Zayiflama bagimlisiyim. Boyum 164 cm kilom 47 ve ben zayiflamak istiyorum hedefim 39 40 kilo arasi olmak. Ancak okuldaki arkadaslarim anoreksiyami bilmesin istiyorum yemek yememi istiyolar ancak yemek bana yasak ne bahaneler uydurabilirim onlara yardim edin lutfen.
Cevabın nedir?
+1 yılAğır salak..
Bir şey yemeyerek daha da fazla kilo alırsın, çünkü vücut yemek olmadan çalışmasını ve yağ yakımını durdurur. Yani çalışarak kendi halinde yağ yakan ve kilo veren metabolizmanı durdurduğun gibi bir de üstüne hastalıklara davetiye çıkarırsın..
.. ve ayrıca, vücudun besin olmadığı için kendi kaslarını feda ederek hayata tutunmaya çalışır.
Yani, o halinle zayıf ve seksi bir kız değil, toplama kampındaki yaşlı adamlara benzersin.
Böyle bir salaklık yapacağına, günde iki-üç dilim çavdar ekmeği, 7-9 haşlanmış yumurta beyazı, 1 - 2 adet yeşil ekşi elma, bol bol light yoğurt ve bol bol az zeytinyağlı ve limonlu salata ye.
Sırf bunları yiyerek hem yağ açısından kilo kaybedersin hem de fit/seksi bir görünümün olur..
Merak etme kilo aldırmaz, aksine kilo verdirir. Sık sık yükte ağır, pahada hafif şeyler yemelisin ki metabolizmanın hızı düşmesin. Hatta 15 günde bir istediğin gibi tatlı falan yiyebilirsin. Ye ki, 15 günde yavaşlayan metabolizman deli gibi hızlanıp tekrar yağ yakabilsin / kilo verebilsin..
Yani bak, cidden bu kadar salak olmamalısın..
Yalvarıyorum sana..59 Yorumla
Soran+1 yıl1 yildir ac geziyorum 30 kilo verdim knk?
- +1 yıl
Kilo vermedin canım.. Yağların hala duruyor. O giden 30 kilo, erimiş kasların..
Ha bu arada, 5 yıllık body building - fitness geçmişim var benim..
İstersen sana ciddi yardım ederim, hatta istiyorum bunu..
Gerçekten, bu halde bırakamayız seni.. - +1 yıl
Ayrıca bak ben, 30 kiloyu, bulk dönemimden sonra bir ayda veriyorum.. Sadece definasyon diyeti yaparak.. ve yanında da aygır gibi kaslıyım ve de sağlıklıyım..
İstemez misin böyle bir şey?
Soran+1 yılHa bu arada, bende fitnessciyim
- +1 yıl
Hayır değilsin.
Fitnessçının diyet programını görsen kafayı sıyırırsın bu halinle..
Bak, gerçekten ruh hastasısın ve bunun farkında değilsin.
Bak, kaç tane insan bu konuda hemfikir..
Ben dahil hepsi de aptal değildir herhalde..
Bir müddet sonra organların ve vücudun yediklerini kabul etmeyecek.
Adım adım öleceksin.
Acı çekerek öleceksin hem de..
Bak, tüm erkeklerin dibinin düşmesi için bu kadar zayıflık yeterlidir. Fazlası çekici değil, itici yapar seni. Hatta erkekler sırf sağlıksızsın diye seninle evlenmez, çünkü sağlıklı bir çocuk dünyaya getiremezsin.
Kuran evliya çarpsın ki bak, en adi o... çocuğu olayım ki bu böyle..
Şimdi git, kendine 4-5 yumurta beyazlı bir omlet ve koca bir tabak salata yap. - +1 yıl
25.media.tumblr.com/.../...2t44Ak1re4g18o1_500.png
Bak, ne kadar seksi..
Soran+1 yılBu fotodak kiz benden daha fazla ama. Zaten her sabah 1 haslanmis yumurta beyaxi yiyom ki. Simdi yiyemem bu saatte yemekmi yenir oha
- +1 yıl
Asıl bu saatte yenir, ama ne yeni?
İşte can alıcı yer burası.
Şimdiden 200 gram yağsız ızgara tavuk bir adet yeşil ekşi elma ye ve hemen uyu.
Gece boyunca yağlanmadan kasların beslensin.
Sabah uyandığından hem dinç, hem de bedenen sıkı olacaksın.
Hem de hiç yağlanmadan!
Sana bir diyet programı yazayım mı?
Yağlanmadan çok güzel kilo verirsin verirsin ve de üstüne sağlıklı olursun..
.. ve yesen bile kilo almazsın, çünkü metabolizman hızlanır..
Soran+1 yılhmm sana az sonra mesaj atıcam
En İyi Cevaplar
Senin acilen psikolojik destek alman gerek... Bu fikre neden saplandığın bulunup ne kadar tehlikeli olduğunu anlatması gerek birinin. Altta bir üye sonucu veren resimleri göndermiş, ve bunun güzellikle alakası yok, aksine yıllar boyu duran kadınlık sisteminin vereceği ağrılara kemik erimelerine organ çökmelerine dayanamazsın ama , iş işten geçmiş olur.
Sen kendine saldırıyorsun ve buyuk ihtmalle biri sana kilolusun diye bir laf söyledikten sonra başladı bu.417 Yorumla
Soran+1 yılNolur soruma cevap verir misin. Bunlar bana islemiyo sökmuyo hic ugrasma kanki bana sen yaratici bahaneler bul eger zayıflama takintimi bilirlerse reziil olurum
- +1 yıl
Eninde sonunda anlaşılacaktır ve istemediğin şekilde hepsi senden uzaklaşacaktır. Ayrıca hocaların ve rehberliğin de gözünden kaçmayacaktır bu durumun. Ben sana istemediğin yönde yardımcı olabilirim zira , ben bir psikoloğum.
Sen şu an dismorfik anorexia yı yaşıyorsun ve ciddi olarak yardıma ihtiyacın var.
