasi da genisliyor
Eyy maşallah 😂 Yan omuz çok yapıyorsun değil mi?
Kurslarda yaptiriyolar hep 🥴
😂😂
Kardio
Şınav
Bench prees
Plank ve hip thrust
Benimki press the button.
benim rekor 400kg leg presste
Masallah
260 kg kaldırdın da memleketi kurtardın.
Şınav
Bir kiz ixin cokciyi degil mi ya