Ben bir ayda 10 kilo aldim kas kattım. tabi vermek daha zor fakat bu olay biraz sana ve metabolizmana bağlı. sabahlari 6-7 gibi kilo verme hızı 2,3 katina çıkıyor ve midede boş oldugu için direkt yağı dışarıya atiyorsunuz. bence her sabah kalkip türk kahvesi için ve 20 dakka koşup 30 dakka normal yürüyüş yapın. unutmayin yürümek koşmaktan daha da yağ yaktırır
Nasıl yaptığımı soracak olursanız; ekmeği neredeyse tamamıyla kesiyorum, sadece kahvaltıda 1 veya en fazla 2 dilim yiyorum. Onun dışında da hamur işi, yüksek kalorili, yağlı yiyecekler yemiyorum.
Bence benim yaptığım şekilde yapsa birçok insan da kolaylıkla kilo verebilir, ama anladığım, gördüğüm kadarıyla insanlar boğazından kesemiyor. Bu arada sözüm meclisten dışarı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36Ben bir ayda 10 kilo aldim kas kattım. tabi vermek daha zor fakat bu olay biraz sana ve metabolizmana bağlı. sabahlari 6-7 gibi kilo verme hızı 2,3 katina çıkıyor ve midede boş oldugu için direkt yağı dışarıya atiyorsunuz. bence her sabah kalkip türk kahvesi için ve 20 dakka koşup 30 dakka normal yürüyüş yapın. unutmayin yürümek koşmaktan daha da yağ yaktırır
Teşekkürler
Ben istediğim zaman sadece 1 haftada 10 kilo verebiliyorum :)
Nasıl
Nasıl yaptığımı soracak olursanız; ekmeği neredeyse tamamıyla kesiyorum, sadece kahvaltıda 1 veya en fazla 2 dilim yiyorum. Onun dışında da hamur işi, yüksek kalorili, yağlı yiyecekler yemiyorum.
Çok zor gelse de abur cubur yemeyi de bırakıyorum. Bu şekilde 1 haftada neredeyse 10 kilo verebiliyorum.
Ne güzel
Bence benim yaptığım şekilde yapsa birçok insan da kolaylıkla kilo verebilir, ama anladığım, gördüğüm kadarıyla insanlar boğazından kesemiyor. Bu arada sözüm meclisten dışarı.
Ben aslında 10 kilo verdim ama nedense şu 5 kilo gitmiyor kafayı iycem
Peki spor yapıyor musunuz?
Yürüyüş yapıyorum
Bence, eğer yemek konusunda gereken özeni gösteriyorsanız, spor yapmayı biraz daha artırarak veremediğiniz kiloyu da verebilirsiniz.
İnşallah bakalım
Yapacağın diyete göre değişir birden zayıflarsan vücudunu mahvedebilirsin?
Evet doğru
dikkatli ol
Teşekkürler
Rica ederim.
Ne yemiyecegine degil ne yigecegine karar ver. Duzenli spor sartt 😊
5 6 kilo verebilirsin bence
Zayiflama çayi ile yogurt kürü etkili oluyormuş
4 -5 kilo
Sağlıklı bi şekilde verilir bi ayda
Kaç kilosun?
62 kilo
Fizik nasıl canım?