Soran+1 yılÜni okuyom ne rehberlikcisi :D. Hayir zayiflamaya gercekten ihtiyacim var
Soran+1 yılKilo vermek hosuma gidiyo bunda ne varki. Ya herkes kilo vermek istiyo. Herkes ince olanlari ornek aliyo. Onlarda mi hasta. Sacmaliyosun
Soran+1 yılTum mankenlik dunyasi ünlü dunyasi hasta olamaz
Soran+1 yılAma erkeklwr zayif kiz begeniyo
Soran+1 yılOzge ulusoy bile benden zayif :( ondan zayif olmak varken neden bu kiloda kalayim. Hem anoreksiyali kizlar daha havali daha super bencee
Soran+1 yılAma en guzel kizlar oyunculara benzeyenler
Soran+1 yılCanim hic sanmiyorum. Bakimli olmak zayif olmak demektir ayrica bugun okulda bir tane gordum kiz 42 kilo tam anlamiyla afet kiskandim vallahi
Soran+1 yılCok korktum korkutamaz beni boyle seyler
Anoreksiya ölümcül bir hastalık. Ben de geçirdim. Çevremizin veya arkadaşlarımızın 'Sen kilolusun. Ayısın vb. demesiyle başlıyor. Ve sonra çıkmışlar karşımıza çok zayıf olmakla güzel olunmaz diyolar. Aslında onlara karşı nefretim sürüyor. Ama dedikleri gibi her şeyin bir ölçüsü var. Çok zayıf olmak bize bişey kazandırmıyo. Kendimizi tatmin ediyıruz ama çevremizin acınası bakışları üzerimizden eksik de olmuyor. Önce 50 sonra 45 ve sonra 35 derken ölüme gidiyorsun. Bunun telk çaresi tedavi. İlaçlar gerçekten bu takıntıları yok ediyor inanın. ben tedavi oldum ama zorla. Umutlarım ayakta tuttu iyileştim. İyileştikten sonra anoreksiya olduğum zamanlarda hoşlandım çocukla çıktım. Sonra yeni bir hobiye başladım. Zayıf olduğumda kimse bana bakmıyordu acıyordu herkes. Şimdi 54 kiloyum. Kilomdan memnunum ama tabi anoreksiyanın izleri duruyor. Lütfen siz de kendinize yazık etmeyin. Önünüzde uzun yıllar var. Gelecek yeni günler var. Ve bu hastalara 'senin elinde, istesen yapmazsın' diyenleri de kınıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılboyun nedir?
+1 yılAbi sen 47 kilosun. ve hala zayıf olmak ıstıyorsun. 150,180 veya daha fazla kilolu olan ınsanlar var onlar ÖLSÜN mü direk ozaman? 51 kilodayken laf yaptılar diye ağlayıp kilo veriyorsun sürekli ve sonunda sana birşey olduğu zaman o kişi senin arkandn 1 gün ağlamaz gene ailen kötü olur saçma sapan işler yapmayın hayatınıza yaşamanıza bakın öyle hayat olmaz tarz olmaz vs vs. Benimde başıma gelmiş birşey işte ama ben genede olumsuz düşünürek kendime zarar vermedim ve yavaş yavaş istediğim kiloyada inerim, çıkarım bu beni bağlar başkalarını değil ki. Sen diğerlerini düşünme adam geberip gitsen arkandan birr küfür birde kahkaha çeker haline şükret.
111 Yorumla- +1 yıl
HERKES OKUSUN. !
Anoreksik kişi beklenenin altında bir vücut ağırlığında olmasına rağmen, şişmanlamaktan aşırı derecede korkar; kişinin kilo algısında belirli bir dengesizlik yaşanmaktadır. Hasta kilosunun normal veya az olduğunu inkâr eder. Kendisini değerlendirirken, vücut ağırlığını ön plana çıkarır.
Anoreksi hastaları zayıflamayı takıntı haline getirir. Kişinin kilo verme tutkusu, normal bir diyetle başlayıp açlıkla sonuçlanabilir. Anoreksi hastaları sorun yaşadıkları gerçeğini reddederler. Bu kişilerin vücudunda protein ve yağ kaybı olduğundan, metabolizmaları yavaşlamaya başlar. Anoreksi hastalarında şu sonuçlar yaşanabilir:
■ Kalp kasında görülen değişiklikler sonucunda kalp atışları düzensizlesin Bu durum, kalp krizine ve ölüme neden olabilir.
■ Bayanlarda adet kanamaları düzensizleşir ya da tamamen kesilir.
■ Vücut susuz kalır, böbrek fonksiyonlarını yerine getiremez.
■ Yüz ve kollarda tüylenme görülebilir.
■ Kaslar erir ve kas güçsüzlüğü yaşanır.
vs.. vs..
Soran+1 yılyorumda beni anlattın sanki
- +1 yıl
şu an çok güzel bir kiloda değilsin çok zayıfsın ama 50 , 55' arasıda kilolu olmuyorsun ki.. keşke bende senin gibi olsaydım ama böyle anoreksi ile felan degıl normal şekilde önceden kaç kiloydun 51mi? ve burdaki insanların hepsı senı tanımamasına rağmen cidden iyiliğini istiyor ve bende öyle. Aileni üzme kendini umursamıyorsanda :)
Soran+1 yılaslında 3 yıl evvel 80 kilo idim
- +1 yıl
Sen neler başarmışsın farkındamısın? 80' kilodan 47 olmak nedir? Harikasın azim etmişsin bu hırsla 20 kilo bile olursun ama ne olur sonucunda biliormusun MEZAR olursun. CESET olursun. Hiç hoş olmaz senin şu an yapıcağın GURURLANMAK. ben 80 kilodan bu kadar zayıfladım. ve gönlünce zayıf kalmak ıstıosunya bu kilomda kalıcam diyip millete örnek olmak ama anoreksi ile değil dediğim gibi. takıntılı yapma kendını canım benım bu hastalıktır bak yazan herkesi tersliyorsun ben seni tanımıyom ama iyliğini isterim. Sen gururla söyle herkese ben sağlığım ve fit görünümüm için kilo verdim de benim yaşadıklarımı yaşasan sen demekki ölmek isterdin. herksin çok sorunu olur felan ama sen yaşamana bak Sağlıklı bir şekilde çünkü o kaybolunca kötü şeyler oluyor :( yanlış anlama beni dikkate al birazcık lutfen.
