Aile & Toplum Sabahları enerjik olmak için ne yapmalı? Mahşerin_Tatlısııı Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güne enerjik başlamak için napıoyonuzzzKahvelerde açmıyor beniii uyanamıyorummmm🙄🥱 Sabahları enerjik olmak için ne yapmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Şu kupa çok şirin sdfsd bence kahve iç ya da vitamin değerlerine baktır 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Özel bir şey yapmaya gerek yok ki enerji bi noktada toplanıyor zaten istemesen de kıpır kıpır oluyorsun 1 1 Yorumla Mahşerin_Tatlısııı +1 yıl Yioo ben olmuyom Yorumla
Etipufflezzetli Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tırtıl çok enerjik kalkıyor mesela kaynağı nedir bilmiyorum 😂 1 1 Yorumla Mahşerin_Tatlısııı +1 yıl Yeni taze hücreli o daha annesi 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Koşu bandında en az yarım saat koştuktan sonra duş alıyorum ve tamamen enerjik hissediyorum kendimi. 1 1 Yorumla Mahşerin_Tatlısııı +1 yıl Benim de bi platese başlayasım yok değil Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Soğuk suyla kafamı yıkıyorum enseye hafif vuruyorum sonra geliyorum işyerine demli bir çay ve simit kendime geliyorum. ☺️ 1 7 Yorumla Mahşerin_Tatlısııı +1 yıl Sinüzitlerim azar benim öyle aykuuuuu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimde azıyor ama yapacak bir şey yok sinüzit ilacımı alıyorum 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada sana küfür ettim hakkını helal et 😂 Yorumla Mahşerin_Tatlısııı +1 yıl Neden ettin ki 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevap yazıyorsun herkese ben insan gibi yazdım cevap vermedin 😂 Yorumla Mahşerin_Tatlısııı +1 yıl Ooaaaa böyle şeyler için tribe girmek erken yaşlandırır yabmaaa dkdkdkdk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok lan küfür ettim sonra unuttum seni yani takılı kalmadın sende 😂 sende tutuklu kalmam için çok konusmak gerek 😂 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. ben kendimden enerjiğim ekstra bir şey yapmama gerek yok :) 1 0 Yorumla
DustakiCanavar Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl sabah kalkar kalmaz muhabbet kusumla konusuyorum bana enerji veriyor 1 2 Yorumla Mahşerin_Tatlısııı +1 yıl Oyyyyşşş yenur Yorumla DustakiCanavar +1 yıl kskanskajsksjskahs Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 596 cevap paylaştı. Bilen varsa bana da söylesin 😅 1 1 Yorumla Mahşerin_Tatlısııı +1 yıl Ahahaha soruyu sorup geri uyumuşum Yorumla
JacquisLove Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 755 cevap paylaştı. Ne yaparsam yapayım olamıyorum 😃 1 2 Yorumla Mahşerin_Tatlısııı +1 yıl Tüm gün uyuyasım var bu aralar Yorumla JacquisLove +1 yıl Benim ömrüm boyunca öyle 😐 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl kendine şok uygula , arabanın aküsünün iki kutbuna 2 parmağını bas 3 saniye kendine gelirsin 0 2 Yorumla Mahşerin_Tatlısııı +1 yıl Bu zekâ pırıltısı buraya biraz fazla değil mi harcatma kendini xd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne yapayım aklıma ilk o fikir geldi , yani bu konuda biraz zorluk çeken bir kızsın belli, neyse bir 15 dakika sonra düzelirsin 🤷♂️😒 afyon'u geç patlayan kız😀 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Uyku düzeni ve kaliteli uyku 