Genellikle güzel ve dengeli beslenmek olduğunu söylerler. Vitamin eksikliği yaşayan kişilerde de bu durum sık görülür. Özellikle aldığımız şeker bu durumda sebebiyet veriyormuş. Şekersiz 21 gün yapan kişiler enerjik olduklarını söylüyor. Üstelik karbonhidrat kısıtlamalı beslenenler de öyle.
Birkaç gündür denediğim bir şey var ve sanırım işe yarıyor. Uyumadan önce ne kadar planladığımdan geç yatacak olsam da kendime güzel bir uyku geçireceğimi, kaçta kalkarsam kalkayım bir şeyler yapacak gücü bulacak olduğumu tekrarlıyorum. Bu düşünceyle uyuyorum ve 2-3 gündür gayet iyi uyanıyorum gün içinde çok fazla yorulsam ve istediğimden geç uyusam da. Bir çeşit olumlama gibi bir şey düşünebiliriz. Enerjiye falan inancınız varsa, olumlu enerjiye deneyebilirsiniz
Birden çok mu yükleniyorsun acaba doğru şekilde yaparsan bişey yapmaz hatta daha güçlü olman gerekir sen niye bitiyorsun , senin Tazmanya canavarı gibi uyanman lazım 😄
Soran
+1 yıl
Biraz fazla abanıyorum 😅 Hem bacak hemde kolları aynı gün çalışınca haliyle perttim çıkıyor. Bi kaç haftaya o dediğin olacağım😂