Soran+1 yılbenden zayıf bir kız görünce hırsımdan oracıkta ağlıyorum, 34 32 beden kıyafetler olmayınca çıldırıyorum bazen 36 bile olmuyo :0 of aklıma geldi gene sinirim bozuldu off kilo vermem lazım :(((((
- +1 yıl
İyi ben gidip öleyim ozaman. söyle bana ne yaparak 40 kilo verdin? kusarak mı başka sekılde mı ozaman bende başlcam gel beraber ölelim. benim katilim olmak istermisin :)
Soran+1 yıl3 yılda verdim boğazımı kestim hiç kusmadım bide spor
- +1 yıl
çok iyi vermişsin bak artık nasıl kilo vericeğini biliyosun. almamaya bak. vermeye uğraşma iyisin şu an cunku. eğer hala vermek ıstıyorum gıbı duusnuyyorsan bak yorumda da okudun hastalıktır bu doktora gıt tamammı unutma saglık gıderse hıcbısı kalmaz.
Soran+1 yılbenden zayıf insan görünce sinirleniyorum onu napıcaz
- +1 yıl
Ben ondan zayıfım de kendine telkinlerde bulun. veya onun sağlıksız olduğunu düşün. kıskançlık yapma yani boşuna.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
95Cevap
dalgamı geçiyon ya sen, anoreksiya iyi bişeymi,
inş. kimse yardım etmez aklına başına gelir
https://i.hizliresim.com/PEkjY7.jpg
böylemi olmak istiyorsun46 Yorumla
Soran+1 yılEvet cirkin degilki bu ya
Soran+1 yılSana kendimi inandirmak zorunda degilim ben buraya sadece yaratici bahane bulun diye yazdim. Allah allah
Soran+1 yılYa kiloluym. Su resimdeki kizdan kiloluyum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnoreksiye hir hastalık kendin olamazsın yediklerini zayıflama düşüncen olduğu için çıkarman başka anoreksiyalar istem dışı bütün yediklerini kusuyorlar sen sadece depresyondasin bak ben 40 kiloyum burada insanlar eminim şu an benimle dalga gececeklerdir ama ne anoreksiyalsr ne de benim gibi insanlar ay çok zayıf denilecek insanlar değil çünkü bu istem dışı birsey ben çok isterdim iri yatı bir kız olmayı ama insanlar bu kız hasta mi ney var demeden iğrenç ben istemem böyle nereye kusuyorduk falan derler böyle yaşamak çok zor emin ol
04 Yorumla
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/m86vl8.jpg böyle olmaktan iyidir 40 olmak tamam mııııııııııııııııııı
Cevap sahibi+1 yılAyrıca senin şu an kötü bir psikoloji içinde olduğunu anlamadan sana kötü söz edenler umarım kendi başları a bir gün böyle birşey gelmez anlarlar o vakit
Cevap sahibi+1 yılBak sana yemin ediyorum yemin ediyorum aynaya bakmak istemiyorum elimde olan birşey değil kullanamdigim ilaç yemedigim yemek kalmadı olmuyor kendimi bildim bileli 41 kilo olmadım hiçbirşey üstüne tam olmuyor insanlar acımasızca dalga geciyorb
Soran+1 yılkeşke bnde 40 olsam bıktım her gün ağlamaktan off
+1 yılo bir hastalıktır Allah göstermesin böyle bişey isteme sakın büyüklerine danış kendi kendine cahillik etme sakın
23 Yorumla
Soran+1 yılyok artık büyükler kilo al diyo şişko seviyo l*n onlar kulak asmam
- +1 yıl
büyükler şişko sevdiği için sana kilo al demiyo seni yanlış bişeyden korumaya çalışıyolar zorla kendini hasta etme 35 40 çocuk kilosusudur abartma sende
Soran+1 yıl47 de ayı kilosu :((((
+1 yılBu davranışını hiç onaylamıyorum kusura bakma ama öneri vereyim; alerjim var içindeki şeye diyebilirsin, ya da sonra yerim diyip paketli bişeyse cebine atıp gidersin, senin için sorun olmayacaksa durumunun olmadığını belirtmeye çalış ama fakiriz felan deme sadece belirt eminim onlarda sana sormayacaktır neden yemiyorsun diye.
010 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurleeer
- +1 yıl
Boyu 164 olup 50-60 kilolu kız arkadaşlarım var hepsinede tüm erkeklerin ağzı akıyo kendilerini en güzel sanıyorlar sen 47 sin ve kilo al bence çok zayıf olmak güzel olmak demek değildir direncin azalır.
Soran+1 yılya ne kilo alı ya saçmalama vermem lazım erkekler zayıf sever
- +1 yıl
Erkekler olarak kemik sevmiyoruz tatlım çok zayıf olmak iyi değil dirençsiz olursun kemiklerine kadar görünür çok incede iyi değil
Soran+1 yılsenin yaşındakiler şişko seviyo canım kusura bakma
- +1 yıl
19 Yaşındayım ve kemik sevmiyorum kusura bakma takıntılısın 50 kilo 167 boy kilolu değil kitle indeksinde zayıf olarak bile çıkıyor..
- +1 yıl
Ben diyetisyenim ve bu gerçekten doğru değil akıl hastalığı hatta gel birgün bir diyetisyene git ya da kitle indeksini ölçtür normal olduklarını söyleyecektir alttaki arkadaşın dediği gibi yağların değil kasların gider.
Soran+1 yıl19 yaşında nası diyetisyensin ayrıca 164 boy 47 kilo
- +1 yıl
Akrabamızın yanında başladım öğrendiğim birçok bilgi sayesinde orda çalışıyorum üni çıkışında 164 boy 47 kilo gerçekten şu an çok zayıfsın zaten benim kız kardeşim 45 kilo ama 8. sınıfa gidiyor ve hesapladım bizzat diet listesi hazırladık ona ideal kilosu bu 8. sınıfta birde..
Soran+1 yılkeşke bende 45 olabilsem ooof of :(
+1 yılAnoreksiya nin iyi birsey oldugunu mu saniyorsun sen? benim tandiklarim var o hastaligi yasayan ve yillar sonra zorluk icin de atlatan, emin ol anoreksiyanin gercekten ne oldugnu bilseydin böyle yazmazdin, ayrica zayfilmak isityorsan bunu dogal ve saglikli yollardan yap.
07 Yorumla
Soran+1 yılAnoreksiya tabiki biliyorum o bir yasam tarzi. Dogal yollar olmuyo yemek yememem lazim
- +1 yıl
Yasam tarzimi? ayni seyi bahsetimizden emin misin? eger senin icin anoreksiyanin anlami buysa gercekten yazik..
Soran+1 yılNe var. Ince olmayi istemek kotu bisi mi
- +1 yıl
Konuyu carpitma, ben burada zayiflamanin kötu birsey oldugunu söylemedim, ama bunu yapmanin saglikli ve sagliksiz yolari var, ve ben bu son yazdigima karsiyim iste. Hangi yolu sececegin sana kalmis, ki zaten belli.