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Valla Allah vergisi enerji var ben de 0 8 Yorumla Mahşerin_Tatlısııı +1 yıl Biliyorum tanıyorum da sizi Madagaskar aslanı beycim djdjdj Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ben sizi var tanımamak Allah Allah Yorumla Mahşerin_Tatlısııı +1 yıl Unutmuşundur çok uzun zaman oldu snsnsns Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Çok uzun zaman olduysa muhakkak unutmuşumdur. Hatırlatırsın bir ara 😃 Yorumla Mahşerin_Tatlısııı +1 yıl Uğrarsan şeyaparim 😌 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Bi çay ikram edersin haha Yorumla Mahşerin_Tatlısııı +1 yıl Bakacükkkk ehehehe Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hahah Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Sabahları enerjik olana helal olsun😀 0 1 Yorumla Mahşerin_Tatlısııı +1 yıl Valla bence de bı de bıdır bıdır konuşuluyor hayır yani ne ara uyanildi da çeneniz açıldı djdjsjjs Yorumla
cokdaönemlideğilki Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Valla ben de bilmiyorum ölü gibiyim Şu an 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Şu kupa çok şirin sdfsd bence kahve iç ya da vitamin değerlerine baktır
Özel bir şey yapmaya gerek yok ki enerji bi noktada toplanıyor zaten istemesen de kıpır kıpır oluyorsun
Yioo ben olmuyom
Tırtıl çok enerjik kalkıyor mesela kaynağı nedir bilmiyorum 😂
Yeni taze hücreli o daha annesi 😂😂
Koşu bandında en az yarım saat koştuktan sonra duş alıyorum ve tamamen enerjik hissediyorum kendimi.
Benim de bi platese başlayasım yok değil
Soğuk suyla kafamı yıkıyorum enseye hafif vuruyorum sonra geliyorum işyerine demli bir çay ve simit kendime geliyorum. ☺️
Sinüzitlerim azar benim öyle aykuuuuu
Benimde azıyor ama yapacak bir şey yok sinüzit ilacımı alıyorum 😂
Bu arada sana küfür ettim hakkını helal et 😂
Neden ettin ki 😂
Cevap yazıyorsun herkese ben insan gibi yazdım cevap vermedin 😂
Ooaaaa böyle şeyler için tribe girmek erken yaşlandırır yabmaaa dkdkdkdk
Yok lan küfür ettim sonra unuttum seni yani takılı kalmadın sende 😂 sende tutuklu kalmam için çok konusmak gerek 😂
ben kendimden enerjiğim ekstra bir şey yapmama gerek yok :)
sabah kalkar kalmaz muhabbet kusumla konusuyorum bana enerji veriyor
Oyyyyşşş yenur
kskanskajsksjskahs
Bilen varsa bana da söylesin 😅
Ahahaha soruyu sorup geri uyumuşum
Ne yaparsam yapayım olamıyorum 😃
Tüm gün uyuyasım var bu aralar
Benim ömrüm boyunca öyle 😐
kendine şok uygula , arabanın aküsünün iki kutbuna 2 parmağını bas 3 saniye kendine gelirsin
Bu zekâ pırıltısı buraya biraz fazla değil mi harcatma kendini xd
ne yapayım aklıma ilk o fikir geldi , yani bu konuda biraz zorluk çeken bir kızsın belli, neyse bir 15 dakika sonra düzelirsin 🤷♂️😒 afyon'u geç patlayan kız😀
Uyku düzeni ve kaliteli uyku
Valla Allah vergisi enerji var ben de
Biliyorum tanıyorum da sizi Madagaskar aslanı beycim djdjdj
Ben sizi var tanımamak Allah Allah
Unutmuşundur çok uzun zaman oldu snsnsns
Çok uzun zaman olduysa muhakkak unutmuşumdur. Hatırlatırsın bir ara 😃
Uğrarsan şeyaparim 😌
Bi çay ikram edersin haha
Bakacükkkk ehehehe
Hahah
Sabahları enerjik olana helal olsun😀
Valla bence de bı de bıdır bıdır konuşuluyor hayır yani ne ara uyanildi da çeneniz açıldı djdjsjjs
Bugün son gününmüş gibi kalkmalı
Valla ben de bilmiyorum ölü gibiyim Şu an
Seks