Soran+1 yılSaglikli olmuyo sagliksiz hizli ve kolay
- +1 yıl
@cholera aynen öyle ya, ne diyecegimi sastim dogrusu, en iyisi hic muhatap olmamak
Benim size tek bir sözüm olacak bende doktor kontrolünde 4 ayda 15 kilo vermiş bir insanım ama sizinki çok yanlış ve sağlıksız bir uygulama bu işin ciddiyetini ve tehlikesini yaşamadan geri dönüp sadece ve sadece sağlıklı beslenerek dengeli beslenerek çok güzel kilolar veriliyor eğer kötü sonuçlar doğurursa bu gidişat senin adına çok üzülürüm.. bırak seni beğenen böyle beğensin... dengeli beslenerek kilo vermen dileğiyle..
20 Yorumla40 kere yazdim sildim cok agir kufur edecektim ama yine de bu hikayenin gercek olabilecegi minik olasiligi dusunerek vazgectim. Sana soyleyecegim tek sey, eger bu hikaye gercekse aileni taniyip sana yardimci olabilmeleri konusunda onlarla konusmak isterdim. Tekrar soyluyorum eger bu hikaye gercekse sana acil psikiyatr oneriyorum. Hikayen gercek degilse bu kez de yaptigin bu geri zekalilik icin sana fuck off diyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılNe var bunda yaaa benim gibi dusunen cok insan var
Soran+1 yılhikayem gerçek
Arkadaşım boyun iyi kilon iyi daha ne zayıflaması? Ölmek istiyosan zayıfla bişey diyemem ama daha da zayıflarsan aşırı itici görünürsün. Hatta 2 kilo daha al tam ideal olursun. Hastalığın için de kesinlikle psikolojik yardım alman gerek. Psikolojik yardım alamıyosan da kendi kendinin psikoloğu ol iyileştir kendini.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl11 Yorumla
Soran+1 yılbiliyoruum idolüm bu
Sağlık konusunda 904 cevap paylaştı. Herkes bir sürü şey yazmış ama ben tek bir şey yazacağım.
Sonunda gideceğin yer bir hastane ister bunun farkına var ister varma.65 Yorumla
Soran+1 yılhaha şişman olmaktan iyi
Soran+1 yılyine de şişman olmaktan iyi dicem
- +1 yıl
Yaşamadan karar vermeyin hanımefendi... neyse kendi bedeniniz beni hiç alakadar etmiyor benim görevim uyarmak isterseniz açlıktan ölün.
Aslında dünyada bu kadar çok açlıltan ölen PEM'li çocuk varken sizin gibi kıymet bilmeyen insanlara kızıyorum. Sizin için en iyisi yaşarak öğrenmeniz.
Soran+1 yılkeşke bende onlar kadar zayıf olsam
Hayırlı olsun efem. İlla düşeceğiim diyeni tutmanı anlamı yok. Yardırın gitsin.
50 YorumlaÖneri almak yerine yargılanmışsın. İnsanları geç biraz kendin için düşün, tart bunu. Bir akıllı sen değilsin ve kendine zarar vermeni istemiyor bu insanlar. Birine kızacaksan kendine kız çünkü en çok sen hak ediyorsun uyarılmayı.
30 Yorumladoktor kesinlikle dışardan yememi yasakladı. gastrit olmuşum falan de.
21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler +1
Gizli Üye(30-35)+1 yılaç değilim de bu kadar basit sonuçta 47 kilodaki birinin aç değilim demesi tuhaf değil.
yalnız sana bir öneri ben de bulimia vardı şimdi atlattım fakat ertık her yediğim kilo oluyor boyum 1.69 kilom 48di şimdi kilom 54 biliyorum büyük ihtimalle umrunda değil bu dediklerim ama inan bir süre sonra canın bir şeyler isteyecek yemek isteyeceksin ve vücut yediklerini sindiremeyeceği için kilo alacaksın. onun yerine az ye.
ayrıca 40 kilo nedir ya çok az boyun iyi illa zayıflık diyorsan 45 ol24 Yorumla
Soran+1 yılYok bacim mrk etme ben 1 yildir boyleyim problem olmaz. Ah keske 45 bile olamiyorum off. Ac degilim diyorum zaten hep ama bazen sabahtan aksama kadar suruyo okul o zaman yemiyolar. Ya aliyon kendin ye ne bu sismanlatma cabalari kendileri 70 kilo cok sinir oluyom
Cevap sahibi+1 yılevet bak o sana yedirme çabalarını biliyorum mesela dışarı çıkınca hep bir şey ısmarlıyorlar böyle ağır yemekler banada yapıyorlardı.
bende vermek istiyorum ama abartılacak gibi değil 50 olmak istiyorum fakat cidden artık az yesem de mide alışmış boş kalmaya yediğim o iki kaşık şeyi sindiremiyorum sanki. ve bazen çok yiyorum bazen az dengesizlik var hep biraz kaçırınca mide küçüldüğü için şişiyor birde ağrıyor.
arkadaşların tuhafmış valla yani benim 47 kilo arkadaşım olsa aç değilim dese üstelemem yalan diye düşünmem ama 70 kilo olsa derim bu yemeye alışık yer der inanmam.
midem ağrıyor de yani rahatsızlık gibi değil de çok yiyemiyorum akşam yemeğini atlamak zorunda kalıyorum bu sefer akşam bir şey yiyemiyorum deyip geşiştirsen.
Soran+1 yılHmm akillica. Sagol dicem. Ya bildigin gibi degil kilo al diyip duruyolar biktim ya almak istemiyorum diyom yok anlamiyolar. Her tenefus insan abur cubur mu yer zaten obez olmus hala yiyo :(((
Cevap sahibi+1 yılaslında çok zayıfsın bence çünkü benim en yakın arkadaşım 168 boyunda 48 kilo acayip zayıf ama sana kilo al diyemem kafana koyduysan dediklerimizi ciddiye almayacağını biliyorum :)
Tokum demen yeterli olur bence. Ama anoreksiyayi hafife almamak gerekir Allah korusun ölüme kadar yolur var
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende hiç bı şekilde yemek yiyemiyorum yemekte istemiyorum ama anlicaklar diye çok korkuyorum okulda yicek kalorisi çok az biseyler bulmam lazım ama kimse anlamiyo bizi zaten boşversene 😒 konuşmak istersen konuşabiliriz benim gibilerin olduğunu bilmek bile güzel ama 💙
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim boyum senden 5 cm daha uzun 1 ay içerisinde üzüntü, hastalık ve stresten 53 kilodan 47 kiloya düştüm sırf bu yüzden kendimi kötü hissediyorum. Şu haldeki durumum bana kötü geliyor. Uzun zamandır basketbol oynuyorum 53 kilodayken gayet fit bir vücuda sahiptim ama şimdi zayıflayınca kendimi çirkin hissetmeye başladım. Ne giysem yakışmıyor. Her yönden iyi düşün. Bence bir doktora git.
01 Yorumla
Soran+1 yıldarısı bana. üzüntü sıkıntı yapsam olur mu denicemm
+1 yılASAGIDA SUPER FIZIK FELAN DEMSSNZ DE SIZIN PSIKOLOJK OLARAK TAKINTNZ VAR SIZIN ZAYIFLAMAYA DEGL PSIKOLOJK DESTEK ALMAYA IHTIYACINZ VAR ( PSIKOLOJNZ BOZUK DEMIYORM SADECE TAKNTNZ VAR ) 40 kılo olrsanz ölüme dogru gıdersnz ınsan vucudunn bır yapı duzeyı vardır bu duzeyı destekleyecek kıloya ıhtıyac vardır bunu cok dusurur veya yukseltrsenz saglık sorunları ıle karsı karsıya kalablrsnz
00 Yorumla
+1 yılSen 40 kiloya düş, daha sonra sana bir bisiklet çarpsın ve tuzla buz ol, bir daha kimse toparlayamaz seni. İntihar kategorisine yeni bir fantezi ekledin, tebrik ediyorum.
50 YorumlaAnorexianın sonu süper bir fizik mi? Çok mu yabancı basındaki mankenlerin hayatına özeniyorsun? O Victoria Secret's'ın mankenlerini anoreksiya sanıyorsan hakkaten yanılıyorsun :) O fiziğe, bu kafayla ulaşma imkansız.
01 Yorumla
Soran+1 yılonlar benden kilolu hem onlar şişman ıyyyyy
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://tr.wikipedia.org/wiki/Anoreksiya_nervoza kız sen iyi misin ölüceksin o dediğin ölçülerdeyim çok kötü kilo almak için neler yapıyorum bilemezsin
21 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama. kilo alma malmısın ver
Anoreksiya atlatmış biri olarak sizin gibileri görünce hayret içerisinde izliyorum
45 Yorumla
Soran+1 yılyok yaa! bende seni hayretle izliyorum atlattım ne demek. oğlum o bir yaşam tarzıı
- +1 yıl
İhaleyi açıyorum :)
Soran+1 yılya bir gidin hem 1 kilo fazla olunca vay pis vay şişko diyonuz sonra böle yapıyonuz. 51 kilo iken bir çocuk bana açık açık 1 kilo şişkosun dedi 5 gün ağladım bee ama 5 günün sonunda çatır çatır verdim o kiloyu
- +1 yıl
Bunun icin 5 gun agladiysan gercekten ciddi problemlerin var bile bile olume gidiyorsun acimiyor degilim
Sağlık konusunda 705 cevap paylaştı. Bence psikolojik tedavi görmen lazım, ruh hastasısın. 39 kilo olunca daha güzel değil iğrenç görünürsün, allah akıl fikir versin.
40 Yorumla
+1 yılgerekeni yeterince fitnessci arkadas ve diger arkadaslar soylemis pek bir soz kalmiyo ama ilerde bunu anlayinca isin ucu coktan kacmis olucak sana tek soylicegim allah yardim etsin ve su hastaliktan kurtulmani nasip etsin aklin basina gelir umarim
20 Yorumla
+1 yılBence acilen psikiyatriste gözükmelisin normal değil bu söylediklerin ki zaten anoraksiya pskolojik bir hastalıktır. Geçmiş olsun
19 Yorumla
Soran+1 yılKendine bak
- +1 yıl
Canım psikoloji okuyorum ayrıca ben 49 kiloyum ve kilo almaya çalışıyorum sen bide 39 40 diyosun. Yaşlı vücudu gibi kırış kırış olcaksn 39 düştükten sonra dahada zayıflamak isticeksin çümkü bu hastalık kendini sürekli şişman görme hastalığı.
Soran+1 yılBoyun kac
- +1 yıl
165
Soran+1 yılFoto sana mi ait. Resimde 40 gibi duruyosun. Bilemedim
- +1 yıl
Ne 40 ı kırk olsam fotoğraf koymazdım :)
Soran+1 yılbilmem. güzel çıkmışsın 40 kilo olan insanları güzel bulduğum için ondan öyle gelmiş olabilir
- +1 yıl
Hiç bir kadınsılık taşımıyorlar kemik yığını gibi. Ben 55 falan olmak istiyorum 40 kilo kızı kimsede kadın diye almaz evde kalır 40 kilo kızlar :D
Soran+1 yılemin misin. bence yanılıyosun 49 boyumuza göre çok ben 49 kiloyken bikere yürüyüş yolunda herkesin içinde ağladım ama neyseki zar zor bin zahmet şu 2 kiloyu verdim. 55 iken ıyy memelerim falan kocamandı çok şükür şu an gittiler
+1 yılbu dedıgının yanlıs oldugunu kendınde soyluyorsun ve bızden bahane ıstıyorsun ve her seye ragmen devam etmek ıstıyorsun bıraz aklını kullan allah akıl vermıs kullanalım dıye
03 Yorumla
Soran+1 yılZayiflamak istiyorum
- +1 yıl
zayıfla ulan zayıfla ölde kurtalayım senın gıbılerden öl ulan öl l*n öl
Soran+1 yılSakin ol be
Sana oksijen veren ağacın yaprağını s. keyim, kuvvet uygulayan yere sokayım. Bu tarz soruları soran dengesizleri anında üyelikten atıcaksın arkadaş.
310 Yorumla
Soran+1 yılCevap vermiceksen ikilee!!
Soran+1 yılKotu laf sahibinin oldugu icin bisi demiyorum
Soran+1 yıl21 yasim
Soran+1 yılZayiflamak
Soran+1 yılerkekler yağlı kızlara öyle bakiyo
+1 yılbenımde boyum 1.65 kılom 42 doktorların hepsı kılo almalısın en az 50 en fazla 56 felan olman lazım dıyo sureklı hasta oluyorum falan kılon gayet iyi kılo vermeye falan clısma
04 Yorumla
Soran+1 yılya of çok kıskanıyom sizi :( nası oluyo ben yapamıyom o denli zayıflamayı kızım maraton mu koşuyon hiç mi yemiyon nası ya nası oluyo kafayı yedim yaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Soran+1 yıl2 kilo daha vermelisin tm mı
- +1 yıl
:D bende kılomun fazla oldugunu dusunuyodum diyetisyene gittim 3 kez 3 ude farklı doktordu hepsıde kılo vermek yerıne kılo almalısın dedıler senın kılon gayet ıyı :) iyi düşün aynaya ıyıce bak zayıflayınca maymun gibi gözükürsün şahsen ailemden bana mamun iskeletor diyenler felan var normalde bizim sülaledekiler baya kılolu ve kısa boyludur annm ablalarım babam falanda ole 1.60 dan uzun kımse yok aılede bende uzun ve zayıf olunca tuhaf gelıyo onlara :D 42-43 olsan yeter senın ıcın :)
Soran+1 yılolsam olamıyom ki veremiyom
+1 yılOffffffff sen bir deri bir kemik kalınca güzel olacağınımı sanıyorsun iskeletten farkın yok
İskeletler dudakları yok diye mutlu görünüyolar canım
Yoksa gülmüyorlar yani :/24 Yorumla
Soran+1 yılHahaha sen oyle san allahin akillisi
- +1 yıl
Keşke Allah sanada verseymiş akıl
Neyse :/
Soran+1 yılBana vermis de sana...
- +1 yıl
Bu vermiş haliyse
Bide vermeseymiş :0 D:
Bkz: oh my god
+1 yılSaçmalama. İçim bir hoş oldu. Yapma ya. Çok kötü bir şey.
17 Yorumla
Soran+1 yılneden incecik fiziği kıskandın galiba hahahaaa
- +1 yıl
Kızım sçyım fiziğine sağlıktan bahsediyoruz burda. Troll müsün nesin anlamadımki ölürsün. Şakaya gelmez bunlar. Mazoşist misin nesin?
Soran+1 yılhayır zayıf olmak istiyorum
- +1 yıl
Kilon gayet zayıf nerenden memnun değilsinki? Kilo verme bence ama sıkılaştır kendini. Öyle daha fit bir vücudun olur diğer türlü hastaneden çıkamazsın.
Soran+1 yılvücudum sıkı ama afif olmak isitoyrum
- +1 yıl
Arkadaşım tabiki sen bilirsin ama gerçekten bu bir hastalık tabiki zayıf ol sağlıklı ol ama bu çok fazla. Ben mesela kiloluyum biraz :D 60 kiloyum ben 55 e düşmek istiyorum daha fazlada düşmek istemem açıkçası. Evlensen kocan gelse sarılsa eline kemikten başka bir şey gelmez :D :D Sen bilirsin ama gerçekten destek al derim. Hata edersin iyi düşün. 1 ay sonra buraya hastaneden yazıyorum diye başlık açabilirsin. İyi akşamlar :) Karar senin kararın beden senin bedenin :)
Soran+1 yılsanmıyorum. ıyy asıl kemik gelmesi daha iyi yaa et mi ellicek iğrenç
+1 yılhocam sen önce aneksiyoremi neydi o kelime :D herneyse onu bize bir tanımla ona göre düşüncelerimizi belirtelim afedersin ben tıp ya da biyoloji dallarını okumuyorum ben mühendis adayıyım.)
10 YorumlaAllah allah. s su alman cukulatasını yıyıp cevap atıcam cok enteresan :D
111 Yorumla
Soran+1 yılıyy alman çikolatası ıyy
Soran+1 yılnası yiyosunuz onları ya insan korkar eyvah kilo alıcam diye :0
Soran+1 yılbende hergün 2 saat yürüyorum ama yine de veremiyorum
Soran+1 yılpilates de yapıyorum
Soran+1 yılyoo ne doktoru
Soran+1 yılonlar bilmiyor ya
+1 yılBence acilen bir psikoloğa görünmelisin. Garip bir şekilde formda olduğun halde kendini şişman sanıyorsun. Bu gidiş iyi değil. Yardım al.
31 Yorumla
Soran+1 yılMalesef formum 40 olunca iyi olucak
+1 yılya saçmlama 1.60 boyundaki insan 40 kilo olursa ne kadar çirkin olur biliyormusun bnce bir an önce kilo almalısın
122 Yorumla
Soran+1 yıl164 boyum
- +1 yıl
bişey farkedermi daha kötü. boy ne kadar uzun olursa okadar orantılı olmalı mesela senin en az 55 olman lazım 40 ne.
Soran+1 yıl55 mi. Oha obez o kizim yok artik. Olmaz zayuflicam ben aman
- +1 yıl
kilonun boyunla orantılı olması lazım bizim bir arkadaşta sen gibi aynı bir deri bir kemik geziyo bir ton hastalığı var zayıflık güzellik değil.
Soran+1 yılHerkes onu kiskaniyo eminim
- +1 yıl
bişey söyliyimmi. hiç kimse onu kıskanmıyo çünkü fiziği hiç güzel değil giydiği hiç bişey yakışmıyo yemek yemezsen ilerde ilaç içersin birden kilo alırsın olay bu
Soran+1 yılsanki kıskanma sezdim sende kızzz :DD
- +1 yıl
hayat felsefem ben kimseye kıskanmam herkes beni kıskansın kimse kimseden üstün değildir kimseyi kıskancak kadar güzellik yarışmasına girmem. senin iyiliğin için konuşuyorum ters anlıyorsun. ayrıca iskelet gibi kızın neyini kıskanıyım söyle kıskancam.
Soran+1 yılsenden zayıf diye kıskanırsın ben benden zayıf olan herkesi kıskanıyorum
- +1 yıl
ben boyuma göre orantılıyım fiziğim güzel ne giysem yakışıyor niye kıskanıyımki :D verirsem 1 ya da 2 kilo :D boyum 1.54 kilom 50 yeter bnce. bu arada ölmezsin belki hastane hastane gezersin bir ömür böyle olmak istioysan zayıfla
Soran+1 yılkilolu olmaktan iyi
- +1 yıl
iskelet gibi olmak dimi. doğada yok olcan haberin yok kızz :D
Soran+1 yılhaha kilolu olmaktan milyon kat daha iyii
- +1 yıl
doğadan kaybolmadan önce yaşam belirtisi ver kız kalsana normal kilonda zaten incesin böyle bir yere varamazsın ciddiyim.
Soran+1 yılhayır kilo vermem lazım hemde acil
- +1 yıl
ufalda cebime gir kafayı bozmuşun :D :D açık ve net millet sana bence deri kaplı iskelet diyolardır eminim :D
Soran+1 yıldemiyolar değilim
- +1 yıl
kesin değilsindir:D bacakların çırpı gibi dimi dokunsak uçarsın etek yakışmaz dar pantalon olmnaz iskoç pantalon üstnden dökülür he gülüm he:D
Soran+1 yılhayır. yanlış düşünüyosun onlar daha çok yakışyo
- +1 yıl
bikere özelden resmini atsana çok merak ediyorum 1.64 boy 40 kilo ve yakışcak. güldürme beni yaa :D seni psikolji öyle kurulmuş ondan bnce.
Soran+1 yıltamam atiyim o zaman
- +1 yıl
bekliyorum :D
Bence boyun ve kilona göre süper bir fiziğin vardır. Ama az önce yorumlara verdiğin cevapları okudum da dalga geçiyorsun sanırım insanlar da seni ciddiye alıp cevap vermiş iyi eğlenmişsindir
02 Yorumla
Soran+1 yıldalga geçmiyorum yaaaa geçmiyoruuuuummm yeter yaaaa cidiyim diyorum inanmazsan inanmaaaaaa
+1 yıltroll ya bu kaale almaya gerek yok. laf atıp yormayın kendinizi.
22 Yorumla
Soran+1 yılya yemin ederim gerçek. amaaan inanmazsan inanma çok ta fifi :(
- +1 yıl
gerçekse de eğer öl o zaman. dünyada yer işgal etme boşuna. kafaya bak
+1 yılAman tanrım didiiimm! Nediyon sen gıız. Allah yardımcın olsun karşim.
21 Yorumla- +1 yıl
İnşallah bunun bir hastalık olduğunun farkına varırsın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılüniversitede hangi bölümde okuyorsun okulunun psikolojik danışmanı varsa yardım al bence o söylesin bu bir hayat tarzımı hastalık mı. hayat tarzı derse o zaman düşünmeye başla bahaneleri bence
13 Yorumla
Soran+1 yılOnlar yalan soyluyo
Cevap sahibi+1 yılbende yiyip yiyip kusmayı hayat tarzı haline getirmiştim bir ara seni çok iyi anlıyorum anareksiya hakkında bir fikrim yok ama bulimiayı anlatabilirim sana özelden mesaj atarsan. kilo vermeiyorsun ama kilon sabit kalıyor
Soran+1 yılHayir kusmak olayi olmaz
+1 yılYemek yemek ilkel mi allahım modern olma çabasında ki avrupa özetisi seni
17 Yorumla
Soran+1 yılIlkel tabiki cok sacma
- +1 yıl
Ilkelligin anlamını biliyorsun değil mi
Soran+1 yılBiliyorum bacim sen 70 kilo olmanin ne oldugunu biliyon mu acaba?
- +1 yıl
Biliyorum sık sık çıkarım 7 o e boyum uzun allahtan. Ama böyle saçma şeylere takilmam. 10 kilo ol madem ölmeyi tercih ediyorsun unutma iskelet olarak yaşayacaksın ya da
Soran+1 yıl80 kilo olmaktan iyidir tamam mj
- +1 yıl
Sevgili ergen arkadaşım, burada ki herkes hatta yorum atan herkes düzenli olarak yemek yiyor. Hiç biri aç değil. Hiç birinin kilosu da seksen değil
Soran+1 yılBen duzenli yiyince 80 oldum zamaninda. Demekki benim bunye sizin gbi yakmiyooooo acimi yarami desme benim!!!
+1 yılbende 1.62yim 46 kiloyum hiçte güzel değil bence ama napalım
13 Yorumla
Soran+1 yılBen senden daha zayifim ama daha cok zayiflamak istiyorum
- +1 yıl
tövbeler tövbesi
Soran+1 yılHayir ya kendini zayif saniyon sen
Yemek sana uasak degil. Sen kendine yasaklamisson. Bence kilon kalsin boyle, hastaliktan kurtulmaya bak, sonra ciddi sekilde fen derslerindeki iskelete benzeniyo o hastaligin somucunde
00 Yorumla
+1 yılÖlmek mi istiyorsun acaba merak ettim?
Sadece iğrenç bir kemik torbası kalmanın neresi cazibtir anlamdıramıyorum.
Bence psikolojik sorunların var iyi bir uzmana danış!00 Yorumla
+1 yılAyni sey benimde basima gelmisti bana mesaj at konusalim bu konuyu :)
02 Yorumla
Soran+1 yılatıyorm
- +1 yıl
Atttt
Dostum = dost kervanı yakıngen vazgeç yazık edeceksin kendine cok ağlarsın :((
04 Yorumla
Soran+1 yılAglamam kiloluyum bu yuzden asil cok agliyorum
Soran+1 yılben değilim şu an
HATUN DEDİĞİN AZICIK KİLOLU OLACAK AZICIK NE ÖYLE 2 KEMİK İĞRENÇ... OTUR GÜZELCE YE YEMEĞİNİ 47 NE YA BAL BEKMEZ TEREYAĞI BULGUR PİLAVI OHH MİS AÇIKTIM YAHU :)
03 Yorumla
SoranIyyyyyy tovbe agzima koymam
Soran+1 yılKilo almak istemiyorum bal tereya nefret ederim igrenc
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok itici olursun soyleyim ayrıca anoreksiya tercih değil ki hastalık diye biliyorum ben :/
35 Yorumla
Soran+1 yılHayir hastalik degil. Vejeteryenlik gibi tercih bu da
Cevap sahibi+1 yılHayır canım tercih değil seninkisi sadece zayıflama isteği o kadar
Soran+1 yılSisko olmaktan iyidir
Cevap sahibi+1 yılKemiklerin sayılması daha kötü sisko dediginden.
Soran+1 yılSisko olmak 1milyon kat daha kotu
Hedefin iğrençmiş. O kiloya indiğinde dünyadaki son kız olsan bile bakmam la sana. Kendine gel
217 Yorumla
Soran+1 yılSeni ilgilendirmez lutfen sorumu cevaplayin
Soran+1 yılYemek mi. Ne kadar ilkel ne kadar sacma ne kadar gereksiz bir davranis. Akli olan yemek yemez bence :/
Soran+1 yılGayette yerinde cok sukur kafam bence sizin yemekten beyniniz hamurlasmis iyy
Soran+1 yıl1 yildir yemek yemiyorum
Soran+1 yılYa yemek derken yagli tabakta sicak yemek yemiyorum yokasa yumurta beyazi yesillik salatalik domates ve azcik cavdar ekmwgi yiyorum. Baska da yemek yok arada ciy patlican kabak yoğurt
- +1 yıl
Patlıcanın hiçbir faydası yok bil isterim. Salata ye güzel. Ama 40 kiloda olma yani boyuna göre 50 kilo normal zaten sağlıklı bir insan için. Protein ve karbonhidratta alman lazm vcudunun buna ihtiyacı var. Çok olmasada bazı günler, et pilav vb. yiceklerde yemelisin. İster soğuk ye ister sıcak ye sen nasıl istiyosan yani. İlla sıcak yencek diye bir kural yok zaten
Soran+1 yılEt ve pilav mi uzun yillardir yemiyorum
Soran+1 yılKilo yapar :/
Soran+1 yılGuzel bir fizik 40 kilo oluyo
Soran+1 yılKimse anlatamiyo. Bana ne 8 kilo daha vercem
+1 yılla 39 40 kilo üflesem düşersin 47 bence güzel gibi. yemeğin salçalısı avradın kalçalısı daha makuldur :D
012 Yorumla
Soran+1 yılkalçam yok çok şükür olsa ne yapardım :(
- +1 yıl
Ohooo tadında kalcada önemlidir. sen zayıf cita gibi kıcı hiç olmayan birisinden hoslanırmısın. itici gelmez mi.
Soran+1 yılhoşlanırım çünkü popoda zararlı yağlar birikiyor ıyy ben erittim ne varsa
- +1 yıl
ohooo benım yağ deyişim öyle yağ dolusu değil tadında sırıtmadan. ortası
Soran+1 yıltamam yinede öyle. 1 damla yağa bile tahammülüm yok ıyyyyyyyyyyyyy
- +1 yıl
Hm anlıyorum. peki benım kı nasıl yağlımı sence?
Soran+1 yılbilmem napım seninkini eline tutunca geliyosa yağlıdır benim gelmiyo haha :D
- +1 yıl
Görsel olarak dedim. sen sevgilini parmaklayacakmısın kı töbe töbee önemli olan görünümü :D
Soran+1 yıldümdüz olması lazım bence
- +1 yıl
Cok ilginç..
Soran+1 yılneden ya. popo meme çirkin şeyler
- +1 yıl
E tabi erkekde öyle meme büyük vs cok cirkın olur ama popo benım demek istediğim orta halli ne buyuk ne kucuk ne yağlı ne yağsız. neyse sen benım dedıklerımı anlamıyorsun iyi günler.
Sssh.. erkekleri dinlee burdaki. güzel olmayacaksın öyle. hedefinden dönmüş olma ama daha farklı hedefler koy kendine gayet iyi kilodasın
07 Yorumla
Soran+1 yılIste sorun bu kendimi iyi gormuyorum
Soran+1 yılSisman 100 kilo olan kizdan farkim yok. Kaslarim daa var istemiyorum kas ve yag iskelet istiyooom
Soran+1 yılYani hep 39 kilo kalmak istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsallah 25 kilo olursun öldüğün günü sabirsizlikla bekliyorum canım :)))
21 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
Kadin dedigin dolgun olur simdi kate uptona bak bir de cagla sikele valla ben caglanin kocasi olmak istemem o da zayif belki sana gore fizigi super ama erkeklere gore igrenc iyyyyyyy
010 Yorumla
Soran+1 yılcagla şikel süper yaa
- +1 yıl
Kizim senin durumun iyi degil cidden bir doktora git. kizim her malin bir alicisi olur. simdi sen diyorsun ki ben zayif olursam fizigim super olur iste talep patlamasi olurbende san diyorum ki daha fazla zayiflarsan talepler iyice azalir iflas edersin sonra bir daha belini dogrultamassin :)
Soran+1 yıl
Soran+1 yılof kimse de beğenmiyor beni yaa :((
Soran+1 yılpeki tamam anladım
Soran+1 yılmümkün değil
+1 yılDalga geçtiğini dikkatini üzerine çektiğini anlamıyorum musunuz allah aşkına çocuk işte amaci dikkat çekmek ciddiyr almayin şunu
00 Yorumla
+1 yılOkula dilekce verir attırım milletin göz zevkini bozuyor diye walla
12 Yorumla
Soran+1 yılUniversitede mi
- +1 yıl
Sakasından dedim ama kesinlikle bu dusuncende vazgecmeni istiyorum bak vazgec diyorum gerisini sana birakıyorum iyi aksamlar
+1 yılBu kendine eziyet olur 47 kilo gayet ıyı bosuna kendıne eziyet yapma zaten bu neden bize ait degil sen ona zarar verme hakkında olmadıgını dusunuyorum bnde haline sukret
00 Yorumlao ne l*n seni alcak adam ha çalıyla birlikte olmuş ha senle bir farkın olsun :D duvar gibi minnacık ! sen 39 kilo olsan neren iyi olcak? göüslerin hiç olmicak zaten , popo desen fayans gibi düz :D neresi iyi bunun :D
00 Yorumlazayıflarsın zayıflarsın sonra 3 katını alırsın. ve ne kadar iğrençççççççç bir görüntü o zayıflık :( kilon da gayet iyi hem de zayıfsın :S
11 Yorumla
Soran+1 yılalmam canını sıkma
boyle devam edersen kisa zaman icerisinde metabolizman cokucek ve grip vs. gibi boktan bir hastaliktan ölüceksin gecmis olsun simdiden
00 Yorumla
+1 yılHiç yeme Öldügün zaman boyle bir derdin kalmayacak merak etme
20 Yorumla- Sağlık konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yıl39-40 arasi asla olamazsin yok cunku arasinda bir sayi :)
11 Yorumla
+1 yılBoyumuz aynı ama ben kendimi 40 kilo hayal edemiyorum sen ne yaptın yaa töbe
01 Yorumla
Soran+1 yılsen kaç kilosunki
- Devamını Gör (103)
Devamını Gör(148)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri